search
Showrunner belooft een "episch" seizoen 3 van fantasyserie 'The Witcher'
Series / Nieuws

Showrunner belooft een "episch" seizoen 3 van fantasyserie 'The Witcher'

Volgens Lauren Schmidt Hissrich is seizoen 3 datgene waar al zo lang naartoe gewerkt is.

The Witcher is werkelijk aan alle kanten bekritiseerd, en inmiddels begint het een beetje pijnlijk te worden. In een interview met Tudum vertelt showrunner Hissrich dat bepaalde puzzelstukjes nu op hun plek gaan vallen.

Hissrich geeft aan dat twee elementen van enorm belang zullen zijn. In de eerste plaats staat de toekomst van het Continent op het spel. Ten tweede wordt een antagonist onthuld waar je u tegen zegt, en juist deze onthulling verklaart eerdere afwijkingen van de boeken.

Knaller van een seizoen


Deze twee elementen samen moeten van het nieuwste seizoen een knaller maken. Hissrich: "Alles komt op een grootse manier samen, de risico's zijn enorm. Dit is waar we naartoe gewerkt hebben in de serie, het lot van het Continent staat immers op het spel".

Meerjarenplan


"Deze antagonist heeft een meerjarenplan, diegene is letterlijk al decennialang bezig. Wat zo boeiend is hoe Geralt en Yen langzaam maar zeker de puzzelstukjes bij elkaar aan het leggen zijn," aldus Hissrich.

De showrunner teast tenslotte dat de die-hard fans zich wel eens voor de kop zouden kunnen slaan. De onthulling in het nieuwe seizoen zal immers voor eens en voor altijd dingen duidelijk maken. Dit betreft met name de keuze van de makers om af te wijken van de boeken.

Het eerste gedeelte van seizoen 3 van The Witcher start op 29 juni op Netflix. Het tweede gedeelte is vanaf 27 juli te bekijken.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen