search
Spannende serie over cocaïnesmokkel maakt Netflix-kijkers massaal 'high' en ramt direct top 10 in
Series / Nieuws

Spannende serie over cocaïnesmokkel maakt Netflix-kijkers massaal 'high' en ramt direct top 10 in

De Portugese serie 'Rabo de Peixe' scoort gelijk erg goed op streamingsdienst Netflix.

De Portugese serie Rabo de Peixe, of in het Engels Turn of the Tide, scoort erg goed op Netflix. In haar eerste dagen na het verschijnen, behoort de serie gelijk tot de top 10 van de meest bekeken series.

De serie speelt zich af op de Azoren waar twintigers nauwelijks toekomst hebben. Eduardo wil eigenlijk naar de Verenigde Staten verkassen, maar zijn visumaanvraag wordt afgewezen. Ook zijn vrienden lijken het leven op de eilanden niet als heel inspirerend te ervaren.

Maffia op zoek


Wanneer er een lading cocaïne aanspoelt op het eiland en Eduardo en zijn vriendengroep deze vinden, krijgt hun leven ineens een beetje glans. Uiteraard is dit ook het begin van een hoop problemen, want de maffioso die de lading zijn verloren, gaan hier natuurlijk ook naar op zoek.

Er ontstaat een spannend verhaal waarbij de maffioso en de jongeren tegenover elkaar komen te staan. Uiteraard mengt ook de plaatselijke politie zich in het geheel en zo ontstaat er ineens een periode waarin er eindelijk eens wat gebeurt op de normaal zo rustige eilanden.

Bekijk op instagram


Kijk de serie op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen