search
Goed nieuws voor aankomende 'The Walking Dead' spin-off!
Series / Nieuws

Goed nieuws voor aankomende 'The Walking Dead' spin-off!

Het filmen van de The Walking Dead spin-off over Rick en Michonne is afgerond.

Fans van The Walking Dead hebben na het afgelopen van de hoofdserie nog genoeg om naar uit te kijken. Meerdere spin-offs zijn in ontwikkeling, en ze verschijnen mogelijk al sneller dan je denkt!

Zo is het filmen voor de Rick en Michonne spin-off afgerond. The Walking Dead: Summit is de voorlopige naam voor de serie, maar die gaat mogelijk nog veranderen voor de release (vermoedelijk) later dit jaar.

Rick en Michonne spin-off


Het filmen van Summit begon pas in februari, maar is nu dus al afgerond. De serie is ook korter, met slechts zes afleveringen in het eerste en mogelijk ook enige seizoen.

Scott M. Gimple, de chief content officer van AMC's The Walking Dead-universum, werkt als showrunner aan de serie. Natuurlijk keren Andrew Lincoln en Danai Gurira terug om de bekende hoofdpersonages opnieuw uit te beelden.



Liefdesverhaal van epische schaal


The Walking Dead: Summit moet een liefdesverhaal worden over twee personages die veranderd zijn door een veranderde wereld. Ze worden door afstand uit elkaar gehouden, maar ook door de geesten van de mensen die ze ooit waren.

Ze vechten een oorlog tegen de doden, maar net zo goed tegen de mensheid. Het is een bekend concept uit de originele The Walking Dead-serie.

The Walking Dead is te zien op Disney Plus.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen