Waarom Peter Dinklage liever een andere serie keek dan 'House of the Dragon'

De 'Game of Thrones'-acteur vertelt welke serie hij wel keek een waarom.

Valeria Milić, 07-06-2023 09:02

De rol van Tyrion Lannister betekende Dinklage's grote doorbraak en leverde hem een Golden Globe Award, een SAG Award en maar liefst vier Emmy's op. Op de vraag of hij naar de succesvolle spin-off House of the Dragon heeft gekeken, gaf hij echter een ontkennend antwoord.
In een interview met Entertainment Tonight gaf Dinklage de reden dat de serie momenteel niet op zijn kijklijst staat. Ook gaf hij aan waar hij wel naar gekeken heeft.

Drakenpauze

Als Tyrion was Dinklage gedurende alle seizoenen te zien en heeft met andere woorden behoorlijk wat jaar in Westeros rondgelopen. Hoewel hij blij is met het succes van de serie, had de acteur naar eigen zeggen behoefte aan "een drakenpauze".

Dinklage: "Ik heb de serie ['Game of Thrones'] nu eenmaal ontzettend lang gedaan. Ik heb nog niet [naar 'House of the Dragon'] gekeken, maar ik ben het wel van plan. Ik hoor dat het een goede serie is, maar in plaats daarvan heb ik naar 'Rick and Morty' gekeken, en naar 'Ozark'".

Na deze drakenvrije series zal Dinklage te zien zijn in de film The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes. Wie geen behoefte heeft aan een drakenpauze: House of the Dragon is te zien op HBO Max.
Lees meer over: House of the Dragon, Matt Smith, Emma Darcy, Eve Best, Steve Touissant, Olivia Cooke, Peter Dinklage

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie