'House of the Dragon'-acteur reageert op heftige haat-opmerkingen

Olivia Crooke vindt het helemaal prima dat fans kritiek hebben op haar personage.

Adrienne Koolen, 03-06-2023 13:43

House of the Dragon heeft heel veel complexe personages en niet elk personage is geliefd. Aan de andere kant hoeft ook niet elk personage geliefd te zijn. Je hebt namelijk altijd iemand nodig die gehaat kan worden door de kijkers.
Olivia Cooke maakte haar debuut in House of the Dragon seizoen 1 als de oudere versie van lady Alicent Hightower. Ze heeft een bittere rivaliteit met haar voormalige jeugdvriendin Rhaenyra Targaryen.

(Im)perfectie

Hoewel Olivia Crooke de rol fenomenaal speelt, heeft ze toch heel veel kritiek en haat-reacties gekregen van kijkers over de acties van haar personage.

Crooke heeft toegegeven in een interview met UnWrapped dat haar personage enorm gebrekkig is. Dit is echter precies wat ze wil. Ze wil geen personages spelen die universeel geliefd zijn.

Houden van en haten

Ze heeft ondertussen geleerd dat ze meer een neushoornhuid moet ontwikkelen en de kritiek niet persoonlijk op moet vatten. Ze zegt: "Als je een hekel aan mijn karakter had, is dat prima.

Ik weet dat ze niet de heldin is. Ik ging daarop in, wetende dat ze een zeer gebrekkig persoon is, en heel erg complex."Te zien op Max

Bekijk hieronder de podcast en stream House of the Dragon op HBO MAX.

Lees meer over: Game of Thrones, House of the Dragon, Aegon, Targaryen, Westeros, White Walkers, Harrold Westerling, Graham McTavish

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie