search
Eindelijk: 'Avatar: The Way of Water' kijk je nu thuis op de buis!
Films / Nieuws

Eindelijk: 'Avatar: The Way of Water' kijk je nu thuis op de buis!

Stream de spectaculaire beleving 'Avatar: The Way of Water' van regisseur James Cameron dan nu eindelijk bij Disney+.

In dit tweede deel van de franchise zien we Kate Winslet, Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang en Cliff Curtis. Bekijk de film vanaf woensdag 7 juni bij Disney+.

Oude dreiging


In deze tweede spectaculaire Avatar film zien we dat Jake en Ney'tiri een gezin hebben gevormd en dat ze er met zijn allen het beste van proberen te maken. Ze hebben hun huis achter moeten laten en nu verkennen ze Pandora. Wanneer een oude dreiging de kop opsteekt, is het aan Jake om een moeilijke strijd voeren.Ongeëvenaard


We zien dat de film op IMDB een mooie score heeft van 7.7/10. Op Rotten Tomatoes zien we dat het publiek de film een hele mooie 92% scoort. De critici score de film een mooie 76% en zeggen onder meer het volgende over de film.

"'Avatar: The Way of Water' is niets minder dan een filmisch wonder dat op veel fronten zwaarder weegt dan zijn voorganger."

"Cameron blijft bijna ongeëvenaard als het gaat om het maken van actiescènes, maar het zijn de momenten van pure schoonheid in 'The Way of Water' die echt blijven hangen."Disney+


Geniet van de ervaring van Avatar: The Way of Water en stream de film vanaf woensdag 7 juni bij Disney+.

Ook is het mogelijk om bij Disney+ de special Avatar: The Deep Dive te bekijken. Dit is ook zeker een aanrader om te doen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen