Razend populair ziekenhuisdrama 'Dag & Nacht' keert terug voor tweede seizoen

De drama met Kim van Kooten laat het lief en leed van de kraamafdeling zien.

Mitchell van Vuren, 01-06-2023 11:32

Feestje op de afdeling van NPO-serie Dag & Nacht, want het ziekenhuisdrama krijgt namelijk een tweede seizoen. Na het grandioze succes van de serie heeft de AVROTROS laten weten dat een nieuw seizoen op de planning staat.
De setting van de serie zal wel grondig worden veranderd in het nieuwe seizoen. Het personage van Kim van Kooten zal namelijk verhuizen van de kraamafdeling naar een tot nu toe onbekende afdeling, elders in het fictieve ziekenhuis.

Plot

In de populaire serie speelt Van Kooten de verloskundige Ella, die leiding geeft aan de verloskunde-afdeling in een druk ziekenhuis. En als je zulke lange werkdagen maakt, kan het niet anders dan dat werk en privé behoorlijk door elkaar gaan lopen.

Ella gaat in het eerste seizoen een affaire aan met een kinderarts, en weet het zelfs zo ver te schoppen dat ze zwanger raakt van hem. Oftewel, er is meer dan genoeg drama om een tweede seizoen mee te vullen.

Razend populair

De ziekenhuisserie, waarvoor Van Kooten de rol van zowel hoofdpersonage als scenariste op zich nam, werd enorm goed ontvangen. Iedere woensdagavond trok de serie honderdduizenden kijkers op NPO1. Ook via NPO Plus werd er al flink vooruit gekeken, waardoor de verwachting is dat het totale aantal kijkers boven de miljoen mensen uitkomt.


Wanneer het tweede seizoen zal uitkomen is helaas nog niet gedeeld door de AVROTROS.

Lees meer over: dag en nacht, kim van kooten, ziekenhuis, avrotros, npo, serie, tweede seizoen

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie