search
Stopt 'Breaking Bad'-acteur Bryan Cranston binnenkort met acteren?
Series / Nieuws

Stopt 'Breaking Bad'-acteur Bryan Cranston binnenkort met acteren?

Hoewel het niet altijd gebeurt, gaan ook acteurs soms met pensioen...

De Emmy-winnende acteur Bryan Cranston heeft in een openhartig interview zijn plannen onthuld om te stoppen met acteren. Het Breaking Bad-icoon wil namelijk met pensioen.

Cranston is een van de sterren in Wes Andersons nieuwe film Asteroid City, die op 23 juni op grote schaal wordt uitgebracht. Ook is de acteur verbonden aan Matthew Vaughns spionagethriller Argylle en de onlangs aangekondigde dramafilm Everything’s Going To Be Great. Maar daarna lijkt het erop dat de acteur ermee ophoudt.

2026


In een interview met het Briste GQ onthulde Cranston dat hij van plan is om in 2026 met pensioen te gaan. De acteur legt uit dat hij meer tijd wil doorbrengen met zijn vrouw Robin Dearden, met wie hij sinds 1989 getrouwd is:

"De afgelopen 24 jaar heeft Robin haar leven geleid door mijn staart vast te houden. Ze is de plus één geweest, ze is de vrouw van een beroemdheid geweest. Ze heeft haar leven moeten omdraaien en aanpassen aan het mijne. Ze heeft er enorm veel baat bij, maar we zijn ongelijk. Ik wil dat uitvlakken. Ze verdient het".

Tussenstop


"Ik wil die ervaring hebben. Dagtochten maken en het vuur in de open haard aan hebben en wijn drinken met nieuwe vrienden en geen scripts lezen. Het zal niet zo zijn van: 'Oh, ik zal wat lezen en dan zie ik wel wat ik doe.' Nee, het is een pauze. Het is een tussenstop. Het gaat erom een kans te wagen. Ik ben gewend aan dat gevoel van het onbekende".



Breaking Bad is te zien op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen