'Star Wars'-fans durven nog niet te enthousiast te zijn over 'Ahsoka'

'Star Wars'-fans zijn de laatste tijd iets te vaak teleurgesteld.

Nina Beerendonk, 09-06-2023 12:49

Star Wars-fans verlagen steeds meer hun verwachtingen voor de nieuwe serie Ahsoka. Hoewel de meeste van hen in eerste instantie heel enthousiast waren over de serie, zijn ze bang voor weer een teleurstelling. En dat heeft een heel eenvoudige reden.
De Ahsoka-serie is momenteel het meest geanticipeerde Star Wars-project, aangezien het nog een hele tijd duurt voordat we iets anders zien. Het tweede seizoen van Andor is er pas over meer dan een jaar en de releasedatum voor de Skeleton Crew-serie is nog niet aangekondigd.

Lage verwachtingen

Het lijkt er echter op dat fans zich bij elk nieuwtje over Ahsoka steeds meer zorgen maken over de kwaliteit van de serie. Hoewel ze reikhalzend uitkijken naar de avonturen van Ahsoka, heeft de recente teleurstelling over het derde seizoen van The Mandalorian hun verwachtingen aanzienlijk verlaagd.

Na de aankondiging dat de eerste aflevering van Ahsoka op 23 augustus 2023 in première gaat, uiten fans hun twijfels in de commentsectie. Ze zeggen dat, het eerste seizoen van Andor daargelaten, het recente track record voor Star Wars-series niet geweldig is.

Te vroeg om te oordelen

Eerst kreeg The Book of Boba Fett nogal middelmatige reacties en daarna was The Mandalorian seizoen 3 een enorme achteruitgang in kwaliteit. Vooral de seizoensfinale kreeg veel kritiek, aangezien het hele seizoen daardoor voelde als opvulmateriaal.


Met dit alles in gedachten, houden veel fans hun verwachtingen dus laag. Toch is er nog geen concrete reden om te denken dat de serie slecht gaat zijn. Het is simpelweg te vroeg om daarover te oordelen. Ahsoka is vanaf 23 augustus te zien op Disney+.
Lees meer over: Star Wars, Ahsoka, George Lucas, Dave Filoni, Rosario Dawson, Disney, Disney Plus

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie