search
Deze aangrijpende gebeurtenis in 'Yellowjackets' hadden we al lang kunnen zien aankomen
Series / Nieuws

Deze aangrijpende gebeurtenis in 'Yellowjackets' hadden we al lang kunnen zien aankomen

Voor de mensen die goed hebben opgelet kwam de dood van dit personage niet onverwacht.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Seizoen 2 van Yellowjackets eindigde met de schokkende dood van Natalie. Volgens regisseur Karyn Kusama hadden we dit echter al een tijdje kunnen zien aankomen. Zelfs al vanaf de allereerste aflevering van de serie…

Kusama onthulde hoe een scène in de pilot-aflevering de grootste dood van seizoen 2 al voorspelde. Hoewel er in de hele serie veel slachtoffers zijn gevallen, bevat de finale van seizoen 2 de meest schokkende dood, wanneer Misty Natalie vermoordt in de huidige tijdlijn.

Hallucinatie


In een interview met The Hollywood Reporter deelde Kusama dat deze dood al werd aangekondigd door een hallucinatie die Natalie als tiener heeft, terwijl ze drugs gebruikt in de pilot-aflevering. Co-showrunner Ashley Lyle bevestigde eerder dat seizoen 2 van Yellowjackets op die scène zou terugkomen. Kusama zei het volgende:

"Iets waarvan ik weet dat de showrunners er altijd aan dachten, en waar Ashley en Bart altijd al aan dachten vanaf de pilot, was dat mysterieuze moment waarop Natalie Misty hallucineert in het bos en hoe dat altijd een tijdloos flash-forward idee was dat Misty een soort engel des doods zou worden voor Natalie".

Schuldgevoelens


"En daarom komt de cirkel rond in de finale van seizoen twee, waar we teruggaan naar dat moment. Hun relatie was zo onrustig en plakkerig en vreemd, en dit is gedeeltelijk waarom", vervolgde Kusama.



Misty zal het zwaarst worden getroffen door de dood van Natalie in de huidige tijdlijn. Hoewel ze al veel moorden heeft gepleegd en ze altijd geloofde dat haar acties gerechtvaardigd waren, was de moord op Natalie een ongeluk. Wellicht zal Misty nu voor het eerst in haar leven worstelen met echte schuldgevoelens en spijt.

Seizoen 3


Hoe Misty om zal gaan met de dood van Natalie, zullen we zien zodra seizoen 3 uitkomt. Yellowjackets is te zien op SkyShowtime.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen