Dit is Pedro Pascals vervanging in 'The Last of Us' seizoen 2

Pedro Pascal gaat zijn plek als vaderfiguur voor Ellie afstaan voor iemand anders.

Adrienne Koolen, 05-06-2023 11:02

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Er zal het een en ander gaan veranderen in het tweede seizoen van The Last of Us. De game had in Part II namelijk een vervanger voor Joel en de serie heeft deze ook al geïntroduceerd.
Joel (Pedro Pascal) was in seizoen 1 het hoofdpersonage van The Last of Us. Hier zal echter verandering in komen in seizoen 2. Part II van de game laat namelijk een verdrietig einde zien voor Joel.

Vervanging

Degenen die al bekend zijn met de game weten het waarschijnlijk al; in Part II wordt Joel vermoord. Zijn dood zal een heel belangrijk onderdeel zijn van seizoen 2 en de serie zal een vervanger moeten vinden voor hem.


Iemand anders zal voor Ellie moeten gaan zorgen als Joel er niet meer is en dit personage is al in seizoen 1 geïntroduceerd. Het is niemand minder dan Joels broer Tommy.

Niet zoals Joel

Hoewel Tommy een vaderfiguur voor Ellie zal worden, kan hij Joel nooit volledig vervangen. Toch zal hij Ellie helpen tijdens haar rouwproces en zelfs Joels moordenaar opsporen.

Bekijk hieronder een interview en stream The Last of Us op HBO Max.

Lees meer over: The Last of Us, Pedro Pascal, Bella Ramsey, Troy Baker, Fireflies, Bill, Frank, Joel, Ellie, Gabriel Luna, Lev, Ian Alexander, Perry, Jeffrey Pierce, Kathleen, Riley, Storm Reid, Neil Druckmann, Craig Mazin, Ashley Johnson

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie