Dit raad je nooit: de langste en kortste acteurs uit 'The Big Bang Theory'

Welk personage stak er met kop en schouders boven iedereen uit?

Adrienne Koolen, 07-06-2023 22:48

Lengte speelt vaak een hele belangrijke rol voor de castleden. Bij The Big Bang Theory is lengte ook een manier om de hele verschillende personages van elkaar te onderscheiden.
Vaak worden er slimme camerahoeken gebruikt om de acteurs juist langer of kleiner te laten lijken dan ze echt zijn. Bij The Big Bang Theory zijn eigenlijk best veel acteurs redelijk klein, maar er kan natuurlijk maar één iemand de kleinste zijn.

Melissa Rauch

Rauch (Bernadette) is zeker weten de kleinste met een lengte van nog geen 1,50 meter. Er wordt dan ook vaak een focus gelegd op haar lengte, die aangevuld wordt met een hoge, schrille stem.

Degene die na Rauch de kleinste is, is Sara Gilbert (Leslie). Ze is ongeveer 1,60 meter en stond vooral bekend om haar snelle comebacks tegen Shaldon.

De langste

Ook de langste acteur zal geen verrassing zijn. Brian Posehn (Bert Kibbler) steekt met een lengte van 2 meter met kop en schouders boven iedereen uit. De geoloog was best wel onhandig, maar ongelofelijk zachtaardig en ongevaarlijk.

De op één na langste acteur was Brian Thomas Smith (Penny’s ex-vriend Zack). Hij is namelijk ongeveer 1,90 meter en bleef gedurende de serie af en toe opduiken.

Bekijk hieronder de laatste scène en stream The Big Bang Theory op Bekijk hier HBO Max

Lees meer over: Big Bang Theory, Jessica Radloff, Young Sheldon, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Jim Parson

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie