search
Een van de betere blockbusters van 2023 zie je nu op Prime Video
Films / Nieuws

Een van de betere blockbusters van 2023 zie je nu op Prime Video

In 2015 zagen we in 'Creed' voor het eerst Michael B. Jordan de rol van bokser Adonis Creed vertolken. De film deed het erg goed na alle succesvolle 'Rocky'-films. In 2018 volgde 'Creed II' en nu is dan ook mogelijk om 'Creed III' te streamen.

Vanaf vrijdag 9 juni is het dan zover. Vanaf die dag stream je bij Prime Video Creed III. Een echte must-see film als je van boksfilms houdt.

Alles op het spel


Adonis Creed heeft alles behaald in de bokswereld wat er te behalen is. Ook in zijn privéleven is alles hem goed gegaan. Na een gevangenisstraf duikt opeens Damien, een jeugdvriend van hem op. Hij wil graag laten zien wat hij kan in de ring en vindt dat hij een kans tegen Creed verdiend. Creed moet alles op het spel zetten om het tegen Damien op te nemen, een bokser die niets te verliezen heeft.

Cast en regie


Naast Jordan zien we ook Tessa Thompson voor een derde keer terugkeren voor haar rol van Bianca. Naast hun zien we onder meer Jonathan Majors, Wood Harris, Phylicia Rashad, Mila Davis-Kent en Selenis Leyva.

Jordan heeft niet alleen de hoofdrol vertolkt in deze film, hij is ook in de regisseursstoel gekropen.Nog steeds krachtig


De film weet op IMDb een nette score te pakken van 6.9/10. Het publiek bij Rotten Tomatoes geeft de film een score van maar liefst 96%. Ook de critici zijn lovend over de film met een score van 88%.

"Zonder de aanwezigheid van Sylvester Stallone, voor of achter de camera, en zonder Rocky Balboa in de film, weet 'Creed III' toch een 'Rocky'-verhaal te vertellen waarin boksen een metafoor is voor strijd en een kampioen toch een underdog kan worden."

"Na bijna 40 jaar is deze franchise nog steeds krachtig. Deze keer bewijzen ze dat de serie kan werken zonder Rocky of Stallone. Het echte hoogtepunt hier is Jonathan Majors, die een van de beste antagonisten in de serie speelt."

Prime Video


Kijk deze kneiterharde boksfilm thuis bij Prime Video vanaf vrijdag 9 juni.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen