search
Netflix in Frankrijk compleet in de war over 'Stranger Things'
Series / Nieuws

Netflix in Frankrijk compleet in de war over 'Stranger Things'

De Franse tak van Netflix was niet helemaal goed op de hoogte van de stand van zaken op de set van 'Stranger Things'.

De maker van Stranger Things hebben gereageerd op een vergissing van Netflix Frankrijk, die een nogal verwarrende update gaven over de opnames van het nieuwe seizoen.

Onlangs maakt Netflix Frankrijk namelijk bekend dat de opnames van het vijfde seizoen begonnen waren. De Franse fans werden hier natuurlijk behoorlijk enthousiast van maar moesten al snel een teleurstelling slikken.

Uitgestelde opnames


Het filmen van het aankomende seizoen 5 is namelijk nog helemaal niet begonnen. De opnames zouden in mei gestart moeten zijn, maar ze werden uitgesteld vanwege de staking van de schrijvers in Amerika.

Het officiƫle Twitter-account van Stranger Things reageerde gevat op de tweet van Netflix Frankrijk. "Nee, we zijn niet aan het filmen. We zijn aan het staken. Gaat het goed met je, Frankrijk???" . Verder refereren ze ook aan het feit dat men in Frankrijk toch beter zou moeten weten omdat er daar immers toch "altijd gestaakt wordt?"

Bekijk op instagram


Niet in productie


Kort daarna werd de tweet van Netflix Frankrijk verwijderd. Dus ja, het is vrij zeker dat Stranger Things op dit moment niet in productie is.

Kijk de vorige vier seizoen van de serie op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen