search
Tom Holland (Spider-Man) onherkenbaar in Apple-serie 'The Crowded Room'
Series / Foto's

Tom Holland (Spider-Man) onherkenbaar in Apple-serie 'The Crowded Room'

Kleine jongens worden grote acteurs, zo blijkt ook voor Tom Holland.

Dit jaar zal Tom Holland te zien zijn in een gloednieuwe serie van Apple TV+, genaamd The Crowded Room. De Spider-man-acteur gaf alvast een tipje van de sluier weg.

Op Instagram deelde de geliefde acteur een foto van zichzelf in de aankomende serie, waarin hij de hoofdrol van Danny Sullivan speelt. Daar ziet hij er een flink stuk ouder uit dan in eerdere films als de Spider-man-reeks of Uncharted.

Instagram


In de post zei Holland: "THE CROWDED ROOM - Ik beloof je dat deze show niet zal teleurstellen! We zijn 7 weken verwijderd van de eerste drie afleveringen en ik ben nog nooit zo enthousiast geweest om iets met jullie te delen. MAAK DEEL UIT VAN HET MYSTERIE!"

Bekijk op instagram

De fans krijgen er niet genoeg van. Met meer dan 3 miljoen likes is er nog geen duidelijk zicht op hoeveel mensen de serie willen gaan zien. Apple TV+ kan zich zo garanderen op wel een hele hoop geïnteresseerden.

Plot


De tiendelige serie is gebaseerd op het non-fictieboek The Minds of Billy Milligan van Daniel Keyes uit 1981. De synopsis van de serie luidt: "Danny Sullivan wordt gearresteerd na zijn betrokkenheid bij een schietpartij in New York City in 1979."

De synopsis gaat verder:"Via een reeks interviews met de nieuwsgierige ondervrager Rya Goodwin ontvouwt zich Danny's levensverhaal, waarbij elementen van het mysterieuze verleden dat hem gevormd heeft worden onthuld, en de wendingen die hem naar een levensveranderende openbaring zullen leiden."Releasedatum


Vanaf 9 juni is The Crowded Room te zien bij Apple TV+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen