search
Deze verboden 'Warrior Nun' scènes werden in het geheim gefilmd zonder dat Netflix ervan wist
Series / Nieuws

Deze verboden 'Warrior Nun' scènes werden in het geheim gefilmd zonder dat Netflix ervan wist

Netflix keurde deze scènes, nu favoriet van vele kijkers, niet goed. Toch werden ze gefilmd

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Warrior Nun, de serie over nonnen die op monsters en demonen jagen, vergaarde in de twee seizoenen die de serie mocht hebben een enorme schare fans. Dit kwam voor een groot deel door de relatie van twee personages.

Ava & Beatrice


De relatie tussen hoofdpersoon Ava (Alba Baptiste) en Beatrice (Kristina Torenti-Young) sprak voor veel fans tot de verbeelding.

Koppels van hetzelfde geslacht zijn nog steeds niet enorm aanwezig in televisieland. En de makers van Warrior Nun weten daar alles van.

Bekijk op instagram


Stiekem


Hoewel de fans helemaal weg waren van de relatie tussen Ava en Beatrice, ook wel liefkozend 'Avatrice' genoemd, was Netflix er minder erg mee in zijn sas.

Schrijver David Hayter vertelt hoe ze de relatie toch in de show hebben gekregen:

"We wilden relaties in het verhaal en toen werd Avatrice de primaire focus. Onze producer bij Netflix was echter niet comfortabel met seks op elk gebied, dus die zei: dat gaan we niet doen," vertelt Hayter.

"Simon Barry en ik vonden echter van wel. Dus we deden het."

Als een vriendin


"Regisseur Sarah Walker kwam naar ons toe, ze had het script gelezen. Ze vroeg of we niet verder gingen met de Avatrice verhaallijn.

Jawel, zeiden wij. Overal waar je 'ze hield van haar als een vriendin' ziet staan, weet je uit de context wat het verhaal is dat we vertellen,"
legt Hayter uit.

"Dus we vertelden niet aan Netflix wat we aan het doen waren. We voelden dat Avatrice een sleutelrelatie was, en dat het publiek dat graag zou willen zien."



#SaveWarriorNun


Nadat Warrior Nun door Netflix gecanceld was, gingen fans massaal de (digitale) straten op om te protesteren.

Er is op dit moment nog geen nieuws over een vervolg, maar dat een eventueel vervolg weer rondom Ava en Beatrice zal worden opgebouwd is zeker.



De twee seizoenen van Warrior Nun kun je hier zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen