GERUCHT: Krijgt Marvel's 'The Punisher' een eigen serie op Disney+?

Ik wil nog niet veel zeggen, omdat er nog niet veel bekend is

Daan Kusen, 04-06-2023 09:59

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

[b]We leerden The Punisher kennen in [i]Dardevil op Netflix, gespeeld door de geweldige Jon Bernthal. In Daredevil: Born Again zal de antiheld weer terugkeren. Maar dit lijkt niet de laatste keer te zijn dat The Punisher te zien is.

Betrouwbare bron

Een betrouwbare bron op Twitter suggereert dat Jon Bernthal's Punisher zijn eigen show zal krijgen op Disney+.

Deze bron, @MyTimeToShineHello op Twitter, heeft al eerder informatie naar buiten gebracht die juist bleek te zijn.Korreltje zout

Volgens MyTimeToShineHello op Twitter zal de wreker zijn eigen show krijgen na zijn terugkeer in Daredevil: Born Again.

Disney heeft nog niet gereageerd op het gerucht en het moet met een korreltje zout worden genomen.

The Punisher

Jon Bernthal debuteerde als Frank Castle aka The Punisher in seizoen 2 van de Netflix-serie Daredevil.

Hij speelde het personage vervolgens in zijn eigen spin-offserie die twee seizoenen liep op de streamingdienst voordat deze, samen met de andere MCU Netflix-shows, werd geannuleerd.

Nu personages uit Daredevil prominenter verschijnen in het MCU, met onder andere Charlie Cox die terugkeert als Matt Murdock in Spider-Man: No Way Home en She-Hulk, en Vincent D'Onofrio die Wilson Fisk/The Kingpin speelt in Hawkeye, vragen fans zich af of personages zoals Castle hetzelfde zullen doen.Bevestiging

Bernthal's terugkeer als The Punisher werd bevestigd in maart 2023, waarbij de acteur zich aansloot bij de cast van Born Again samen met Cox, D'Onofrio en Sandrine Holt, die de rol van Vanessa Fisk overneemt van Ayelet Zurer.

Controversieel genoeg worden Daredevil-veteranen Deborah Ann Woll en Elden Henson niet verwacht om hun respectievelijke rollen als Karen Page en Foggy Nelson opnieuw te vertolken.

Nieuwe castleden zijn onder andere Michael Gandolfini, Margarita Levieva, Nikki M. James, Michael Gaston, Arty Froushan en Clark Johnson in niet nader genoemde rollen.Echo

Voorafgaand aan Born Again zullen de verhalen van Daredevil en de Kingpin worden voortgezet in Echo, een spin-off van Hawkeye.

Alaqua Cox is de dove huurmoordenaar Maya Lopez die New York City verlaat om terug te keren naar haar geboorteplaats in Oklahoma en opnieuw contact te maken met haar Indiaanse roots.

Producent Stephen Broussard besprak de unieke toon van de serie en vergeleek deze met de Halloween-special Werewolf By Night.

"Ik wil niet te veel zeggen omdat er nog niet veel bekend is," zei hij, "maar het voelt erg realistisch aan, het voelt erg spiritueel op manieren die fris voor ons aanvoelen. Alaqua als hoofdrolspeler is buitengewoon boeiend.

Ik kan niet echt iets bedenken dat vergelijkbaar is met wat er al is in het bredere MCU, laat staan binnen wat we hier hebben gedaan. Dus blijf op de hoogte van die geweldige dingen."De serie wordt uitgebracht op 29 november 2023 en zal te zien zijn op Disney+.

Lees meer over: the punisher, jon bernthal, marvel, mcu, disney plus, echo

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie