De dag dat Sofia Vergara talkshowhost Jimmy Kimmel een klap verkocht

Een vreemd moment tijdens een talkshow van Jimmy Kimmel toen Sofia Vergara zich niet langer kon beheersen.

Bas de Kramer, 01-06-2023 10:56

Het is inmiddels al een paar jaar geleden maar nog altijd doet dit filmpje het ontzettend goed op internet. Modern Family-ster Sofia Vergara is te gast bij de Amerikaanse talkshow-host Jimmy Kimmel en geeft hem na een misplaatste grap een klap in zijn gezicht.
Kimmel leest tijdens de show vervelende opmerkingen voor die op social media over Sofia zijn verschenen. Vergara wordt steeds bozer en bozer als ze de teksten van Kimmel aanhoort.


Slap in the face

Als Kimmel de vraag voorleest of iemand haar al eens gecheckt heeft op het bezit van een penis, krijgt hij een stevige mep van Vergara, vol in het gezicht. "Ik ben er zeker van dat de mijne groter is dan de jouwe" roept ze nog uit, waarna ze boos de studio uitbeent.

Gelukkig blijkt dit allemaal een act. Kimmel en Vergara hebben dit natuurlijk gezamenlijk voorbereid en wilden aandacht vragen voor het feit dat mensen op internet de meest verschrikkelijke dingen kunnen zetten en dat deze je in het echt wel degelijk kunnen raken.


Juiste boodschap

Doordat het inmiddels al wat oudere filmpje nog altijd vaak wordt bekeken en mensen even op het verkeerde been zet, blijft deze boodschap van verdraagzaamheid voortdurend worden afgegeven en daar kunnen we het natuurlijk alleen maar mee eens zijn.

Kijk Modern Family op Disney+.


Lees meer over: rico rodriguez, sofia vergara, modern family, hbo max

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie