search
Spectaculaire panorama's in fan-favoriete docuserie 'Our Planet II' op Netflix
Series / Trailer

Spectaculaire panorama's in fan-favoriete docuserie 'Our Planet II' op Netflix

De razend populaire docuserie van Sir David Attenborough keert terug met een nieuwe wereldreis.

Het prachtige Our Planet was een daverend succes. Over twee weken kunnen we genieten van meer vergezichten die laten zien dat het direnrijk altijd in beweging is.

De trek van verschillende diersoorten staat centraal in de vier afleveringen van het tweede seizoen. Alles is in constante beweging en dat is duidelijk te zien in de visueel indrukwekkende trailer.

"Episch"


De meeste mensen zijn bekend met de vogeltrek, maar dit is nog maar het begin. Populaties trekken eigenlijk altijd van het ene gebied naar het andere, en Our Planet II gaat hier dieper op in. Of het nu bijen, schildpadden, pinguïns of antilopes zijn, ze komen allemaal aan bod.

De fans zitten in elk geval te springen. Sultan Aslam merkt op dat hij zich niet meer kan herinneren "hoe vaak ik het eerste seizoen al heb bekeken". Cease Halt: "Het werk van deze mensen is adembenemend!". Tot slot is Evans vol lof over de soundtrack, die hij "episch" vindt klinken. Het is met andere woorden passende muziek voor het nieuwe seizoen van deze geliefde docuserie.

Our Planet II is vanaf 14 juni te streamen op Netflix.



Aanbevolen artikelen