HBO cancelt ijzersterk ontvangen serie al na 2 seizoenen

HBO heeft besloten om een serie te cancelen na twee seizoenen

Bas de Kramer, 07-06-2023 22:48

HBO Max trekt weer eens de stekker uit een serie. Dit keer gaat het om de HBO-reboot van Perry Mason. Gisteren werd bekend gemaakt dat de serie na twee nieuwe seizoenen wordt stopgezet.
Het tweede seizoen van Perry Mason, met acteur Matthew Rhys in de hoofdrol, werd eerder dit jaar uitgezonden op de streamingsdienst.

Mooie woorden

HBO had bij het afscheid nog wel wat mooie woorden over voor de makers en uitte haar dankbaarheid voor het uitstekende werk van Matthew Rhys en de buitengewone cast en crew van Perry Mason bij het herinterpreteren van de geliefde en legendarische franchise.

Hoewel er geen nieuw seizoen van de serie komt, geeft HBO aan uit te kijken naar verdere samenwerking met het getalenteerde team van Team Downey. We moeten even afwachten of dit slechts mooie woorden zijn of dat dit daadwerkelijk de bedoeling is.


Geen derde seizoen

In een interview eerder dit jaar hintte Matthew Rhys op de mogelijkheid van een derde seizoen, maar benadrukte hij dat de focus op het afronden van seizoen 2 lag. Hij uitte de wens om de wereld van Pery Mason verder te verkennen, helaas voor hem komt er echter nu al een einde aan deze reboot.

Kijk de serie hier op HBO Max.
Lees meer over: perry mason, hbo max, matthew rhys, chris chalk

Populair nieuws

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam