search
Originele 'Cruel Intentions'-ster maakt verrassende comeback in reboot
Series / Nieuws

Originele 'Cruel Intentions'-ster maakt verrassende comeback in reboot

Er zal een heel bekend gezicht zitten in de gloednieuwe Cruel Intentions.

De aanstaande Cruel Intentions reboot van Amazon heeft nog een kleine verrassing in petto voor de originele fans. Een hele speciale, en bekende, acteur zal namelijk te zien zijn in de nieuwe serie.

Cruel Intentions is gebaseerd op de Franse roman Les Liaisons dangereuses uit 1782. In 1999 is dit boek al eens verfilmd. In deze versie spelen Sarah Michelle Gellar en Ryan Phillippe de rijke stiefbroer- en zus die een weddenschap aangaan om de dochter van het schoolhoofd (Reese Witherspoon) te verleiden.

Nog een keertje


De nieuwe serie zal best wel anders zijn dan de film uit 1999. Zo is er natuurlijk een totaal nieuwe cast met Sarah Catherine Hook, Zac Burgess, Brooke Lena Johnson en nog veel meer.

Het allerbelangrijkste castlid is echter iemand die het verhaal al door en door kent. Sean Patrick Thomas, die in de film de verliefde muziekleraar Ronald speelde, zal namelijk weer terugkomen.

Een nieuwe rol


Hij zal een gloednieuw personage gaan spelen, genaamd Professor Chadwick. Hij geeft les op een elite college in Washington D.C., waar het verhaal voor de reboot naar verplaatst is.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen