Jenna Ortega zou volgens haar fans perfect zijn voor deze rol in de DCU

Volgens deze fanart zou de 'Wednesday'-ster niet misstaan als superheldin.

Mitchell van Vuren, 31-05-2023 11:19

Als het aan de fan horrific.heroics lag, was Jenna Ortega allang in de DCU opgenomen. Hij maakte een mooi stuk fanart van de Wednesday-actrice in de rol van Raven. Misschien een goede hint voor James Gunn en Peter Safran om het stripuniversum verder uit te breiden?
Gezien de positieve reacties van vele fans zit er misschien wel toekomst in het project. Toevallig was horrific.heroics niet eens de eerste fan die de vergelijking had gemaakt. Al eerder doken varianten van Ortega als Raven op op het internet.


Wie is Raven?

Raven is een halfdemon die emoties kan voelen en haar 'soul-self' kan controleren tijdens gevechten. Eerder is een tienerversie van Raven al populair geworden in animatieseries als Teen Titans en Teen Titans Go!.Raven is ook al in liveaction opgedoken in de superheldenserie Titans. Daarin werd zij gespeeld door Teagan Croft. Taissa Farmiga sprak het personage in bij meerdere geanimeerde DC-films zoals Justice League vs. Teen Titans en Justice League Dark: Apokalips War.

Stiekem al in de MCU

Wist je trouwens dat Ortega technisch gezien al deel uitmaakt van de Marvel Cinematic Universe? De eerste filmrol van de voormalige kindster was in Iron Man 3 in 2013, waarin ze de dochter van de vicepresident speelde.


Met de huidige populariteit van Ortega in Hollywood is het een kwestie van tijd tot ze haar nieuwe grote filmrol aan de haak zal slaan. Het is nog even afwachten of dat in de rol van Raven zal zijn.
Lees meer over: wednesday, jenna ortega, dcu, fan art, raven, fan art

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 7 nieuwe series

Netflix komt deze week met 7 nieuwe series

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie