Hoe is het nu met de 'eens zo verlegen jongen' David Silver uit 'Beverly Hills 90210'?

Hoe gaat het momenteel met acteur Brian Austin Green die een rol had in 'Berverly Hills 90210'?

Bas de Kramer, 02-06-2023 17:35

Brian Austin Green is een Amerikaanse acteur, vooral bekend van zijn rol in de populaire televisieserie Beverly Hills 90210. De serie, die liep van 1990 tot 2000, volgde het leven van een groep jonge vrienden in het welvarende en glamoureuze Beverly Hills.
In Beverly Hills 90210 speelde Brian Austin Green de rol van David Silver, een van de vaste personages in de serie. David was een tienerjongen met een passie voor muziek. Zijn personage evolueerde gedurende de serie van jongen die er niet echt bijhoorde, tot een jongen die zijn rol kreeg in de groep.

Brian Austin Green

Brian Austin Green werd geboren op 15 juli 1973 in Van Nuys, Californië. Op jonge leeftijd ontwikkelde hij interesse in acteren en begon hij zijn carrière in de entertainmentindustrie. Naast zijn rol in Beverly Hills 90210, verscheen hij ook in andere televisieseries zoals Terminator: The Sarah Connor Chronicles en Anger Management. Green is nog altijd actief als acteur en duikt regelmatig op in films en series.

Naast zijn professionele leven heeft Brian Austin Green ook een interessant persoonlijk leven. Hij is meerdere keren getrouwd geweest, waarvan de bekendste relatie die met de nogal bekende actrice Megan Fox was. Samen hebben ze drie kinderen. Na een huwelijk van tien jaar kondigde het paar in 2020 hun scheiding aan.


Danseres

Green is inmiddels getrouwd met de Australische professionele danseres Shana Burgess, zij kregen in de zomer van vorig jaar samen een kindje. Silver heeft nu in totaal 5 kinderen.Lees meer over: beverly hills 90210, brandon walsh, jason priestley, brenda walsh, shannon doherty, steve sanders, ian ziering, andrea zuckerman, gabrielle carteris

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie