search
Mark Ruffalo vertrekt bij MCU voor geheimzinnige naamloze nieuwe HBO-serie
Series / Nieuws

Mark Ruffalo vertrekt bij MCU voor geheimzinnige naamloze nieuwe HBO-serie

Alles over dit gloednieuwe project worden achter slot en grendel gehouden, maar toch zijn er al wel een paar details bekend.

Mark Ruffalo is misschien wel het meest bekend van het spelen van de Hulk, maar de acteur heeft genoeg andere projecten. Iedereens favoriete groene monster is binnenkort namelijk te zien in de gelimiteerde Netflix serie All the Light We Cannot See.

De drievoudig Oscar-genomineerde en Emmy-winnaar zal naast de hoofdrol in All the Light We Cannot See ook de rol van uitvoerend producent op zich nemen.

Een naamloos project


Ruffalo heeft nu ook een nieuw project in de maak met de bedenker van Mare of Easttown, Brad Ingelsby. Over het project is alleen helaas weinig bekend.

Het heeft namelijk nog niet eens een naam! Het naamloze project is volgens The Hollywood Reporter een gelimiteerde HBO serie over een politieteam.

Heel veel enthousiasme


De crew is ongelofelijk "verheugd" om samen met Ingelsby en Ruffalo te werken en iedereen is dan ook heel erg "opgewonden om aan een nieuwe reis te beginnen".

Er is nog geen officiële datum waarop de productie kan beginnen. Wat al wel bekend is, is dat het project en de casting al aan de gang was voor de schrijversstakingen die in mei begonnen.

Bekijk hieronder de trailer voor All The Light We Cannot See.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen