search
Tragischer einde voor 'Succession'-personage lag op de loer
Series / Nieuws

Tragischer einde voor 'Succession'-personage lag op de loer

In een podcast spreekt een Succession-acteur over een mogelijk nog duisterder lot voor zijn personage.

Na vier seizoenen zit de populaire HBO-serie Succession er nu definitief op. Met een finale van bijna anderhalf uur werd het verhaal van de Roy-familie voorgoed afgesloten.

En het eindigde niet even goed voor alle personages. Spoilers volgen, dus wees gewaarschuwd!

Het einde van Succession


De Roy-kinderen; Kendall, Roman en Shiv (en Connor, maar hij wordt toch altijd vergeten) hebben allemaal verloren. Het familiebedrijf Waystar Royco is verkocht en ze hebben er niets meer over te zeggen.

Bij de een kwam dat harder aan dan bij de ander, want hoewel ze allemaal dolgraag CEO wilden worden, leek niemand het belangrijker te vinden dan Kendall. Zijn bestaan hing er bijna vanaf, zoals hij zelf ook aangaf.

Maar het is hem niet gelukt. In de laatste scène zien we een uiterst depressieve Kendall, die niet lijkt te weten wat hij moet doen met zijn leven. Hij staart naar de zee zonder betekenis in zijn ogen.



Tragischer einde scheelde niet veel


Die scène was bijna op een duistere manier afgelopen. Zoals Kendall-acteur Jeremy Strong onthult in de officiële Succession-podcast van HBO, was Kendall bijna in het water gesprongen:

"Ik zat op de bank en het voelde voor mij altijd alsof er niets was - hier is geen weg meer uit. En ik keek naar deze golven en het was zo winderig die dag en zo koud en er was een stuk metaal dat kletterde en het was een vreselijk geluid, en ik kon het eigenlijk niet verdragen."

"En ik stond op en liep langzaam naar de barrière die daar was opgesteld en ik klom eroverheen, maar wist niet echt wat ik van plan was te doen, en de acteur die Colin [Scott Nicholson] speelde, zag me en hield me tegen."

Daarna geeft Strong aan dat hij het er nu mee eens is dat de versie van showrunner Jesse Strong - die we uiteindelijk op het scherm zagen - toch beter was.

De seriefinale van Succession is nu te zien op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen