Poster van live-action remake 'One Piece' onthuld op Netflix

Zal deze verfilming beter presteren dan de eerdere Netflix-adaptaties van bekende manga's?

Mitchell van Vuren, 31-05-2023 11:59

In haar lange traditie van verfilmingen van beroemde manga's en animeseries komt Netflix nu met een nieuwe poster van de aankomende adaptatie van One Piece. Hiermee komt het iconische verhaal van Eiichiro Oda naar de schermen van Netflix-abonnees over de hele wereld.
De nieuwe poster toont de Going Merry - het eerste piratenschip dat eigendom is van de Straw Hat Pirates. Hun avonturen staan centraal in de spannende verhalen, waarbij ze de wereld afreizen.

Plot

In de originele werken wordt verteld over de omzwervingen van de beruchte piraat Monkey D. Luffy en zijn bemanning. Deze Straw Hat Pirates bezoeken exotische eilanden en verkennen eindeloze oceanen, op zoek naar de ultieme piratenschat genaamd One Piece.

Maar er ligt gevaar op de loer. De Navy zit hen op de hielen, en de Straw Hat Piraten zijn niet de enige bemanning die op zoek is naar de One Piece. Wie de schat vindt, kan zich de volgende Pirate King noemen en waarlijk de schrik van de zeven zeeën worden.

Cast en crew

In de serie spelen Inaki Godoy, Mackenyu, Emily Rudd, Jacob Romero Gibson en Taz Skylar de hoofdrollen, samen met Morgan Davies, Ilia Isorelys Paulino, Aidan Scott, Jeff Ward, McKinley Belcher III, Vincent Regan, Peter Gadiot, Langley Kirkwood, Celeste Loots, Alexander Maniatis, Craig Fairbrass, Steven Ward en Chioma Umeala.


De tiendelige serie wordt gemaakt door Steven Maeda en Matt Owens. De verwachting is dat One Piece zal uitkomen in 2023 bij Netflix.
Lees meer over: one piece, netflix, adaptatie, verfilming, manga, anime, lucky, pirate, piraat, poster

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie