search
Teleurstellend nieuws voor alle fans van 'Ted Lasso'
Series / Nieuws

Teleurstellend nieuws voor alle fans van 'Ted Lasso'

Het einde van 'Ted Lasso' blijkt definitiever dan veel fans hadden verwacht.

Ted Lasso is na 3 seizoenen tot zijn einde gekomen en de laatste aflevering raakte de meeste kijkers harder dan verwacht. Toch zullen fans hier voorlopig genoegen mee moeten nemen, want er komen in de nabije toekomst nog geen spin-offs aan.

De meeste succesvolle series krijgen tegenwoordig na hun laatste aflevering nog een spin-off, zodat de fans niet voor altijd afscheid hoeven te nemen van de wereld en personages van de serie. Kijk bijvoorbeeld naar Game of Thrones en The Walking Dead.

Spin-off?


Het is dus niet meer dan normaal dat kijkers van Ted Lasso hoop hadden dat er een spin-off aangekondigd zou worden. Helaas heeft co-creator en acteur Brendan Hunt bevestigd dat er voorlopig geen nieuwe verhalen aankomen.

In de meest recente Reddit AMA-sessie over r/TedLasso gaf Hunt, die Coach Beard speelde, toe dat hij op dit moment niet meer weet over spin-off-plannen dan de fans zelf. Maar zijn antwoord klinkt helaas niet hoopvol.

Geen topprioriteit


Hij schreef het volgende: "Mijn politiek correcte antwoord, dat ook 100% waar is: we weten het niet. We hebben een pauze nodig en zullen er zometeen een nemen. Niets is uitgesloten, alles is mogelijk, maar dat omvat ook de mogelijkheid dat we klaar zijn. We zullen het pas weten als we er een tijdje mee hebben gezeten [en] hebben ontspannen"


Zelfs als er dus een kans is dat het Ted Lasso-universum een comeback maakt, zal dat nog wel even duren. Het produceren van een spin-off is duidelijk geen topprioriteit voor het team, dus zelfs als ze besluiten om verder te gaan met een idee, kan het schrijven en pitchen zelf meer dan een jaar duren.

3 seizoenen


Tot die tijd moeten we het dus maar doen met de 3 bestaande seizoenen. Ted Lasso is te zien op Apple TV+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen