search

Ons nieuws van zondag 4 juni 2023

Hoe is het nu met die 'rebelse' Brenda Walsh uit 'Beverly Hills 90210'?
Series / Featured

Hoe is het nu met die 'rebelse' Brenda Walsh uit 'Beverly Hills 90210'?

Actrice Shannon Doherty is net als het personage dat zij speelde nogal rebels.

Al meer dan dertig jaar geleden werd de iconische serie Beverly Hills 90210 opgestart. De serie, die liep van 1990 tot 2000, boeide een hele generatie tieners die zich via de serie onderdompelde in de avonturen van de jeugd in het chique Beverly Hills.

Een personage dat al snel uitgroeide tot een favoriet onder de fans was de rebelse Brenda Walsh, gespeeld door Shannen Doherty.

Brenda Walsh


Brenda was de zus van de andere hoofdpersoon Brandon Walsh, en maakte haar entree in de show als een nieuweling uit Minnesota die moeite had om zich aan te passen aan het luxueuze leven in Beverly Hills. Haar karakter werd al snel bekend om haar gevoel voor mode, haar sterke wil en haar wilde avonturen.

Shannen Doherty


Shannen Doherty, geboren op 12 april 1971 in Memphis in de Verenigde Staten, begon haar carrière al op jonge leeftijd en had al enige bekendheid verworven voordat ze de rol van Brenda kreeg.

Na haar tijd in Beverly Hills 90210 nam ze deel aan verschillende projecten. Ze speelde in films zoals Mallrats, had een grote rol in de serie Charmed en had ook gastoptredens in series als The Secret Life of the American Teenager en Riverdale.

Bekijk op instagram

Bad girl


Doherty kwam veelvuldig in het nieuws door gedoe op filmsets en is wat dat betreft een echte 'bad girl' die vaak in de problemen kwam.

Ziekte


Helaas kreeg Shannen Doherty in 2015 borstkanker. Nadat ze daarvan eerst genezen leek te zijn, heeft ze recentelijk aangegeven dat ze nu in de terminale fase van deze ziekte zit.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze grote fout uit 'Star Trek: Into Darkness' zal 'Star Trek: Strange New Worlds absoluut niet maken
Series / Nieuws

Deze grote fout uit 'Star Trek: Into Darkness' zal 'Star Trek: Strange New Worlds absoluut niet maken

De storm van kritiek is zeer waarschijnlijk ter harte genomen door de makers.

Star Trek: Strange New Worlds speelt zich zoals bekend af in de Prime Timeline. Dit betekent dat James T. Kirk (Paul Wesley) op dit moment in het verhaal zo'n vijf jaar verwijderd is van de rang van captain.

Dit is bevestigd door co-showrunner Akiva Goldman in een interview met SFX Magazine. Daarnaast geeft Goldman aan dat Kirk in deze fase van zijn leven een relatie heeft met Carol Marcus.

Twee keer Marcus


Marcus speelt zowel in de Prime Timeline als in de Kelvin Timeline een rol. In de Prime Timeline krijgt Marcus met Kirk zoon David (Merritt R. Butrick). In The Wrath of Khan wordt zij gespeeld door Bibi Besch. In de Kelvin Timeline, waarin Into Darkness zich afspeelt, zien we Alice Eve in de rol.

Behoorlijk goedkoop


Het is begrijpelijk dat er verschillen zijn gezien de verschillende realiteiten. De fans hadden echter totaal geen begrip voor een bepaalde scène in Into Darkness.

Kirk volgt Marcus een shuttle in, en zij trekt vervolgens haar uniform uit. Marcus zegt tegen Kirk (Chris Pine) om even de andere kant op te kijken. Op een bepaald moment draait hij zich toch om en bekijkt vervolgens Marcus in haar ondergoed, waarna zij hem op zijn kop geeft.



De kijkers vonden dit een behoorlijk goedkope stunt. Men was van mening dat men uitsluitend Eve's sex appeal wilde etaleren wat totaal geen nut had voor de rest van het verhaal. Eve zelf gaf aan Inverse aan dat ze juist trots was op de scène, aangezien zij hard getraind had om in topvorm te zijn.

Introductie en Prime Timeline


Het is momenteel nog niet bekend of Star Trek: Strange New Worlds Marcus in seizoen 2 zal introduceren. De serie volgt zoals gezegd de Prime Timeline en als dit gebeurt dan zal dit conform de gebeurtenissen zijn zoals we die zagen in Star Trek: The Original Series en Star Trek II: The Wrath of Khan. Wel staat vast dat de makers de scène uit Into Darkness niet zullen willen herhalen en de 'onderbroekenlol' achterwege zullen laten.

Je kunt seizoen 2 van Star Trek: Strange New Worlds streamen vanaf 15 juni op SkyShowtime.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Wheel of Time' moet deze cruciale elementen in seizoen 2 verwerken
Series / Nieuws

'The Wheel of Time' moet deze cruciale elementen in seizoen 2 verwerken

Seizoen 1 heeft een aantal kerngebeurtenissen uit het eerste boek geskipt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De critici waren op zich te spreken over seizoen 1 van The Wheel of Time. De fans waren echter verdeeld, aangezien ze vonden dat de serie hier en daar toch echt teveel afwijkt van de boeken.

'Het oog van de wereld', dat het eerste boek is in de imposante boekenreeks, bevat een aantal gebeurtenissen die we niet zien in de serie. Hieronder volgen drie van deze gebeurtenissen.

Rand ontmoet Elayne


Gezien hoe ongelooflijk belangrijk Elayne en haar familie zijn in het verhaal, valt haar afwezigheid ontzettend op. Rand al'Thor (Josha Stradowski) brengt tijd door in de stad Caemlyn en hier ontmoet hij Elayne, de erfgenamen van de Leeuwentroon van Andor.

Aan het einde van seizoen 1 zagen we Rand de Blight in lopen, dus waarschijnlijk zal zijn ontmoeting met Elayne in een andere vorm gegoten worden. Zij is eenvoudigweg een veel te belangrijk personage om achterwege te laten.

Rand's gevecht met Aginor


Het feit dat Rand de maker van de Trollocs verslaat is een enorme overwinning voor het Licht. Dit deel van boek 1 hebben de kijkers vooralsnog niet gezien.

Het is mogelijk dat de confrontatie tussen Aginor en Rand gedurende het tweede seizoen plaatsvindt. Per slot van rekening bevindt Rand zich al in de Blight. Aangezien hij Aginor in de boeken op deze locatie aantreft, bestaat hier de mogelijkheid om dit belangrijke gevecht op deze manier op het scherm te vertonen.

De Green Man en Belthamal


Someshta, oftewel de Green Man, is vooralsnog ook nog niet in de serie te zien gweest. Dit terwijl het gevecht met Belthamal, en de overwinning tegen een enorme prijs, juist een van de beste momenten in de boeken is. In de boeken is Moiraine (Rosamund Pike) betrokken bij dit gevecht, dus het zou kunnen dat de serie de invalshoek hanteert.

Het is begrijpelijk dat een omvangrijk verhaal als dat van Jordan bepaalde afwijkingen zal bevatten in de verfilming. Wat The Wheel of Time echter zal moeten voorkomen is dat men de kant op gaat van The Witcher, waarbij de fans op een gegeven moment vervreemd raakten van de verfilming.

Kijk The Wheel of Time seizoen 2 vanaf 1 september op Prime Video.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Originele 'Justified'-acteur komt wel "opdagen" als er een revival gemaakt wordt
Series / Nieuws

Originele 'Justified'-acteur komt wel "opdagen" als er een revival gemaakt wordt

Het is bijna 10 jaar later, maar Timothy Olyphant is helemaal klaar voor een Justifed revival.

Het zou echt te mooi zijn om waar te zijn; een nieuwe Justified revival. Toch zijn er geruchten dat dit inderdaad gaat komen. Maar kunnen we deze geruchten wel vertrouwen?

De westerse misdaad-franchise van Justifed gaat over een U.S. Marshal Raylan Givens (Timothy Olyphant) die een hele oude en westerse benadering van de wetshandhaving heeft. De originele serie eindigde na seizoen 6.

Niet het einde


Dit betekende echter niet het einde voor de franchise, want er kwam een revival, Justified: City Primeval waarin Raylan naar Detroit wordt gehaald om een moordenaar neer te halen.

Na 10 jaar verdwenen te zijn uit de Justified-franchise plaagt Olyphant dat City Primeval misschien niet het laatste is wat we zullen zien.

Nog een revival


Hij vertelde over de toekomst van de franchise tijdens een interview met Variety. De acteur zei dat hij zeker zou komen "opdagen" als hij zijn oude rol weer terug zou krijgen.



Er is geen officiële aankondiging of dit eraan zit te komen in de toekomst, maar er zijn heel veel positieve reacties van zowel fans als acteurs op een eventuele terugkeer.

Bekijk hieronder een interview over de serie en stream Justified: City Primeval op Hulu.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Tour de France: Unchained' toont het ware gezicht van topsport
Series / Trailer

'Tour de France: Unchained' toont het ware gezicht van topsport

Zó bruut is deze duursport en zó gepassioneerd moet je er voor zijn.

Dat de Tour de France niet voor bankhangers is, is natuurlijk een open deur intrappen. Deze nieuwe docuserie, van de makers van Drive to Survive, laat de werkelijkheid zien van de Tour in 2022.

Deze is, zoals wel vaker, een stuk heftiger dan je kunt vermoeden. De Tour de France is misschien wel de meest meedogenloze van de duursporten. Daarnaast kampte deze in 2022 met Covid en klimaatprotesten.

Winnaar bekend


De docuserie volgt acht teams die de 21 dagen volmaken. Allemaal hebben ze slechts een doel voor ogen: de Arc de Triomphe. "Zodra je je nummer hebt, verander je in iemand anders," wordt in de trailer nog eens extra verduidelijkt.

De winnaar is natuurlijk al bekend: Jonas Vingegaard. Dit mag de pret niet drukken, want we zien hoe de weg naartoe is afgelegd. De makers laten ook de nodige schitterende beelden zien van de route die de teams afleggen. Dit vormt een mooie aanvulling op deze boeiende docuserie die "de strijd om te overleven" een heel eigen draai geeft.

Deze race is te bekijken in Tour de France: Unchained. Je kunt deze streamen vanaf 8 juni op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Cillian Murphy had moeite met het spelen van zijn rol in 'Peaky Blinders'
Series / Nieuws

Cillian Murphy had moeite met het spelen van zijn rol in 'Peaky Blinders'

Cillian Murphy vindt zichzelf veel minder stoer dan Tommy Shelby.

Cillian Murphy staat bekend om het feit dat hij iedere rol kan spelen. De acteur slaagt er altijd in om de diepe persoonlijkheid van het personage te tonen en de fans te laten geloven dat hij die persoon echt is. Toch ging hem dit bij zijn personage Tommy Shelby in Peaky Blinders niet altijd makkelijk af.

Een van de meest iconische rollen die Murphy de afgelopen jaren heeft gespeeld, was die van Thomas Shelby in de serie Peaky Blinders. Murphy was zo geloofwaardig in de rol van de onverschrokken leider van de groep, dat sommige fans begonnen te denken dat hij in het echt ook zo was. Maar de acteur benadrukt dat zijn eigen persoonlijkheid in niets lijkt op die van Tommy.

Geen stoere vent


"Ik ben helemaal geen stoere vent, dus dit was verreweg het stoerste personage dat ik ooit heb geportretteerd, en het feit hij zo fysiek is en de hoeveelheid respect en angst die deze familie in deze stad heeft, betekenden dat we er allemaal stoer uit moesten zien".

"Je moet je houden aan het materiaal en je houden aan het personage en zijn keuzes", deelde hij in een interview met de BBC.

Uitdagend


Om geloofwaardig over te komen, heeft de acteur erg veel moeite gedaan om een echte Shelby te worden. Hij ging regelmatig naar de sportschool en werd zelfs een pro in paardrijden. Tommy uitbeelden was een van de meest uitdagende dingen in zijn carrière, maar Murphy is blij dat hij het gedaan heeft.



Zoals de acteur in hetzelfde interview deelde, houdt hij van de uitdaging om steeds iemand anders te worden. Het doet zijn hart sneller kloppen als hij weet dat hij elk personage ter wereld kan uitbeelden en het publiek hem echt authentiek zal vinden. Peaky Blinders is te zien op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze verhaallijnen uit 'The Big Bang Theory' sloeg 'Young Sheldon' over
Series / Nieuws

Deze verhaallijnen uit 'The Big Bang Theory' sloeg 'Young Sheldon' over

Niet alle belangrijke momenten uit de originele serie worden behandeld in de prequel.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Onlangs werd het zesde seizoen van de populaire The Big Bang Theory-prequel Young Sheldon afgesloten met een sterke slotepisode. Dat betekent dat er door fans weer fanatiek gediscussieerd wordt over het afgelopen seizoen.

Naast alle discussies over de momenten en gebeurtenissen die wel in het seizoen zaten, speelt ook de vraag welke zaken gemist werden. Zeker bij een prequel zijn fans natuurlijk razend benieuwd welke elementen uit de originele serie terugkomen.

Cheaten


Een van de missende verhaallijnen betreft Sheldon's vader, George. In de originele serie vertelt Sheldon aan Penny dat hij ooit thuiskwam en zijn vader met een vreemde vrouw betrapte. In seizoen 6 van Young Sheldon zijn er hints dat het moment komt, maar uiteindelijk gebeurde dit niet.

Sheldon's vader hield het niet bij vreemdgaan alleen. In The Big Bang Theory komt ook een anekdote waarin Sheldon zijn vader betrapt bij het stelen uit de kassa van zijn werk, waarna hij zijn vader verklikte. Ook dit moment mist in de prequel.

Traumahelikopter


Daarnaast wordt in The Big Bang Theory verwezen naar een stunt die Sheldon als kind uithaalde. Hij bouwde thuis een CT-scanner en liep brandwonden op door de straling. Vervolgens werd hij per helikopter naar het ziekenhuis vervoerd.

Wellicht komen sommige van deze momenten alsnog aan bod in seizoen 7. Dat seizoen gaat naar verwachting komende herfst in première. Tot dan kunnen fans de eerdere seizoenen zien op HBO Max.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Grease: Rise of The Pink Ladies' seizoen 2 krijgt een hoopvolle update
Series / Nieuws

'Grease: Rise of The Pink Ladies' seizoen 2 krijgt een hoopvolle update

Komt er een tweede seizoen van 'Grease: Rise of the Pink Ladies'?

Seizoen 1 van de Grease-prequel Grease: Rise of the Pink Ladies werd goed ontvangen, dus is er een goede reden om te hopen dat er een tweede seizoen komt. Actrice Marisa Davila heeft hierover nu een update gedeeld, waar fans voorzichtig blij mee kunnen zijn.

De serie, gemaakt door Annabel Oakes, vindt vier jaar plaats voor de gebeurtenissen in de originele Grease-film. Het verhaal volgt de leerlingen Jane, Olivia, Nancy en Cynthia, die uiteindelijk de oprichters worden van de Pink Ladies.

Veel plannen


In een interview met ComicBook.com gaf Davila (Jane) een update over Grease: Rise of the Pink Ladies seizoen 2. Hoewel ze nog geen concrete antwoorden kan geven, heeft ze wel positieve dingen gehoord. En voor seizoen 2 heeft ze in ieder geval genoeg plannen:

"Ik zou nog zoveel dingen willen, ik heb gesproken met Annabel [Oakes], onze maker, en ik zou graag mijn zussenrelatie met Frenchy willen opbouwen. We hebben het hele seizoen van die heel schattige stukjes en momenten, maar ik denk... Ik ben zelf een jongere zus".

Frenchy


"Ik heb een oudere zus in het echte leven, en de hoeveelheid geschiedenis die we als zussen hebben, zoveel ruzies, en dat wil ik dus van Frenchy en Jane", zegt de actrice.



"Als we het over Jane hebben, wil ik zien wat ze voorlopig doet in haar rol als klassenpresident. We hebben haar zien vechten om te winnen, en dan niet te winnen, en dan uiteindelijk toch de positie te krijgen, dus wat gaat ze er nu mee doen? Zal ze de juiste beslissing nemen? Zal ze overweldigd raken en beïnvloed worden door andere mensen… Politiek is rommelig, en weet ze echt wat ze doet?".

Vertrouwen in de schrijvers


"Ze zal het waarschijnlijk gaandeweg leren... En er is nog iets waar ik Annabel naar heb gevraagd, ik had zoiets van: 'We hebben ze eigenlijk nooit huiswerk zien maken'. Als ik dit zou doen op school, zou ik een 1 hebben voor alle vakken. Dus misschien kan ik wat echte lessen bijwonen. Wie weet? Het ligt echt niet aan mij. Bovendien vertrouw ik de schrijvers".

Bekijk op instagram


Grease: Rise of the Pink Ladies is te zien op SkyShowtime.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De familie van deze 'Euphoria'-ster had een heftige reactie op haar rol in de expliciete serie
Series / Nieuws

De familie van deze 'Euphoria'-ster had een heftige reactie op haar rol in de expliciete serie

Actrice Sydney Sweeney had haar familie niet goed genoeg voorbereid op wat zij in 'Euphoria' zouden zien...

Euphoria-ster Sydney Sweeney heeft onthuld dat haar familie nogal gemengde reacties had op haar rol in de populaire HBO-serie. Sweeney speelt een van de hoofdrollen in het expliciete tienerdrama, als het personage Cassie Howard.

In een interview met Sunday Today deelde Sweeney dat haar familie nog niet helemaal klaar was voor de riskante en expliciete scènes in Euphoria. Lachend herinnerde de actrice zich hoe haar vader en opa wegliepen uit de kamer toen ze de serie bekeken.

Zonder waarschuwing


"Mijn moeder bezocht me destijds op de set, dus ze kende het verhaal en ik heb er veel met haar over gepraat – mijn vader niet. Ja, ik heb mijn vader niet voorbereid. Helemaal niet. Ik bedoel, hoe breng je het ter sprake in een gesprek?"

"En ook, als ik met mijn vader praat, gaat het meestal niet over werk. We praten, als in, vader-dochter gesprekken. Hij besloot dat hij ernaar ging kijken, zonder het mij te vertellen, met zijn ouders. Mijn vader en mijn opa zetten het uit en liepen de kamer uit".


Grootste fan


Gelukkig was er ook iemand wel enthousiast: "Maar mijn oma is een grote supporter van mij. Ze is een grote fan van mij. Eigenlijk neem ik haar, meestal, over de hele wereld mee naar mijn verschillende sets en maak ik van haar een figurant".



De naaktscènes in Euphoria zijn vaak het onderwerp geweest van debat. Sweeney vertelde al eerder hoe ze showrunner Sam Levinson had benaderd over het verwijderen van naaktheid in een scène waarvan ze dacht dat het niet nodig was. Zij noemde dit als een positieve ervaring.

The Idol


Levinsons nieuwe project The Idol krijgt ook veel kritiek vanwege de manier waarop het met expliciet materiaal omgaat. Er wordt beweerd dat Levinson schokkende beelden gebruikt om een gebrek aan inhoud in zijn werk te maskeren. Toch vinden ook veel mensen de expliciete scènes in zijn series wel goed, omdat ze een stigma doorbreken.



Euphoria en The Idol zijn te zien op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Outlander' krijgt 'Game of Thrones-achtige finale
Series / Nieuws

'Outlander' krijgt 'Game of Thrones-achtige finale

Het zevende seizoen van de serie gaat op 16 juni a.s. in première op Starz.

Het einde van Game of Thrones kreeg behoorlijk wat kritiek, maar dat leek met name voort te komen uit het feit dat de serie uiteindelijk het verhaal van de boeken had ingehaald.

Het einde van de boekenreeks van Game of Thrones is ondertussen nog steeds niet verschenen.

Onafgeronde zaken


Eenzelfde lot lijkt de serie Outlander beschoren. De boekenreeks waarop die serie is gebaseerd is ook nog niet afgerond, maar de serie heeft dat verhaal inmiddels ingehaald.

De reeks van Diana Gabaldon bestaat uit tien boeken, waarvan de negende werd gepubliceerd in 2021. Het tiende en laatste boek heeft nog geen releasedatum.

Respect voor de auteur


De Starz-serie Outlander heeft ondertussen de voorgaande boeken vrij trouw verfilmd. Het zevende seizoen, dat vanaf 16 juni wordt uitgezonden, zal in totaal uit 16 afleveringen bestaan, maar wordt wel opgehakt in twee helften.



En daarna volgt het achtste en laatste seizoen, dat in 2025 moet eindigen. Het is echter nog niet duidelijk waar dit laatste seizoen op gebaseerd zal zijn, door het ontbreken van het laatste boek.

Verdeeldheid vermijden


Tijdens een panel van het ATX Television Festival, liet uitvoerend producent Maril Davis weten dat het einde van de serie in elk geval zal afwijken van Gabaldons nog niet verschenen tiende boek:

"We zullen niet het einde gebruiken van de boekenreeks, want dat zou getuigen van weinig respect. We willen dat zij dat einde voor zichzelf kan houden.

Ik en een van de acteurs zijn de enige twee die het einde van het tiende boek hebben gelezen. En ik heb er niks over gedeeld, dus onze showrunner kan er niet door worden beïnvloed."


Deze aanpak verschilt dus wel ietwat van Game of Thrones, maar hopelijk zal de keuze voor een ander einde niet tot net zoveel onenigheid leiden als bij die serie het geval was.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is de reden waarom 'The Idol' ster Lily Rose Depp rapper The Weeknd vermeed op de set van de geruchtmakende serie
Series / Nieuws

Dit is de reden waarom 'The Idol' ster Lily Rose Depp rapper The Weeknd vermeed op de set van de geruchtmakende serie

"Soms bleef ik maar even uit zijn buurt. Hij zit in "the zone" dacht ik dan"

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De veelbesproken HBO-serie The Idol heeft onlangs de aandacht getrokken vanwege geruchten over een moeilijke werkomgeving op de set.

Geruchten


Ster Lily-Rose Depp heeft deze beweringen in een recent interview van de hand gewezen en gezegd dat zij en de rest van de cast juist plezier hadden tijdens de productie.

Desalniettemin gaf ze toe dat ze soms uit de buurt moest blijven van haar medespeler Abel Tesfaye, ook wel bekend als The Weeknd.

Tesfaye probeerde zich altijd intensief in zijn personage in te leven tijdens de meer intense momenten van de show.

Depp vertelde aan Entertainment Weekly:

"Ik denk niet dat iemand volledig method acting heeft toegepast - niemand is doorgedraaid. Maar soms, wanneer Abel zich helemaal in de Tedros-modus bevond, bleef ik uit zijn buurt. Ik dacht dan: 'Hij zit nu helemaal in zijn zone.'"



Teleurstellende score


De serie, afkomstig van Euphoria-maker Sam Levinson, debuteerde eerder deze week met een teleurstellende score op Rotten Tomatoes.

Hoewel deze aanvankelijk op 9% stond, is deze gestegen naar 25% - nog steeds niet bijzonder hoog.



The Idol


The Idol, van Euphoria maker Sam Levinson, draait om Jocelyn (Lily-Rose Depp), een ambitieuze popidool die na een zenuwinzinking, waardoor haar laatste tournee werd geannuleerd.

Jocelyn is vastbesloten om haar titel als meest sexy popster van Amerika terug te winnen.

Ze begint een complexe relatie met Tedros (Tesfaye), een zelfhulpgoeroe en leider van een eigentijdse sekte.



The Idol gaat op zondag 4 juni in première op HBO.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
GERUCHT: Krijgt Marvel's 'The Punisher' een eigen serie op Disney+?
Series / Nieuws

GERUCHT: Krijgt Marvel's 'The Punisher' een eigen serie op Disney+?

Ik wil nog niet veel zeggen, omdat er nog niet veel bekend is

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

[b]We leerden The Punisher kennen in [i]Dardevil op Netflix, gespeeld door de geweldige Jon Bernthal. In Daredevil: Born Again zal de antiheld weer terugkeren. Maar dit lijkt niet de laatste keer te zijn dat The Punisher te zien is.

Betrouwbare bron


Een betrouwbare bron op Twitter suggereert dat Jon Bernthal's Punisher zijn eigen show zal krijgen op Disney+.

Deze bron, @MyTimeToShineHello op Twitter, heeft al eerder informatie naar buiten gebracht die juist bleek te zijn.



Korreltje zout


Volgens MyTimeToShineHello op Twitter zal de wreker zijn eigen show krijgen na zijn terugkeer in Daredevil: Born Again.

Disney heeft nog niet gereageerd op het gerucht en het moet met een korreltje zout worden genomen.

The Punisher


Jon Bernthal debuteerde als Frank Castle aka The Punisher in seizoen 2 van de Netflix-serie Daredevil.

Hij speelde het personage vervolgens in zijn eigen spin-offserie die twee seizoenen liep op de streamingdienst voordat deze, samen met de andere MCU Netflix-shows, werd geannuleerd.

Nu personages uit Daredevil prominenter verschijnen in het MCU, met onder andere Charlie Cox die terugkeert als Matt Murdock in Spider-Man: No Way Home en She-Hulk, en Vincent D'Onofrio die Wilson Fisk/The Kingpin speelt in Hawkeye, vragen fans zich af of personages zoals Castle hetzelfde zullen doen.



Bevestiging


Bernthal's terugkeer als The Punisher werd bevestigd in maart 2023, waarbij de acteur zich aansloot bij de cast van Born Again samen met Cox, D'Onofrio en Sandrine Holt, die de rol van Vanessa Fisk overneemt van Ayelet Zurer.

Controversieel genoeg worden Daredevil-veteranen Deborah Ann Woll en Elden Henson niet verwacht om hun respectievelijke rollen als Karen Page en Foggy Nelson opnieuw te vertolken.

Nieuwe castleden zijn onder andere Michael Gandolfini, Margarita Levieva, Nikki M. James, Michael Gaston, Arty Froushan en Clark Johnson in niet nader genoemde rollen.



Echo


Voorafgaand aan Born Again zullen de verhalen van Daredevil en de Kingpin worden voortgezet in Echo, een spin-off van Hawkeye.

Alaqua Cox is de dove huurmoordenaar Maya Lopez die New York City verlaat om terug te keren naar haar geboorteplaats in Oklahoma en opnieuw contact te maken met haar Indiaanse roots.

Producent Stephen Broussard besprak de unieke toon van de serie en vergeleek deze met de Halloween-special Werewolf By Night.

"Ik wil niet te veel zeggen omdat er nog niet veel bekend is," zei hij, "maar het voelt erg realistisch aan, het voelt erg spiritueel op manieren die fris voor ons aanvoelen. Alaqua als hoofdrolspeler is buitengewoon boeiend.

Ik kan niet echt iets bedenken dat vergelijkbaar is met wat er al is in het bredere MCU, laat staan binnen wat we hier hebben gedaan. Dus blijf op de hoogte van die geweldige dingen."




De serie wordt uitgebracht op 29 november 2023 en zal te zien zijn op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laatste seizoen 'Stranger Things' gaat heel veel vragen beantwoorden
Series / Nieuws

Laatste seizoen 'Stranger Things' gaat heel veel vragen beantwoorden

Acteur Finn Wolfhard laat een beetje vrij over wat we kunnen verwachten van de allerlaatste afleveringen van Stranger Things.

De jonge acteurs van Stranger Things zijn klaar om een nieuwe fase te beginnen in hun loopbanen als acteurs, maar eerst volgt natuurlijk nog het laatste seizoen van de populaire Netflix-serie.

Degene die tot nu toe het meeste succes lijkt te hebben gehad buiten Stranger Things is Finn Wolfhard, die we zagen opdagen in de IT-films en Ghostbusters: Afterlife.

Ambitieuze jongeman


Wolfhard maakt binnenkort zelfs zijn regiedebuut met horror-comedy Hell of a Summer, waardoor de toekomst er voor de jonge acteur rooskleurig uitziet.

Maar eerst is er dus nog het vijfde en laatste seizoen van Stranger Things. De productie ervan ligt helaas stil door de stakingen in Hollywood, maar Wolfhard heeft tijdens een interview met Collider wel laten weten wat we ervan kunnen verwachten.

Bevredigend einde?


Aldus Wolfhard:

"Dit laatste seizoen gaat een belachelijke hoeveelheid antwoorden geven over de mythologie van Stranger Things. Ik denk dat veel mensen blij gaan zijn dat we terugkeren naar het begin en dat we laten zien waarom de dynamieken tussen de personages zo speciaal zij.

Het wordt echt fantatisch. Ik kan niet wachten om met de opnames te beginnen. Het wordt natuurlijk ook een emotioneel afscheid, maar ik kan ook zelf niet wachten om te zien hoe het eindigt. En nee, ik weet nog niet hoe het gaat eindigen."

Wachten wordt beloond


Naast zijn commentaar over Stranger Things liet Wolfhard weten dat hij mee zou willen werken aan een Jak and Daxter-film als die game ooit verfilmd zou worden.



Het lijkt er sterk op dat we Stranger Things seizoen 5 pas in 2025 gaan zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ zet deze week 10 nieuwe afleveringen online, van o.a. het intrigerende 'Saint X'
Series / Nieuws

Disney+ zet deze week 10 nieuwe afleveringen online, van o.a. het intrigerende 'Saint X'

Deze week zet Disney+ in op veel spanning, anime en detectivewerk.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Saint X (seizoen 1)



Verschijnt op: 7 juni
Genre: Drama / Mysterie / Thriller
Kijk op Disney+

Synopsis: Deze serie, die wordt verteld via meerdere tijdlijnen, gaat over vermiste jonge vrouwen. De mysterieuze dood van een jonge vrouw tijdens een vakantie in het Caribisch gebied veroorzaakt een domino-effect dat ertoe leidt dat haar overlevende zus op zoek gaat naar de waarheid.





True Lies (seizoen 1 - aflevering 8)



Verschijnt op: 7 juni
Genre: Actie / Avontuur / Komedie
Kijk op Disney+

Synopsis: Het leven van een onbevredigde huisvrouw uit een voorstad raakt volledig op zijn kop als ze ontdekt dat haar saaie en onopmerkelijke computerconsultant van een echtgenoot een zeer vaardig internationaal spion blijkt te zijn.





9-1-1 (seizoen 6 - aflevering 17)



Verschijnt op: 7 juni
Genre: Criminaliteit / Drama / Mysterie
Kijk op Disney+

Synopsis: Een blik in het leven van de hulpdiensten die het eerste op de plaats van ongeval zijn en de mensen die in de meest angstaanjagende, schokkende en penibele situaties terechtkomen.





Overige series nieuw op Disney+



Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

7 juni: 9-1-1: Lone Star (seizoen 4 - aflevering 15) - Actie / Drama / Thriller - Een brandweerman uit New York wordt overgeplaatst naar Austin, Texas waar hij de levens van mensen probeert te redden terwijl hij zijn eigen persoonlijke problemen probeert op te lossen.

7 juni: Pandora: Beneath the Paradise (seizoen 1 - aflevering 10) - Actie / Drama / Thriller - Hong Tae-ra leeft een leven waar iedereen jaloers op is, met een perfecte echtgenoot en een prachtige dochter. Haar leven raakt echter overhoop als ze plots geconfronteerd wordt met onderdrukte herinneringen.

7 juni: Race (seizoen 1 - aflevering 6) - Drama / Romantiek - Een verhaal over potentie, als een doorsnee medewerker aangenomen wordt door een hoogstaand PR-bedrijf door een speciale manier van werving.

7 juni: The Great North (seizoen 3 - aflevering 21) - Animatie / Komedie - De avonturen van een alleenstaande vader en zijn vreemde Alaskaanse familie.

7 juni: Will Trent (seizoen 1 - aflevering 9) - Criminaliteit / Drama - Agent Will Trent van het Georgia Bureau of Investigation (GBI) werd na zijn geboorte afgestaan en maakte een moeilijke jeugd door in het overbelaste jeugdzorgsysteem van Atlanta. Tegenwoordig is Will Trent vastbesloten zijn unieke visie te gebruiken om ervoor te zorgen dat niemand in de steek wordt gelaten zoals hijzelf, en heeft hij het hoogste oplossingspercentage van het GBI.

8 juni: The Kardashians (seizoen 3 - aflevering 3) - Drama / Reality-TV - De Kardashians vieren hun nieuwe avonturen en verkennen hun nieuwe 'normale' leven van moeder zijn, relaties en carrièredoelen.

10 juni: Tengoku Daimakyou (seizoen 1 - aflevering 11) - Animatie / Avontuur / Mysterie - In het jaar 2024 is de wereld verwoest. In de ruïnes van Japan liggen er afschuwelijke monsters op de loer en moeten de overlevenden alles bij elkaar zien te schrapen om te overleven.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel's 'Hawkeye' herrijst uit de as na ongeval Jeremy Renner
Series / Nieuws

Marvel's 'Hawkeye' herrijst uit de as na ongeval Jeremy Renner

Na het noodlottig ongeval is het überhaupt een wonder dat hij nog kan acteren.

Het is nog niet zo lang geleden dat Hollywoodster Jeremy Renner het slachtoffer werd van een verschrikkelijk ongeval. Inmiddels is hij al aan de beterende hand en praat nu zelfs over een mogelijk terugkeer naar het Marvel-universum.

Maanden aan revalidatie zitten er inmiddels op voor Renner, die vorig jaar ongelukkig onder een sneeuwschuiver terechtkwam, meerdere botten brak en heel veel bloed verloor. In een interview werd hem gevraagd of hij nog terugkeert naar zijn vertrouwde wereld van Marvel.

Ja, mits goedkeuring van één persoon


Tijdens een bijeenkomst bij het Phoenix Fan Fusion evenement verzekerde Renner dat hij sowieso terug op het scherm komt, maar alleen als hij de goedkeuring van zijn dochter krijgt. Daarnaast staat hij ook zeker open voor een terugkeer in zijn rol als Hawkeye.

Renner kennende zal het niet lang duren voor hij weer te zien is op het grote scherm. Zijn revalidatie ging vliegensvlug en hij hield in al die tijd ook al zijn fans op de hoogte van zijn vooruitgang.

Humor tussen twee Marvelsterren


Naast alle updates die Renner gaf op social media was er ook een humoristische wisselwerking tussen Renner en zijn Marvel-collega Chris Evans, die de rol van Captain America speelde.



Zij geven het ernstige ongeval een wat luchtige lading, en gebruiken het ongeval als iets wat Hawkeye alleen maar sterker moet maken in zijn toekomstige avonturen.

Kijk alle afleveringen van Hawkeye op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eva Longoria hoopt op 'Desperate Housewives'-reboot met haar in de hoofdrol
Series / Nieuws

Eva Longoria hoopt op 'Desperate Housewives'-reboot met haar in de hoofdrol

De actrice heeft al helemaal voor ogen hoe ze haar rol weer zou vervullen.

Tegenwoordig krijgen steeds meer series van statuur een reboot, spin-off of revival. Fans en producenten willen graag weer wat meer zien van bekende hits. Als het aan actrice Eva Longoria ligt komt er van het populaire Desperate Housewives snel een reboot.

Longoria speelde in Desperate Housewives acht seizoenen de rol van Gabrielle Solis. Niet alleen staat ze open voor een reboot, ze heeft ook al precies in gedachten waar Gabrielle zich op dit moment in het leven begeeft.

Het spelen van Gabby is een groot gemis


Ondanks dat er niets bevestigd is rondom een reboot van ABC's hitserie ziet Longoria zich al helemaal in Gabby van tegenwoordig. Volgens haar zou ze nu een echte influencer zijn, een ware grootheid in de wereld van social media.

In een interview vertelt ze: "Ik zou de eerste zijn die zich inschrijft voor een reboot," op de vraag of ze geïnteresseerd is om in een reboot van de serie te spelen. Ze vervolgt: "Ik mis Gabby, ik mis het spelen van Gabby zoveel".

Reboot is wel groot vraagteken


De serie Desperate Housewives ging op 3 oktober 2004 in première en eindigde in 2012. Longoria was er vanaf het begin tot het eind bij. Hoewel zij wel geïnteresseerd is om het verhaal een vervolg te geven, is het allesbehalve zeker dat het er ooit van komt.



Longoria heeft namelijk meermaals met maker van de serie Marc Cherry gesproken over een mogelijk vervolg, maar hij ziet dat niet zitten. Volgens hem is het de tijd er niet voor en is alles wat hij voor ogen had voor de personages al helemaal afgerond.

Kijk alle aflevering van Desperate Houswives op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.