search
Volgens deze 'The Witcher'-ster gaat de exit van Henry Cavill geen enkel verschil maken
Series / Nieuws

Volgens deze 'The Witcher'-ster gaat de exit van Henry Cavill geen enkel verschil maken

Maken we ons teveel zorgen over de recast van Geralt of Rivia?

Veel fans van The Witcher zijn nog steeds niet over de recast van Geralt of Rivia heen, die vanaf seizoen 4 niet meer door Henry Cavill maar door Liam Hemsworth gespeeld zal worden. Volgens actrice Mercia Simson hebben kijkers echter niks om zich zorgen over te maken.

In een interview met de podcast A Trip to the Movies with Alex Zane onthulde Simson (Francesca Findabair) dat ze niet denkt dat de verandering een grote impact zal hebben op de serie. Hoewel Simson teleurgesteld is dat Cavill vertrekt, heeft ze vertrouwen in Cavills vervanger, Hemsworth.

Alles komt goed


Simson zei het volgende: "Ik was erg geschrokken toen ik erachter kwam, want we hebben drie seizoenen met hem gedaan. Het is triest omdat het een einde van een tijdperk is. Maar dat is oké. En ik denk dat wat daarna komt... Er gaan meer spannende dingen gebeuren. Ik denk dat de serie nog steeds geweldig zal worden en ik heb het gevoel dat we dankbaar zijn dat we deze tijd hadden met hem".

"Natuurlijk is het verdrietig, maar eerlijk gezegd denk ik niet dat het de serie zoveel zal beïnvloeden. Ik heb het gevoel dat de serie zo groot is en er zijn zoveel elementen aan dat... Ik heb gewoon het gevoel dat alles goed komt. Het zal een mooie overgang zijn en ik denk dat [Hemsworth] geweldig werk gaat leveren".

Bronmateriaal


Cavill zal Geralt nog één keer spelen in The Witcher seizoen 3, voordat hij de teugels doorgeeft aan Hemsworth voor seizoen 4. Hoewel de redenen nog onbekend zijn waarom Cavill besloot de serie te verlaten, ging het gerucht dat Cavill ontevreden was over de richting die de serie ging nemen, omdat hij vond dat het te ver afweek van het bronmateriaal.


Seizoen 3 van The Witcher is vanaf 29 juni te zien op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen