search
'The Boys' wordt vreemder en vreemder, de serie gaat er in seizoen 4 toch nog weer een schepje bovenop doen
Series / Nieuws

'The Boys' wordt vreemder en vreemder, de serie gaat er in seizoen 4 toch nog weer een schepje bovenop doen

De toch al zo bizarre serie, gaat alleen nog maar vreemder en vreemder worden in het vierde seizoen.

Superheldenserie The Boys op Amazon Prime heeft de reputatie opgebouwd de controverse niet te schuwen. Er zitten de nodige bizarre scènes in de eerste drie seizoenen van de serie. Dit zal in het vierde seizoen niet anders zijn.

Opnames afgerond


De opnames van het vierde seizoen hebben voornamelijk plaatsgevonden in Toronto, Canada en zijn inmiddels afgerond. De releasedatum van het nieuwe seizoen is nog niet bekend maar veelal dienen er na de opnames nog de nodige bewerkingen plaats te vinden aan het beeldmateriaal en duurt het nog een flinke tijd voordat de serie te streamen zal zijn.

Bizar


Acteur Antony Starr, die Homelander speelt, heeft aangegeven dat er weer de nodige bizarre scènes in de serie zitten. “The Boys wordt op de een of andere manier vreemder en vreemder en vreemder”, gaf Starr aan in Variety. “Er moet een plafond zijn, maar we hebben dat nog niet bereikt.”

Zeer bizar


Vooral één specifieke scène is zeer bizar. “Ik keek naar de persoon tegenover wie ik stond en ik zei: ‘Wat zijn we aan het doen? Ik kan dit niet geloven! Ik had iets heel anders kunnen doen, maar ik ben hier toch echt dit aan het doen?’ Het was echt het meest bizarre wat ik ooit heb gedaan”, zei Starr.

Kijk de serie op Amazon Prime.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen