search
De nieuwste en grappigste video op Twitter verandert de intro van 'The Office'
Series / Nieuws

De nieuwste en grappigste video op Twitter verandert de intro van 'The Office'

Twitter draait overuren door deze ontzettend grappige video van The Office.

The Office, misschien wel de grappigste komedie serie ooit gemaakt. Hoe is het mogelijk om nóg harder om iets te lachen? Deze creatieve fan is aan de slag gegaan en heeft iets gemaakt wat nog 10 keer grappiger is dan het originele materiaal.

AI wordt de laatste tijd heel veel gebruikt voor heel veel verschillende dingen. Hier zijn zeker grote discussies over gevoerd, maar één ding is zeker. Een creatief idee en AI zorgt voor een fantastische uitkomst.

Een neppe video


Hoewel The Office nu al 10 jaar geleden eindigde, blijft de serie populair en relevant. Een Twitter-gebruiker met de naam @LeChaunpre vond echter dat de intro wel toe was aan een kleine verandering.

De gebruiker heeft een nepvideo gemaakt waarin alle personages in de intro van The Office vervangen door het gezicht van Saul Goodman (Bob Odenkirk). Michael, Dwight, Jim en zelfs Pam hebben nu allemaal een heel ander uiterlijk.

Breaking Bad meets The Office


Saul Goodman is een fictief personage uit Breaking Bad. Hoewel Saul natuurlijk niet in The Office zit, heeft zijn acteur, Bob Odenkirk, wel een rol gehad in de komedieserie.

Hij had namelijk in seizoen 9, aflevering 16 "Moving On" een kleine cameo als Mark. Hij was de baas bij een vastgoedbedrijf in Philadelphia waar Pam een sollicitatiegesprek had.

Bekijk hieronder de video en stream The Office op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen