Laatste seizoen 'Stranger Things' gaat heel veel vragen beantwoorden

Acteur Finn Wolfhard laat een beetje vrij over wat we kunnen verwachten van de allerlaatste afleveringen van Stranger Things.

Zilko Tarici, 04-06-2023 09:56

De jonge acteurs van Stranger Things zijn klaar om een nieuwe fase te beginnen in hun loopbanen als acteurs, maar eerst volgt natuurlijk nog het laatste seizoen van de populaire Netflix-serie.
Degene die tot nu toe het meeste succes lijkt te hebben gehad buiten Stranger Things is Finn Wolfhard, die we zagen opdagen in de IT-films en Ghostbusters: Afterlife.

Ambitieuze jongeman

Wolfhard maakt binnenkort zelfs zijn regiedebuut met horror-comedy Hell of a Summer, waardoor de toekomst er voor de jonge acteur rooskleurig uitziet.

Maar eerst is er dus nog het vijfde en laatste seizoen van Stranger Things. De productie ervan ligt helaas stil door de stakingen in Hollywood, maar Wolfhard heeft tijdens een interview met Collider wel laten weten wat we ervan kunnen verwachten.

Bevredigend einde?

Aldus Wolfhard:

"Dit laatste seizoen gaat een belachelijke hoeveelheid antwoorden geven over de mythologie van Stranger Things. Ik denk dat veel mensen blij gaan zijn dat we terugkeren naar het begin en dat we laten zien waarom de dynamieken tussen de personages zo speciaal zij.

Het wordt echt fantatisch. Ik kan niet wachten om met de opnames te beginnen. Het wordt natuurlijk ook een emotioneel afscheid, maar ik kan ook zelf niet wachten om te zien hoe het eindigt. En nee, ik weet nog niet hoe het gaat eindigen."

Wachten wordt beloond

Naast zijn commentaar over Stranger Things liet Wolfhard weten dat hij mee zou willen werken aan een Jak and Daxter-film als die game ooit verfilmd zou worden.Het lijkt er sterk op dat we Stranger Things seizoen 5 pas in 2025 gaan zien.
Lees meer over: Finn Wolfhard, Stranger Things, Millie Bobby Brown, Netflix, Matthew Modine

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie