search
 'House of the Dragon'-acteur reageert op heftige haat-opmerkingen
Series / Nieuws

'House of the Dragon'-acteur reageert op heftige haat-opmerkingen

Olivia Crooke vindt het helemaal prima dat fans kritiek hebben op haar personage.

House of the Dragon heeft heel veel complexe personages en niet elk personage is geliefd. Aan de andere kant hoeft ook niet elk personage geliefd te zijn. Je hebt namelijk altijd iemand nodig die gehaat kan worden door de kijkers.

Olivia Cooke maakte haar debuut in House of the Dragon seizoen 1 als de oudere versie van lady Alicent Hightower. Ze heeft een bittere rivaliteit met haar voormalige jeugdvriendin Rhaenyra Targaryen.

(Im)perfectie


Hoewel Olivia Crooke de rol fenomenaal speelt, heeft ze toch heel veel kritiek en haat-reacties gekregen van kijkers over de acties van haar personage.

Crooke heeft toegegeven in een interview met UnWrapped dat haar personage enorm gebrekkig is. Dit is echter precies wat ze wil. Ze wil geen personages spelen die universeel geliefd zijn.

Houden van en haten


Ze heeft ondertussen geleerd dat ze meer een neushoornhuid moet ontwikkelen en de kritiek niet persoonlijk op moet vatten. Ze zegt: "Als je een hekel aan mijn karakter had, is dat prima.

Ik weet dat ze niet de heldin is. Ik ging daarop in, wetende dat ze een zeer gebrekkig persoon is, en heel erg complex."
Te zien op Max


Bekijk hieronder de podcast en stream House of the Dragon op HBO MAX.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen