search
Netflix komt deze week met 16 nieuwe series waaronder het spraakmakende 'Arnold'

Netflix komt deze week met 16 nieuwe series waaronder het spraakmakende 'Arnold'

Het is deze week flink genieten van human interest en spraakmakende documentaires op Netflix.

Glenn Walsh
Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Arnold (seizoen 1)Verschijnt op: 7 juni
Genre: Documentaire / Biografie
Kijk op Netflix

Synopsis: Deze intieme docuserie volgt het veelzijdige leven en de carrière van Arnold Schwarzenegger, van bodybuildingkampioen tot Hollywoodster en politicus.

Riverdale (seizoen 7 - aflevering 11)Verschijnt op: 8 juni
Genre: Criminaliteit / Drama / Mysterie
Kijk op Netflix

Synopsis: Terwijl hij de moeilijkheden van de romantiek, school en familie ontdekt, raken Archie en zijn groep verstrikt in de donkere mysteries van Riverdale.

Tourd de France: Unchained (seizoen 1)Verschijnt op: 8 juni
Genre: Documentaire / Sport
Kijk op Netflix

Synopsis: Deze serie volgt zeven teams wielrenners over hoge toppen en door diepe dalen tijdens hun deelname in 2022 aan de meest slopende wielerwedstrijd ter wereld.

Overige series nieuw op NetflixHieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

5 juni: Barracuda Queens (seizoen 1) - Criminaliteit / Drama / Thriller - Een groep jonge vrouwen in een rijke buitenwijk van Stockholm raakt diep in de schulden en besluit de huizen van buren te beroven. Geïnspireerd op waargebeurde feiten.

5 juni: Vinland Saga (seizoen 2 - aflevering 22) - Animatie / Actie / Avontuur - Thorfinn gaat op een zoektocht naar de moordenaar van zijn vader om wraak te nemen en met hem in duel te gaan en zijn leven te beëindigen in een poging een eervolle strijder te zijn en zijn vader te eren.

7 juni: Love is Blind Brazil (seizoen 3) - Reality-TV / Romantiek - Het datingexperiment arriveert in Brazilië, waar lokale singles op zoek gaan naar ware liefde en zich verloven, zonder de andere persoon eerst te ontmoeten.

7 juni: Doctor Cha (seizoen 1 - aflevering 7-8) - Drama - Twintig jaar nadat ze de medische wereld achter zich heeft gelaten, keert een huisvrouw terug in het vak. Ze moet haar draai zien te vinden in een baan vol verrassingen.

7 & 8 juni: The Good Bad Mother (seizoen 1 - aflevering 13-14) - Komedie / Criminaliteit / Drama - Een ambitieuze aanklager houdt na een tragisch ongeval het mentale vermogen van een kind over, waardoor hij en zijn moeder moeten proberen hun relatie te herstellen.

7 juni: The Ultimatum: Queer Love (seizoen 1 - aflevering 9-10) - Reality-TV - Vrouwelijke en non-binaire stellen worden acht weken lang gevolgd terwijl ze zich moeten opmaken voor een ultimatum: de ene persoon is klaar om in het huwelijksbootje te stappen, de andere niet.

8 juni: Never Have I Ever (seizoen 4) - Komedie / Drama - Na een traumatisch jaar wil een Indiaas-Amerikaanse tiener populair worden. Maar vrienden, familie en gevoelens maken het haar niet makkelijk.

9 juni: The Playing Card (seizoen 1) - The Playing Card - Een speelkaart die op een moordlocatie is achtergelaten verbindt een reeks moorden met elkaar in deze docureeks over een beruchte seriemoordenaar die in 2003 Spanje terroriseerde.

9 juni: Bloodhounds (seizoen 1) - Actie / Criminaliteit / Drama - Twee jonge boksers en een goedaardige geldschieter slaan de handen ineens om een meedogenloze woekeraar uit te schakelen die aast op mensen met zware financiële problemen.

9 juni: Human Resources (seizoen 2) - Animatie / Komedie / Romantiek - In deze spin-off van Big Mouth krijgen lovebugs, hormoonmonsters en een reeks andere wezens te maken met romantiek, drama op de werkplek en hun menselijke klanten.

9 juni: This World Can't Tear Me Down (seizoen 1) - Animatie / Komedie / Drama - Als een oude vriend terugkeert naar de buurt waar hij opgroeide, wil Zerocalcare hem helpen zijn plaats in de wereld terug te vinden. Maar maakt hij wel de juiste keuze?

9 juni: Tex Mex Motors (seizoen 1) - Reality-TV - In deze levendige serie veranderen oude barrels in juweeltjes in de handen van deze professionals die auto's van Mexico naar El Paso brengen om ze er radicaal te restaureren.

Aanbevolen artikelen