search

Ons nieuws van vrijdag 2 juni 2023

Hoe is het nu met de 'eens zo verlegen jongen' David Silver uit 'Beverly Hills 90210'?
Series / Featured

Hoe is het nu met de 'eens zo verlegen jongen' David Silver uit 'Beverly Hills 90210'?

Hoe gaat het momenteel met acteur Brian Austin Green die een rol had in 'Berverly Hills 90210'?

Brian Austin Green is een Amerikaanse acteur, vooral bekend van zijn rol in de populaire televisieserie Beverly Hills 90210. De serie, die liep van 1990 tot 2000, volgde het leven van een groep jonge vrienden in het welvarende en glamoureuze Beverly Hills.

In Beverly Hills 90210 speelde Brian Austin Green de rol van David Silver, een van de vaste personages in de serie. David was een tienerjongen met een passie voor muziek. Zijn personage evolueerde gedurende de serie van jongen die er niet echt bijhoorde, tot een jongen die zijn rol kreeg in de groep.

Brian Austin Green


Brian Austin Green werd geboren op 15 juli 1973 in Van Nuys, Californië. Op jonge leeftijd ontwikkelde hij interesse in acteren en begon hij zijn carrière in de entertainmentindustrie. Naast zijn rol in Beverly Hills 90210, verscheen hij ook in andere televisieseries zoals Terminator: The Sarah Connor Chronicles en Anger Management. Green is nog altijd actief als acteur en duikt regelmatig op in films en series.

Naast zijn professionele leven heeft Brian Austin Green ook een interessant persoonlijk leven. Hij is meerdere keren getrouwd geweest, waarvan de bekendste relatie die met de nogal bekende actrice Megan Fox was. Samen hebben ze drie kinderen. Na een huwelijk van tien jaar kondigde het paar in 2020 hun scheiding aan.

Bekijk op instagram

Danseres


Green is inmiddels getrouwd met de Australische professionele danseres Shana Burgess, zij kregen in de zomer van vorig jaar samen een kindje. Silver heeft nu in totaal 5 kinderen.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix in Frankrijk compleet in de war over 'Stranger Things'
Series / Nieuws

Netflix in Frankrijk compleet in de war over 'Stranger Things'

De Franse tak van Netflix was niet helemaal goed op de hoogte van de stand van zaken op de set van 'Stranger Things'.

De maker van Stranger Things hebben gereageerd op een vergissing van Netflix Frankrijk, die een nogal verwarrende update gaven over de opnames van het nieuwe seizoen.

Onlangs maakt Netflix Frankrijk namelijk bekend dat de opnames van het vijfde seizoen begonnen waren. De Franse fans werden hier natuurlijk behoorlijk enthousiast van maar moesten al snel een teleurstelling slikken.

Uitgestelde opnames


Het filmen van het aankomende seizoen 5 is namelijk nog helemaal niet begonnen. De opnames zouden in mei gestart moeten zijn, maar ze werden uitgesteld vanwege de staking van de schrijvers in Amerika.

Het officiële Twitter-account van Stranger Things reageerde gevat op de tweet van Netflix Frankrijk. "Nee, we zijn niet aan het filmen. We zijn aan het staken. Gaat het goed met je, Frankrijk???" . Verder refereren ze ook aan het feit dat men in Frankrijk toch beter zou moeten weten omdat er daar immers toch "altijd gestaakt wordt?"

Bekijk op instagram


Niet in productie


Kort daarna werd de tweet van Netflix Frankrijk verwijderd. Dus ja, het is vrij zeker dat Stranger Things op dit moment niet in productie is.

Kijk de vorige vier seizoen van de serie op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De nieuwe 'Harry Potter'-serie moet dit element uit de films minder saai gaan maken
Series / Nieuws

De nieuwe 'Harry Potter'-serie moet dit element uit de films minder saai gaan maken

De duels in de 'Harry Potter'-films zijn een stuk minder spectaculair dan in de boeken...

Nu HBO de Harry Potter-boeken opnieuw gaat verfilmen, is er daarmee ook gelijk de kans om problemen uit de originele films op te lossen. Zo ook een aanzienlijk probleem met de duels in de films, die al een tijdje een doorn in het oog zijn van fans.

Het duelprobleem werd al gezien in Harry Potter and the Chamber of Secrets en was waarschijnlijk het gevolg van de beperkte beschikbare technologie voor special effects. Het probleem ging echter door in latere afleveringen en kwam zelfs voor in de recente Fantastic Beasts-films.

Versimpeld


Nu kan de aanstaande remake van Harry Potter eindelijk opnieuw bepalen hoe tovenaarsduels op het scherm worden afgebeeld. En om dit te doen kan de serie zelfs inspiratie halen uit de Hogwarts Legacy-videogame.

Magische duels zijn een veelvoorkomend element in de Harry Potter-boeken. Naarmate Harry opgroeide en zijn vaardigheden vorderden, werden deze duels steeds complexer en indrukwekkender. Helaas werden de magische gevechten zoals beschreven in de boeken zelden gezien in de Harry Potter-films, waar deze nogal versimpeld werden.

Probleem


Een voorbeeld hiervan is het duel tussen Draco en Harry in The Chamber of Secrets. In het boek gebruikten de twee studenten zoveel mogelijk spreuken tegen elkaar die allerlei verschillende effecten hadden. In plaats daarvan, ongeacht welke bezwering Harry en Draco uitschreeuwden, was het resultaat in de films alleen maar dat de tegenstander steeds door de kamer vloog.



In Harry Potter and the Goblet of Fire kwam daar nog een probleem bij. Tijdens het duel van Harry en Voldemort op het kerkhof, verbonden de toverstokken van het duo zich in een Priori Incantatum. Het was het unieke resultaat van de gedeelde toverstokken van Harry en Voldemort en zou tijdens geen enkel ander duel op dezelfde manier zijn gebeurd.

Howarts Legacy


De Harry Potter-films begonnen daarna echter deze stroom van rode en groene magie in bijna elk tovenaarsduel te gooien, zelfs die in de Fantastic Beasts-films. Deze vereenvoudiging van duelleren in de films is al jaren een grote frustratie voor boekenfans.



Gelukkig belooft de HBO-remake van de Harry Potter-films een boekgetrouwe verfilming te worden. En als het op duelleren aankomt, is er een geweldige plek om de nieuwe serie te beginnen. Hierbij kan namelijk gekeken worden naar de game Howarts Legacy, waarbij de spreuken allemaal wel een uniek effect hebben.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dampende en sensuele thriller zet Netflix in vuur en vlam
Series / Nieuws

Dampende en sensuele thriller zet Netflix in vuur en vlam

De serie 'Prefil Falso' doet het ontzettend goed in haar eerste week op Netflix.

De erotische thrillerserie Percil Falso scoort uitstekend in haar eerste dagen op Netflix. De kijkers weten de Mexicaanse serie zeer goed te vinden hetgeen gelijk al resulteert in een plekje in de top 10 van de meest bekeken series op Netflix.

De serie gaat over de adembenemende Camila (gespeeld door Carolina Miranda) die de man van haar dromen ontmoet via dating-app Tinder. Fernando (gespeeld door Rodolfo Salas) is een zeer knappe Colombiaanse plastisch chirurg met het lichaam van een Griekse god.

Te mooi om waar te zijn


De opbloeiende relatie tussen de twee knapperds lijkt niet alleen te mooi om waar te zijn, maar blijkt het ook te zijn. Na een paar maanden daten blijkt Fernando plots van de aardbodem verdwenen. Camila reist af naar Colombia om hem te proberen te vinden.

In de omschrijving staat dat deze Netflix-serie een erotische thriller is, maar het is in feite toch meer gewoon een Zuid-Amerikaanse soap met een sensuele tint. Voor liefhebbers van mooie mensen en flink wat drama, is het allemaal prima weg te kijken.

Bekijk op instagram


Kijk de serie hier op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Toekomstig 'American Horror Story'-actrice Kim Kardashian zorgt nu al voor ophef
Series / Nieuws

Toekomstig 'American Horror Story'-actrice Kim Kardashian zorgt nu al voor ophef

'American Horror Story'-actrice Kim Kardashian negeert de WGA schrijversstakingen volledig.

Kim Kardashian zal in het aankomende seizoen van American Horror Story te zien zijn. Toen dit bekend werd gemaakt kreeg de realityster al kritiek, maar nu heeft ze alleen nog maar voor meer ophef gezorgd door de schrijversstakingen niet te steunen.

De stakingen van de Writers Guild of America (WGA) zijn nog steeds in volle gang. Ze eisen onder andere eerlijkere compensatie voor hun werk en veranderingen in de verhoudingen binnen het werkveld. Om dit te behalen, hebben zij stakersposten opgezet die niet overschreden worden door mensen die de stakingen steunen.

Moeilijke positie?


Volgens WGA-aanvoerder Warren Leight, heeft Kardashian lak aan de stakingen. Hij beweert dat zij de grens van de stakingsposten heeft overschreden in Manhattan, zodat ze kon filmen voor American Horror Story.

In een reeks tweets erkende Leight dat veel acteurs zich in een moeilijke positie bevinden met betrekking tot de staking en de stakingsposten tot 30 juni, wanneer de contracten voor de acteursgilde (SAG-AFTRA) aflopen. Volgens hem ligt dat bij Kardashian echter net even wat anders.

Invloed


Leight merkte namelijk op dat Kardashian "meer invloed heeft dan anderen in haar positie. Ze maakte er geen gebruik van". De ster heeft een enorm bereik op haar sociale mediakanalen, dus als ze de schrijvers steunde zou dit waarschijnlijk veel impact hebben. Hij schreef het volgende:





Toen aangekondigd werd dat Kardashian een rol zou spelen in American Horror Story seizoen 12, kwamen hier een hoop negatieve reacties op. Door de schrijvers te steunen, zou Kardashian kunnen laten zien dat ze haar rol serieus neemt en zouden fans haar en haar rol wellicht serieuzer nemen.

American Horror Story seizoen 12


Het lijkt er vooralsnog alleen niet op dat de realityster dit gaat doen. American Horror Story seizoen 12 is momenteel bezig met filmen en heeft de titel 'Delicate'. De vorige seizoenen zijn te zien op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoeveel remakes van 'The Office' zijn er eigenlijk gemaakt?
Series / Nieuws

Hoeveel remakes van 'The Office' zijn er eigenlijk gemaakt?

Hoe meer hoe beter is bij 'The Officie' zeker van toepassing.

The Office is een serie die inmiddels zo iconisch is dat vrijwel iedereen minstens één aflevering gezien heeft in zijn leven. De meeste mensen denken bij deze serie meteen aan de Amerikaanse variant. De serie is echter oorspronkelijk Brits, en heeft daarnaast nog enorm veel varianten in andere landen.

Als je de titel van de serie hoort, zijn Michael Scott, Jim en Pam of Dwight Schrute ongetwijfeld de eerste namen die in je opkomen. Maar deze personages waren eigenlijk niet de eerste managers en medewerkers van The Office. De Amerikaanse serie is namelijk een remake van de gelijknamige Britse serie.

Duitse remake was eerder


Oké, voor de echte fans van de serie is dit misschien geen nieuws. Maar het is nog steeds best interessant om te beseffen hoe populair de remake is geworden. En er is meer. Het blijkt dat de Amerikaanse versie niet eens de eerste was die uitkwam na de originele Britse serie.

De allereerste remake van een BBC-serie was de Duitse versie genaamd Stromberg. Deze werd voor het eerst uitgezonden in 2004 en duurde 5 seizoenen. De remake was zelfs behoorlijk populair en kreeg geweldige beoordelingen.

Wereldreis


De derde was de Amerikaanse remake, die veruit het meest populair werd. Maar daarna begon de internationale reis van The Office pas echt. Zo hebben we het Franse Le Bureau, La Job uit Canada en zelfs La Ofis uit Chili. Al deze versies duurden slechts één seizoen en waren niet echt populair bij kijkers.



Israël besloot in 2010 ook hun eigen versie te maken met net een andere insteek, en noemde het Ha Misrad, wat "papieren kantoor" betekent. Het lijkt een traditie te zijn geworden om iedere twee jaar een remake uit te brengen, want in 2012 kwam de Zweedse variant Kontoret en in 2014 het Tsjechische Kancl.

Genoeg opties


In 2017 bracht Finland hun eigen versie uit genaamd Konttori. India en Polen hebben allebei eigen versies die nog steeds lopen. En afgelopen jaar kwam Saoedi-Arabië met hun eigen variant, die na één seizoen ophield.



De Amerikaanse The Office is te zien op Netflix. Mocht je deze echter beu zijn, dan zijn er in totaal dus maar liefst 12 andere opties om uit te kiezen. En binnenkort zelfs 13, want ook Australië is bezig met een eigen remake.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Op deze langverwachte film moeten we nu nóg langer wachten
Series / Nieuws

Op deze langverwachte film moeten we nu nóg langer wachten

Ook de 'Community' film loopt vertraging op door de schrijversstakingen

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De langverwachte film van de serie Community laat nu nog langer op zich wachten dankzij de stakingen van de Writer's Guild of America

#SixSeasonsAndAMovie


Fans van de geliefde serie Community hebben vol spanning gewacht op nieuws over een mogelijke film die de geliefde buitenbeentjes van Greendale Community College zou herenigen.

De film, waarvan opnames deze week zouden beginnen, is stilgelegd vanwege de schrijversstaking van de WGA.



Impact van de staking


De primaire reden voor de vertraging in de productie is de WGA-staking, waarbij schrijvers hun werkzaamheden neerleggen als gevolg van arbeidsconflicten.

Deze staking heeft de filmindustrie in Hollywood flink ontwricht en heeft ook invloed gehad op de planning van de Community-film.

Met de schrijvers in staking, is het moeilijk om het script op tijd af te ronden en de productie door te laten gaan.



Teleurstelling


De vertraging in de opnames van de Community-film is een grote teleurstelling voor fans die reikhalzend uitkijken naar een hereniging met hun geliefde personages.

De serie heeft een trouwe aanhang opgebouwd vanwege de intelligente humor, het metaniveau en de charmante personages.

Velen hoopten en hopen nog steeds op een bevredigende afsluiting van de verhaallijnen.



Wat nu?


Hoewel de WGA-staking de opnames van de Community-film heeft vertraagd, blijven fans hoopvol dat de kwesties tussen de schrijvers en de industrie spoedig zullen worden opgelost.

De film, wanneer die uitkomt, zal op Peacock verschijnen. Of de film ook in Nederland te zien zal zijn is nog onzeker.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Drie seizoenen vol humor: de grappigste momenten en verwijzingen uit 'Ted Lasso'
Series / Featured

Drie seizoenen vol humor: de grappigste momenten en verwijzingen uit 'Ted Lasso'

Even nagenieten met de beste grappen en verwijzingen uit drie seizoenen van 'Ted Lasso'

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het doek is gevallen voor Ted Lasso. Na drie seizoenen eindigde de Apple TV+ serie met een hilarische, gevoelige en bijzondere aflevering. Om nog even na te genieten zijn hier de tien leukste terugkerende grappen.

10. Trent Crimm, The Indepentent


We leren Trent, (gespeeld door James Lance) kennen als een nietsontziende journalist van het blad 'The Independent'.

Hoewel Crimm eerst niets moet hebben van Lasso als Coach voor AFC Richmond, weet Ted hem langzaam maar zeker voor zich te winnen.

Tijdens persconferenties kondigde Crimm zich altijd aan met "Trent Crimm, The Independent", wat weer later, toen Crimm voor zichzelf begon, veranderde naar "Trent Crimm, Independent".



9. Football Is Life


Dani Rojas (Cristo Fernández) is de goedlachse aanvaller van AFC Richmond. Zijn kreet "Football is life" motiveert hem en het team.

Wanneer Rojas per ongeluk de AFC Richmond mascotte doodt tijdens een strafschop in het tweede seizoen, raakt de speler in de put. Geëmotioneerd verandert Rojas zijn leus: "Football is life, but it is also death".



8. De identiteit van Zoreaux


Met de naam van Thierry Zoreaux (Moe Jeudy-Lamour), de keeper van AFC Richmond, heeft Ted vanaf het begin al moeite. Hij noemt hem dan ook steevast "Zorro".

Wanneer, in het derde seizoen, toptalent Zava (Maximilian Osinski) wordt aangetrokken, laat hij Zoreaux weten dat een naam niet alles is, maar een weerspiegeling van wie je bent.

Vanaf dat moment wil de keeper Van Damme heten, naar zijn favoriete acteur Jean-Claude van Damme.

In de aflevering 'International Break', in het derde seizoen, komen Dani Rojas en Van Damme tegenover elkaar te staan in een wedstrijd van Brazilië tegen Canada.

In plaats van de altijd vrolijke Rojas krijgen we opeens een de "boosaardige" versie van de speler te zien. Aan het einde van het toernooi keert de immer vrolijke Rojas weer terug, alsof er niks gebeurd is.



7. Coach Beard achter de schermen


Wat Coach Beard (Brendan Hunt) allemaal uitvoert in zijn vrije tijd is vaak een raadsel. Dikwijls komt hij met bizarre, ongelofelijke verhalen aan.

Eén keer mogen we mee met zo'n gekke reis in de aflevering "Beard After Hours". Na het verlies van Manchester City in de halve finale gaat iedereen zijn eigen kant op om het verdriet te verdrinken.

Coach Beard zwerft alleen door de stad, komt in de kroeg terecht en neemt wat Richmond fans op sleeptouw voor een geweldig avontuur.

In de aflevering "Sunflowers" in seizoen 3, zien we weer het staartje van een Beard avontuur en komen we zelfs te weten dat Beard Nederlands spreekt.



6. Ted haat thee


In het Verenigd Koninkrijk drinken ze thee, dat weet iedereen. Ted's hekel aan thee zit er al goed in sinds de eerste aflevering. Het "hete bruine water" komt vaker terug op de meest onverwachte momenten.

In de één-na-laatste aflevering van het laatste seizoen komen we erachter dat Ted's moeder juist wél van thee houdt. Er zit dus meer achter Ted's hekel dan de smaak!



5. Will luistert af


Wanneer Nate (Nick Mohammed) van uniformbeheerder naar coach wordt gepromoveerd, vervangt Will (Charlie Hiscock) hem.

Richmond's schoenenkamer is vaak de perfecte plek voor een persoonlijk gesprek. Bij deze privégesprekken gaat de camera bijna altijd naar Will, die daar al die tijd al was.

Eén keer mist Will, in de één-na-laatste aflevering het drama en is dan ook zichtbaar teleurgesteld.



4. De 'Diamond Dogs'


De 'Diamond Dogs' is een praatgroep onder de coaches, Nate en Higgins (Jeremy Swift) - en later ook Roy (Brett Goldstein) en Trent Crimm.

Regelmatig worden daar privedingen besproken. Serieuze zaken als Ted's relatie met zijn vrouw en zoon komen ter sprake, maar ook date adviezen. Elke bijeenkomst wordt afgesloten met hondengeblaf.



3. Leslie Higgins


Jeremy Swift's Higgins begint in de serie als het slachtoffer van grappen, een soort van Jerry Gergich uit Parks & Recreation.

Hoewel Higgins regelmatig nogal wat onhandige dingen zegt, wordt hij al snel onderdeel van de Richmond familie en hij en zijn vrouw stellen zelfs hun huis beschikbaar voor de spelers die niet naar huis kunnen met kerst.

Higgins is vaak nogal ongemakkelijk, maar is daarnaast ook het meest drama-vrije personage.



2. Poopeh


Hoewel deze grap pas in het derde seizoen is ontstaan, wordt hij al snel door iedereen, en in het bijzonder door Jamie Tartt (Phil Dunster) eigen gemaakt.

De manier waarop Jamie "poopy" zegt in zijn Manchester accent is het beste onderdeel van de boodschap dat je dingen van je af moet laten glijden.



1. Het vloeken van Roy Kent


Roy Kent's vloeken zijn legendarisch. Het personage kan een geweldige "fuck" laten vallen in zijn korrelige stem.

Helaas beïnvloedt hij met zijn vloeken ook zijn nichtje Phoebe, en moet hij op het matje komen bij haar juf.



Ted Lasso is in zijn geheel te zien op Apple TV+


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things'-ster emotioneel over het einde van de serie
Series / Interview

'Stranger Things'-ster emotioneel over het einde van de serie

Caleb McLaughlin blikt terug op zijn tijd in de serie nu het einde steeds dichterbij komt.

Terwijl het einde van de populaire Netflix-serie Stranger Things steeds dichterbij komt met het laatste seizoen, laat Caleb McLaughlin weten hoe hij zich voelt. Hij speelde jarenlang de rol van Lucas Sinclair en blikt nu terug op alle momenten die hij heeft meegemaakt.

Het laatste seizoen van Stranger Things werd al in februari 2022 bevestigd, nog voordat het vierde seizoen in première ging. Het lijkt er echter op dat we tot 2024 moeten wachten voordat het vijfde seizoen zal verschijnen, zeker nu de serie vertraging heeft opgelopen door de schrijversstakingen in de VS.

Stranger Things carrière


Stranger Things was meteen een grote hit toen het eerste seizoen op Netflix verscheen, en veel acteurs hebben hun grote carrière te danken aan de serie. Zo speelt McLaughlin al vanaf het begin de rol van Lucas Sinclair en daardoor heeft hij veel succes weten de behalen.



Onlangs heeft McLaughlin een interview met Collider gedaan waarin hij emotioneel terugblikt op het naderende einde van de serie en hoe het voelde om op te groeien met Stranger Things. Bekijk zijn uitspraak hieronder:

Bitterzoet einde


"Ik kijk er natuurlijk echt naar uit om de cast weer te zien en om samen te komen," begon McLaughlin. "Ik ben opgegroeid met de serie en als ik ze zie, dan voel ik me weer als mijn 13-jarige zelf, plezier maken op de set, naïef en gewoon genieten van deze leuke wereld."

Daarna vervolgde hij: "Maar datgene waar ik het meest tegenop zie is dat dit de laatste zal zijn. Stranger Things is een groot deel van mijn leven geweest. Zelfs als ik een hekel aan de serie zou hebben, dan zou ik het alsnog missen omdat ik nog zo jong was toen ik voor het eerst meedeed en ik ben opgegroeid met de serie in mijn tienerjaren."

En hij sloot af met: "Ik ben nu volwassen. Ik ben 21. Ik ben opgegroeid met de serie, dus het zal verdrietig zijn als het allemaal voorbij is."



Stream alle afleveringen van Stranger Things op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hele bekende plotdetails in 'Stranger Things' worden in een totaal ander licht geplaatst met deze nieuwe theorie
Series / Nieuws

Hele bekende plotdetails in 'Stranger Things' worden in een totaal ander licht geplaatst met deze nieuwe theorie

Deze wilde theorie over seizoen 5 zit misschien wel dichter bij de waarheid dan we denken.

Het zal nog even duren voordat seizoen 5 van Stranger Things uitkomt, maar fans zitten in ieder geval niet stil. Ze bedenken de ene theorie na de ander en nu is er een heel interessant idee over het verslaan van Vecna.

In seizoen 4 waren de personages ver van elkaar verwijderd. Mike en Eleven hadden na de verhuizing van de familie Byers niet zo’n sterke band meer. Uiteindelijk was het Mikes eerlijkheid en kwetsbaarheid dat ertoe leidde dat Eleven de kracht had om Vecna terug te dringen.

Een bekende uitspraak


Dit heeft een connectie met de bekende uitspraak "Vrienden liegen niet" die al vanaf seizoen 1 gebruikt wordt.

Willow the Wise op Twitter heeft nagedacht over deze uitspraak en kwam tot de conclusie dat elk nieuw personage in seizoen 4 geïntroduceerd is met een leugen.

Het verslaan van Vecna


De gebruiker denkt dan ook dat de leugens van de personages onthuld worden, ze dit op zullen moeten lossen en hierdoor uiteindelijk Vecna kunnen verslaan.



Leugens en waarheden spelen al heel lang een grote rol in Stranger Things en het idee dat dit het verborgen wapen is om Vecna mee te kunnen verslaan is dan ook een goede theorie.

Te zien op Netflix


Bekijk hieronder de Tweet en stream Stranger Things op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De nieuwste en grappigste video op Twitter verandert de intro van 'The Office'
Series / Nieuws

De nieuwste en grappigste video op Twitter verandert de intro van 'The Office'

Twitter draait overuren door deze ontzettend grappige video van The Office.

The Office, misschien wel de grappigste komedie serie ooit gemaakt. Hoe is het mogelijk om nóg harder om iets te lachen? Deze creatieve fan is aan de slag gegaan en heeft iets gemaakt wat nog 10 keer grappiger is dan het originele materiaal.

AI wordt de laatste tijd heel veel gebruikt voor heel veel verschillende dingen. Hier zijn zeker grote discussies over gevoerd, maar één ding is zeker. Een creatief idee en AI zorgt voor een fantastische uitkomst.

Een neppe video


Hoewel The Office nu al 10 jaar geleden eindigde, blijft de serie populair en relevant. Een Twitter-gebruiker met de naam @LeChaunpre vond echter dat de intro wel toe was aan een kleine verandering.

De gebruiker heeft een nepvideo gemaakt waarin alle personages in de intro van The Office vervangen door het gezicht van Saul Goodman (Bob Odenkirk). Michael, Dwight, Jim en zelfs Pam hebben nu allemaal een heel ander uiterlijk.

Breaking Bad meets The Office


Saul Goodman is een fictief personage uit Breaking Bad. Hoewel Saul natuurlijk niet in The Office zit, heeft zijn acteur, Bob Odenkirk, wel een rol gehad in de komedieserie.

Hij had namelijk in seizoen 9, aflevering 16 "Moving On" een kleine cameo als Mark. Hij was de baas bij een vastgoedbedrijf in Philadelphia waar Pam een sollicitatiegesprek had.

Bekijk hieronder de video en stream The Office op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Originele 'Cruel Intentions'-ster maakt verrassende comeback in reboot
Series / Nieuws

Originele 'Cruel Intentions'-ster maakt verrassende comeback in reboot

Er zal een heel bekend gezicht zitten in de gloednieuwe Cruel Intentions.

De aanstaande Cruel Intentions reboot van Amazon heeft nog een kleine verrassing in petto voor de originele fans. Een hele speciale, en bekende, acteur zal namelijk te zien zijn in de nieuwe serie.

Cruel Intentions is gebaseerd op de Franse roman Les Liaisons dangereuses uit 1782. In 1999 is dit boek al eens verfilmd. In deze versie spelen Sarah Michelle Gellar en Ryan Phillippe de rijke stiefbroer- en zus die een weddenschap aangaan om de dochter van het schoolhoofd (Reese Witherspoon) te verleiden.

Nog een keertje


De nieuwe serie zal best wel anders zijn dan de film uit 1999. Zo is er natuurlijk een totaal nieuwe cast met Sarah Catherine Hook, Zac Burgess, Brooke Lena Johnson en nog veel meer.

Het allerbelangrijkste castlid is echter iemand die het verhaal al door en door kent. Sean Patrick Thomas, die in de film de verliefde muziekleraar Ronald speelde, zal namelijk weer terugkomen.

Een nieuwe rol


Hij zal een gloednieuw personage gaan spelen, genaamd Professor Chadwick. Hij geeft les op een elite college in Washington D.C., waar het verhaal voor de reboot naar verplaatst is.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kijk zelf: een parade aan gaststerren in deze legendarische komedieserie
Series / Video/clip/featurette

Kijk zelf: een parade aan gaststerren in deze legendarische komedieserie

Deze featurette toont gezichten waarvan je niet vermoed had dat zij te zien zijn geweest.

Sex and the City heeft door de jaren heen werkelijk een stoet aan beroemdheden gehad. Sommigen hadden een gastrol, terwijl anderen zichzelf speelden.

In de clip hieronder is een montage gemaakt, en in sommige gevallen zien we een piepjonge versie van beroemde acteurs. Van Carrie Fisher tot Jon Bon Jovi, ze komen allemaal langs.

Bekoelde liefde


Zo zien we Bradley Cooper in seizoen 2 als Jake. Wanneer Carrie wat sigaretten gaat halen bij een kiosk, ziet hij haar foto op de voorpagina van een tijdschrift. De niet al te flatteuze foto toont een nogal brakke Carrie, en hij vraagt haar of zij dit is. De liefde duurt duidelijk niet al te lang.

In hetzelfde seizoen speelde ook Jon Bon Jovi mee, dit was in de rol van Seth. Carrie ontmoet hem in de wachtkamer van haar therapeut, en dit is inderdaad zo bedenkelijk als het klinkt. John Slattery speelt Bill in seizoen 3. De Mad Men-acteur speelt een hoffelijk en charmant personage, helaas loopt het spaak door Bills voorkeur voor plasseks.

Cameos


Verder zijn daar de rollen van sterren die een fictieve versie van zichzelf speelden. Zo is Samantha een tijdje Lucy Liu's (Charlie's Angels, Elementary) persoonlijke assistente. Ook ontmoet Carrie topacteur Matthew McConaughey. Met Carrie bespreekt hij de mogelijkheden om haar column te verfilmen. Tot slot is daar de geliefde Star Wars-ster Carrie Fisher. Alleen straalt zij niet bepaald wanneer ze Carrie in haar bed aantreft. De laatste heeft het namelijk aangelegd met Fisher's persoonlijke assistent, die op het huis moest passen tijdens Fisher's afwezigheid.

De vrolijke terugblik is een voorproefje voor het nieuwste seizoen van de serie. Sex and the City: And Just Like That seizoen 2 is vanaf 22 juni te zien op HBO Max.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ongelooflijk! Dit iconische personage keert terug in 'Sex and the City: And Just Like That'
Series / Nieuws

Ongelooflijk! Dit iconische personage keert terug in 'Sex and the City: And Just Like That'

Na Aidan (John Corbett) keert ook deze oude bekende terug tot vreugde van velen.

In de reboot van Sex and the City was Samantha (Kim Cattrall) de grote afwezige. In de serie werd duidelijk dat de vriendschap tussen Samantha en de rest wat bekoeld was. De pittige pr-vrouw was naar Londen vertrokken.

Kim Cattrall heeft meermalen aangegeven dat ze wel klaar was met haar rol. Dit had mede te maken met spanningen achter de schermen. Verrassend genoeg bericht Variety nu dat de populaire Samantha terugkeert!

Afzonderlijk opgenomen


Het betreft hier voorlopig maar één scène. Hierbij is Samantha te zien terwijl ze met Carrie zit te bellen. Deze opnames zijn gemaakt zonder dat de andere actrices hierbij aanwezig waren. Dit wijst erop dat Cattrall duidelijk niet klaar is voor een 'echte' reünie.

Aan het einde van seizoen 1 zagen we dat Carrie (Sarah Jessica Parker) en Samantha berichten uitwisselden. Beiden waren op dat moment in Parijs, waarbij ze afspraken samen wat te gaan drinken. We kunnen er dus van uitgaan dat de twee elkaar ontmoet hebben, waarbij de banden voorzichtig weer zijn aangehaald.

Deur op een kier


Of het bij een eenmalige gastoptreden blijft of dat de deur wellicht op een kiertje staat voor meer is op dit moment niet bekend. Vast staat wel dat velen de onverwachte terugkeer van de stevige Samantha met veel enthousiasme begroeten. Seizoen 2 van Sex and the City: And Just Like That is vanaf 22 juni te zien op HBO Max.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opgejaagd door sneeuw en kannibalen: Seizoensfinale 'Yellowjackets' breekt kijkcijferrecords op Showtime
Series / Nieuws

Opgejaagd door sneeuw en kannibalen: Seizoensfinale 'Yellowjackets' breekt kijkcijferrecords op Showtime

Nog nooit keken zoveel mensen naar de spannende serie over de gestrande voetbaldames.

Het was afgelopen weekend een periode waarin grote series hun seizoenen afsloten. HBO's Barry en Succession kwamen tot een eind, maar ook Showtime's Yellowjackets. Nu blijkt dat laatstgenoemde ontzettend goed is bekeken.

Het televisienetwerk Showtime, ook wel bekend van series als Dexter en Homeland, zendt in Amerika hun huidige hitserie Yellowjackets uit op lineaire televisie en het is te bekijken op hun streamingdienst. Dankzij het tweede seizoen is er nu een mijlpaal bereikt

De jackets aan de top


De laatste aflevering is de op een na meest gestreamde seizoensfinale voor een Showtime-original ooit. Alleen die van Dexter: New Blood werd beter bekeken. Ook ten opzichte van seizoen één is er meer naar Yellowjackets gekeken.

De seizoensfinale van seizoen één wist namelijk 1,3 miljoen kijkers te trekken en die van seizoen twee 1,5 miljoen. Daarnaast was er een toename van 7% in het crossplatform kijkerspubliek. Maar successen bleven niet beperkt tot alleen de seizoensfinale.

De serie in zijn geheel doet het goed


Het tweede seizoen begon namelijk met een totale hoeveelheid kijkers op alle platforms van twee miljoen, en groeide in de daaropvolgende week uit tot vier miljoen kijkers. Vrij ongebruikelijk, daar het kijkersaantal na een première normaliter afloopt.



Los van de successen in kijkcijfers behaalt Yellowjackets ook successen bij de critici. Het eerste seizoen heeft een ongekende score van 100% op Rotten Tomatoes, wist het zeven Emmy-nominaties binnen te slepen en kreeg het de goedkeuring van horrorlegende Stephen King.

Waar gaat Yellowjackets over?


Het psychologische horror- en survival-verhaal van Yellowjackets gaat over een team getalenteerde voetbalmeisjes van de middelbare school die na een ongelukkig vliegtuigongeluk gestrand raken in de wildernis en tot schokkende ontdekkingen komen.



Kijk in Nederland alle afleveringen van Yellowjackets op SkyShowtime.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Stephen Amell onthult de hint die iedereen over het hoofd heeft gezien in 'The Flash'
Series / Nieuws

Stephen Amell onthult de hint die iedereen over het hoofd heeft gezien in 'The Flash'

Deze mooie hint symboliseert het einde van The Flash, maar showrunner Eric Wallace is het hier niet helemaal mee eens.

Er is heel veel gebeurd in het laatste seizoen van The Flash. Misschien wel zoveel dat niemand deze verborgen hint heeft gezien. Gelukkig heeft The Flash-ster Stephen Amell nu deze hint verklapt.

The Flash bevat altijd veel gedenkwaardige momenten of kleine easter eggs voor fans. Vaak worden deze hints wel opgemerkt, maar soms worden ze totaal gemist.

De muziek


De hint die iedereen nu over het hoofd gezien heeft, was eigenlijk helemaal niet te zien. Het gaat namelijk over de muziek in de laatste aflevering van The Flash.

Het laatste nummer heet namelijk '641'. Drie keer raden hoeveel afleveringen The Flash in totaal heeft. 641 natuurlijk!

Echt 641?


Of de Arrowverse echt bij 641 afleveringen blijft, is nog maar de vraag. Showrunner Eric Wallace vertelde namelijk dat hij "nog steeds goede hoop heeft dat de Arrowverse niet voorbij is".

Bekijk hieronder het afscheid van de laatste aflevering en stream The Flash op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Donkere humor komt tot leven in de trailer voor 'I'm a Virgo'
Series / Nieuws

Donkere humor komt tot leven in de trailer voor 'I'm a Virgo'

De eerste beelden van I'm a Virgo zijn verschenen en de verschijningsdatum is eindelijk bekend.

De afgelopen jaren is er weer hard gewerkt aan een nieuwe serie: I’m a Virgo. De gloednieuwe serie zal donkere humor gebruiken om het verhaal tot leven te wekken. Dit is allemaal te zien in de gloednieuwe trailer.

De co-showrunners Riley en Tze Chun zijn weer bij elkaar gekomen om een serie te maken, maar dit keer zijn ze ook allebei uitvoerende producten. Net zoals Michal Ellenberg en Lindsay Springen (Pachinko) en Rebecca Rivo (Escape Room).

Het verhaal


De twee talenten weten elke keer iedereen te verrassen met een rare en nieuwe kijk op de wereld. Ook nu weer. I’m a Virgo is namelijk een duister komisch coming-of-age verhaal over cootie (Jharrel Jerome).

Hij is een 4 meter lange, zwarte jongen die ervan droomt om de echte wereld te kunnen ervaren. Hij ontsnapt uit zijn verborgen jeugd en vormt vriendschappen, vindt liefde en leert zichzelf kennen.

Een hele ervaring


Showrunner Riley wilde een verhaal vertellen dat echt eindigt. Niet iets dat je blijft kijken omdat die handige 'volgende' knop op het scherm verschijnt. Voor haar is de serie "echt ervaringsgericht", aangezien mensen "geïteresseerd" moeten blijven.

Verschijningsdatum


Bekijk hieronder de trailer en stream vanaf 23 juni I'm a Virgo op Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. Binnenkort op HBO Max: Alle 13 gloednieuwe series die in mei verschijnen

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen