Ellen Pompeo schaamt zich dood voor haar iconische uitspraak in 'Grey's Anatomy'

Een specifieke scène van Ellen Pompeo in 'Grey's Anatomy' werd heel bekend, maar de actrice is er zelf niet zo blij mee.

Nienke Sterken, 07-06-2023 19:55

Grey's Anatomy-ster Ellen Pompeo heeft onthuld dat ze een hekel heeft aan een van de meest iconische uitspraken die haar personage in de serie heeft gedaan.
De bekende actrice speelde de rol van Meredith Grey en was vanaf het allereerste seizoen al te zien. Na 19 seizoenen nam ze afscheid van de serie, maar haar grote en belangrijke aandeel in Grey's Anatomy zal altijd herinnerd worden.

Iconische quote

Tijdens een interview met Variety heeft Pompeo echter laten weten dat ze een hekel heeft aan een specifieke scène tussen Meredith en Derek Shepherd in seizoen 2. In deze scène spreekt ze namelijk de zin uit: "pick me, choose me, love me".Deze uitspraak werd na de aflevering al snel een klassieker en wordt nog steeds vaak door fans geciteerd. Pompeo vond het echter verschrikkelijk om deze uitspraak te maken en had het eigenlijk niet willen doen. Bekijk haar uitspraak hieronder.

Schaamte

"Luister, ik weet niet of je je herinnert hoe erg ik die uitspraak heb tegengehouden," begon Pompeo. "Dat is weer zo'n grappig iets in het leven - er waren sommige dingen waar ik zo op tegen was, en ik dacht: 'Ik kan toch niet een man gaan smeken op televisie! Hoe gênant is dat?' En dan blijkt het uiteindelijk een van de meest bekende scènes ooit te zijn."

Daarna voegde ze nog toe: "In die scène huil ik, maar eigenlijk huil ik omdat ik op televisie een man moet smeken."


Bekijk alle afleveringen van Grey's Anatomy op Disney+.
Lees meer over: Greys Anatomy, Ellen Pompeo, Meredith Grey, Derek Shepherd, Disney

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie