search

Ons nieuws van zaterdag 10 juni 2023

MonsterVerse komt met trailer 'Skull Island' en een meer dan geloofwaardige Kong
Series / Trailer

MonsterVerse komt met trailer 'Skull Island' en een meer dan geloofwaardige Kong

De nieuwste animatieserie heeft geen CGI maar getekende figuren en een indrukwekkende King Kong.

Het MonsterVerse is een franchise met onder andere Godzilla en King Kong. Deze wordt gemaakt door Legendary en Warner Bros. Television, en de nieuwste animatieserie gaat binnenkort van start.

Na een aantal goed ontvangen films (onder andere Godzilla, Kong: Skull Island en Godzilla vs. Kong) toont Skull Island de verdere avonturen van de hoofdpersonen.

Eiland vol monsters


De hoofdpersonages willen hun goede vriendin Annie redden, maar stranden uiteindelijk op Skull Island. Niet alleen moeten zij zien te overleven, er blijken de nodige monsters op het eiland te zitten. En de onbetwiste heerser is natuurlijk de angstaanjagende King Kong.

De trailer heeft de nodige spannende beelden en de animatie doet denken aan series uit de jaren 90. De reacties van Youtubers zijn positief. Mr. Controversial: "Dit ziet er intrigerend en veelbelovend uit". Lucas Alejaga verwijst naar de film uit 2017 en geeft aan blij te zijn dat "ze de wereld verder gaan uitbouwen".

Skull Island is vanaf 22 juni te zien op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jenna Ortega onthult waarom ze bewust afzag van Christina Ricci's advies voor 'Wednesday'
Series / Nieuws

Jenna Ortega onthult waarom ze bewust afzag van Christina Ricci's advies voor 'Wednesday'

Jenna Ortega is een grote fan van haar 'Wednesday'-voorganger Christina Ricci, maar wou haar toch niet om advies vragen.

Toen Wednesday vorig jaar in première ging, leerde een nieuwe generatie het iconische personage Wednesday Addams kennen. Het was aan Jenna Ortega om de legendarische rol op zich te nemen, maar hierbij wilde ze geen advies van haar voorganger. Wat was hiervoor de reden?

In een nieuw interview voor het Actors on Actors-segment van Variety ontmoetten Wednesday-actrice Ortega en Elle Fanning van de serie The Great elkaar, om te praten over hun carrièrepaden en de moeilijkheden waarmee ze te maken hebben gehad.

De perfecte Wednesday


Op een gegeven moment bespreken ze Ortega's Wednesday-ervaringen. Jenna herinnert zich hoe ongemakkelijk het voor haar was om in de voetsporen van Christina Ricci te treden. De actrice vond het in eerste instantie raar voelen om zich "te verkleden" als Ricci's personage.

Ortega geeft toe dat Ricci "de perfecte Wednesday" voor haar is, en dat ze heel erg onder de indruk is van wat zij met het personage deed toen ze pas 11 was. Maar ze wilde Ricci absoluut niet om advies of input vragen.

Eigen versie


De reden waarom de actrice weigerde om de gedachten van haar voorganger over het personage te horen, is dat ze haar eigen moderne versie van Wednesday wilde creëren. Het was belangrijk voor Ortega dat ze Ricci's Wednesday niet letterlijk zou kopiëren.



Gezien de enorme populariteit van de serie, kunnen we wel zeggen dat het Ortega goed is gelukt om Wednesday eigen te maken. Het personage is bij de tijd gebleven en heeft zowel gloednieuwe elementen als nostalgische details met elkaar gecombineerd. Wednesday is te zien op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het schokkende waargebeurde verhaal achter de nieuwe serie 'The Crowded Room'
Series / Nieuws

Het schokkende waargebeurde verhaal achter de nieuwe serie 'The Crowded Room'

Het heftige verhaal van de serie 'The Crowded Room' had veel impact op de acteurs.

Het spelen van zijn rol in The Crowded Room bleek zo moeilijk te zijn voor Tom Holland, dat hij heeft besloten een jaar lang niet meer te acteren. De rol die hij op zich nam was gebaseerd op een schokkend waargebeurd verhaal van een crimineel met psychische problemen.

Holland speelt de hoofdrol in de nieuwe serie The Crowded Room, wat voor hem een heel ander personage is dan hij ooit eerder heeft gespeeld. De serie gaat over een man genaamd Danny Sullivan, die wordt gearresteerd wegens deelname aan een schietpartij. De verdachte valt in handen van rechercheur Rya Goodwin (Amanda Seyfried).

Billy Milligan


Al snel merkt zij dat Danny anders is dan de rest van de criminelen. Terwijl ze met hem praat, realiseert Rya zich dat de waarheid veel ingewikkelder in elkaar zit dan in eerste instantie het geval leek.

The Crowded Room is geïnspireerd op de roman The Minds of Billy Milligan van Daniel Keyes, dat het waargebeurde verhaal vertelt van Milligan. In de jaren zeventig werd Milligan beschuldigd van het plegen van misdaden van verschillende ernst, maar werd vrijgesproken na de diagnose van een dissociatieve identiteitsstoornis.

Meerdere persoonlijkheden


Milligan, geboren in 1955, beweerde 24 persoonlijkheden te hebben, elk met zijn eigen karakter en individuele eigenschappen. Hij had ook een "superpersoonlijkheid", die als een baas was voor alle andere persoonlijkheden.



Onder de 24 persoonlijkheden waren er twee dominant, Billy zelf niet meegerekend: de Engelsman Arthur Smith, een intellectueel, en de Joegoslavische Ragen Vadaskovinich, een militair die vechtsporten kende en wist hoe hij wapens moest gebruiken.

Acteerpauze


Toen Billy Milligan twintig jaar oud was, zat hij gevangen voor een gewapende overval op een apotheek. Hij werd vrijgelaten in 1977 en werd daarna al snel beschuldigd van verkrachting. Een psychiatrische evaluatie werd uitgevoerd en Milligan veranderde van een jonge crimineel in een medisch fenomeen.



Onlangs werd bekend dat Tom Holland het komende jaar stopt met acteren. De reden was dat acteren in The Crowded Room te zwaar en vermoeiend bleek te zijn voor de acteur. Holland noemde het de moeilijkste shoot van zijn carrière. De serie is te zien op Apple TV.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ontdek deze heftige en gewelddadige film nu bij Netflix
Films / Nieuws

Ontdek deze heftige en gewelddadige film nu bij Netflix

De heftige en gewelddadige film 'Kriegerin' of ook wel 'Combat Girls' genoemd zie je sinds 9 juni op Netflix.

De Duitse film Kriegerin komt uit 2011. De film wist een aantal prijzen binnen te halen bij de German FIlm Awards, Bavarian Film Awards en German Film Critics Association Awards.

Neonazistische beweging


Twee tienermeisjes, Marisa en Svenja, zijn beiden om verschillende redenen dicht betrokken bij een Duitse neonazistische beweging. Ze raken bevriend en verkennen samen een gewelddadige onderwereld.

Heftig en gewelddadig


De film doet het aardig om IMDb met een 6.7/10. Op Rotten Tomatoes zien we alleen een publiekscore die tot zover op 68% staat. Het publiek zegt onder meer het volgende over de dramafilm.

"Indrukwekkend, gewelddadig en intens…"

"Zeer gewelddadig, maar toch zeer authentiek. Zet je aan het nadenken."



Achter de film


De film komt van regisseur David Wnendt. Andere films die op zijn naam staan zijn Er ist wieder da en Sonne und Beton.
In de film zien we Alina Levshin, Jella Haase, Sayed Ahmad, Gerdy Zint en Lukas Steltner.

Op Netflix


Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze film? Bekijk de film dan nu bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doctor Who' seizoen 14 onthult verbazingwekkende terugkeer van legendarische reisgenoot
Series / Nieuws

'Doctor Who' seizoen 14 onthult verbazingwekkende terugkeer van legendarische reisgenoot

"Ik ben absoluut verheugd om Melanie Bush terug te brengen"

Het veertiende seizoen van Doctor Who wordt opnieuw versterkt door een grote naam uit de lange geschiedenis van de serie.

Mel Bush


Melanie "Mel" Bush (Bonnie Langford) verscheen het eerst in 1987 in Trials of a Time Lord: Terror of the Vervoids, als de reisgenoot van de Zesde Doctor (Colin Baker).

Mel heeft een fotografisch geheugen en is een computer programmeur uit de 20ste eeuw.

Langford, die samen met zowel de Zesde Doctor van Colin Baker als de Zevende Doctor van Sylvester McCoy speelde van 1986 tot 1987, keert terug in een nieuw avontuur in het aankomende seizoen.



Bevoorrecht


"Ik ben absoluut verheugd om Melanie Bush terug te brengen. Om deel uit te maken van de uitzonderlijke cast, crew en productieteam onder leiding van de krachtige kracht die Russell T Davies is, is een hoogtepunt in mijn carrière.

Ik voel me zo bevoorrecht en trots dat ik lid ben geweest van de Doctor Who-familie sinds het klassieke tijdperk en opgenomen te worden in de nieuwe generatie is fenomenaal,"
vertelt de actrice.

Net als vroeger


"Open die TARDIS-deuren wijd, want Bonnie is terug! Wat een eer, plezier en dolle boel om het personage van Melanie weer welkom te heten, na te lange afwezigheid," laat showrunner Russell T. Davies weten.

En dit is niet zomaar een gastrol, Bonnie staat midden in de actie, vecht tegen monsters, chaos en cliffhangers, pal aan de zijde van de Doctor, net als vroeger.



Seizoen 14


In het veertiende seizoen zal ook Ncuti Gatwa te zien zijn als de Vijftiende Doctor, naast reisgenoot Ruby Sunday (Millie Gibson).

Dit seizoen zal in 2024 te zien zijn.

Eerst keert David Tennant terug als de Veertiende Doctor in de drie speciale afleveringen rondom de zestigste verjaardag van Doctor Who.



Doctor Who zal te zien zijn vanaf november 2023 op de BBC iPlayer en ook op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze verboden 'Warrior Nun' scènes werden in het geheim gefilmd zonder dat Netflix ervan wist
Series / Nieuws

Deze verboden 'Warrior Nun' scènes werden in het geheim gefilmd zonder dat Netflix ervan wist

Netflix keurde deze scènes, nu favoriet van vele kijkers, niet goed. Toch werden ze gefilmd

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Warrior Nun, de serie over nonnen die op monsters en demonen jagen, vergaarde in de twee seizoenen die de serie mocht hebben een enorme schare fans. Dit kwam voor een groot deel door de relatie van twee personages.

Ava & Beatrice


De relatie tussen hoofdpersoon Ava (Alba Baptiste) en Beatrice (Kristina Torenti-Young) sprak voor veel fans tot de verbeelding.

Koppels van hetzelfde geslacht zijn nog steeds niet enorm aanwezig in televisieland. En de makers van Warrior Nun weten daar alles van.

Bekijk op instagram


Stiekem


Hoewel de fans helemaal weg waren van de relatie tussen Ava en Beatrice, ook wel liefkozend 'Avatrice' genoemd, was Netflix er minder erg mee in zijn sas.

Schrijver David Hayter vertelt hoe ze de relatie toch in de show hebben gekregen:

"We wilden relaties in het verhaal en toen werd Avatrice de primaire focus. Onze producer bij Netflix was echter niet comfortabel met seks op elk gebied, dus die zei: dat gaan we niet doen," vertelt Hayter.

"Simon Barry en ik vonden echter van wel. Dus we deden het."

Als een vriendin


"Regisseur Sarah Walker kwam naar ons toe, ze had het script gelezen. Ze vroeg of we niet verder gingen met de Avatrice verhaallijn.

Jawel, zeiden wij. Overal waar je 'ze hield van haar als een vriendin' ziet staan, weet je uit de context wat het verhaal is dat we vertellen,"
legt Hayter uit.

"Dus we vertelden niet aan Netflix wat we aan het doen waren. We voelden dat Avatrice een sleutelrelatie was, en dat het publiek dat graag zou willen zien."



#SaveWarriorNun


Nadat Warrior Nun door Netflix gecanceld was, gingen fans massaal de (digitale) straten op om te protesteren.

Er is op dit moment nog geen nieuws over een vervolg, maar dat een eventueel vervolg weer rondom Ava en Beatrice zal worden opgebouwd is zeker.



De twee seizoenen van Warrior Nun kun je hier zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mark Ruffalo vertrekt bij MCU voor geheimzinnige naamloze nieuwe HBO-serie
Series / Nieuws

Mark Ruffalo vertrekt bij MCU voor geheimzinnige naamloze nieuwe HBO-serie

Alles over dit gloednieuwe project worden achter slot en grendel gehouden, maar toch zijn er al wel een paar details bekend.

Mark Ruffalo is misschien wel het meest bekend van het spelen van de Hulk, maar de acteur heeft genoeg andere projecten. Iedereens favoriete groene monster is binnenkort namelijk te zien in de gelimiteerde Netflix serie All the Light We Cannot See.

De drievoudig Oscar-genomineerde en Emmy-winnaar zal naast de hoofdrol in All the Light We Cannot See ook de rol van uitvoerend producent op zich nemen.

Een naamloos project


Ruffalo heeft nu ook een nieuw project in de maak met de bedenker van Mare of Easttown, Brad Ingelsby. Over het project is alleen helaas weinig bekend.

Het heeft namelijk nog niet eens een naam! Het naamloze project is volgens The Hollywood Reporter een gelimiteerde HBO serie over een politieteam.

Heel veel enthousiasme


De crew is ongelofelijk "verheugd" om samen met Ingelsby en Ruffalo te werken en iedereen is dan ook heel erg "opgewonden om aan een nieuwe reis te beginnen".

Er is nog geen officiële datum waarop de productie kan beginnen. Wat al wel bekend is, is dat het project en de casting al aan de gang was voor de schrijversstakingen die in mei begonnen.

Bekijk hieronder de trailer voor All The Light We Cannot See.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het was een "emotionele Everest" om Tom Hollands moeder te spelen in 'The Crowded Room'
Series / Nieuws

Het was een "emotionele Everest" om Tom Hollands moeder te spelen in 'The Crowded Room'

Emmy Rossum onthult de waarheid over het spelen van Tom Hollands moeder in de nieuwe The Crowded Room.

Emmy Rossum heeft wel vaker een zware rol in een complexe familiedynamiek gespeeld. Toch was haar rol in The Crowded Room een echte "emotionele Everest".

Rossum speelt Candy, de moeder van Danny (Tom Holland), en was meteen "gefascineerd door de moeder-zoondynamiek". Bovendien vond ze het een leuke uitdaging om deze alleenstaande moeder te spelen.

Wendingen en uitdagingen


Er zitten heel wat wendingen in The Crowded Room en dit maakt de rol van Candy geen makkelijke, maar daar zat Rossum niet mee. Ze houd namelijk "van rollen die [haar] echt bang maken".

Ze wordt graag bang gemaakt met het idee dat ze de rol misschien niet aankan. En deze rol was zeker een "emotionele Everest" voor de actrice.

Danny’s moeder


Het was "zeker een uitdaging" voor haar en Holland om het verhaal zo goed mogelijk te vertellen.



Voor Rossum was het bovendien ook belangrijk om een vertrouwde relatie met Zachary Grolinger (de jonge Danny) aan te gaan om zo een goede basis te leggen voor haar en Holland.

Bekijk hieronder de trailer en stream The Crowded Room op Apple TV.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het grote mysterie van 'Based on a True Story' wordt nog steeds niet beantwoord
Series / Nieuws

Het grote mysterie van 'Based on a True Story' wordt nog steeds niet beantwoord

Seizoen 1 eindigde met een grote climax, maar komt er eigenlijk wel een seizoen 2 om dit succes op te volgen?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Peacocks nieuwe komische thrillerserie Based on a True Story heeft in één klap alle kijkers veroverd. Fans vragen zich nu dan ook af wanneer seizoen 2 uitkomt, maar dit blijft nog een beetje een mysterie.

Ondanks de titel is de serie niet gebaseerd op een waargebeurd verhaal, maar het thema is wel echt. Based on a True Story vertelt namelijk het verhaal van de gevaarlijke obsessie met misdaad.

Einde seizoen 1


Seizoen 1 eindigde met een paar verhaallijnen die nog onderzocht moeten worden. Zo is het niet duidelijk of Nathan (Chris Messina) en Ava (Kaley Cuoco) aangehouden zullen worden door hun rol bij het verbergen van Ruby’s moord.

Bovendien zag Simon dat ze het lichaam verstopten, dus hij zou een goed doelwit kunnen zijn voor Matts volgende moordpartij.

Seizoen 2?


Ondanks dat er dus nog heel wat dingen te onderzoeken zijn, is seizoen 2 nog niet aangekondigd. De serie is wel enorm populair en er is genoeg chaos om een tweede seizoen te maken.



Of dit werkelijk gaat gebeuren is op dit moment helaas nog een kwestie van rustig afwachten.

Stream Based on a True Story op Peacock.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video zet deze week 4 nieuwe afleveringen online van o.a het hilarische 'The Grand Tour'
Series / Nieuws

Prime Video zet deze week 4 nieuwe afleveringen online van o.a het hilarische 'The Grand Tour'

Deze week kijk je op Prime Video de bekende hits en meer van Jeremy Clarkson en co.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Million Dollar Island (seizoen 2 - aflevering 9)



Verschijnt op: 5 juni
Genre: Reality-TV
Kijk op Prime Video

Synopsis: Dennis van der Geest presenteert Million Dollar Island. Een programma waarin kandidaten 60 dagen moeten zien te overleven op een verlaten eiland met 99 anderen. Wie weet het spel slim genoeg te spelen om de finale te bereiken?





Deadloch (seizoen 1 - aflevering 5)



Verschijnt op: 15 juni
Genre: Komedie
Kijk op Prime Video

Synopsis: Twee compleet verschillende vrouwelijke rechercheurs moeten gedwongen samenwerken om de moord op een plaatselijke man op te lossen in het rustige stadje aan zee van Deadloch.





The Grand Tour (seizoen 4 - aflevering 6)



Verschijnt op: 16 juni
Genre: Komedie / Sport / Talkshow
Kijk op Prime Video

Synopsis: Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May zijn terug met The Grand Tour. Een programma over avontuur, spanning en vriendschap… als je accepteert dat je vrienden ook degenen zijn die je extreem irritant vinden. Soms is het zelfs een programma over auto's. Volg hen op hun wereldavontuur.





Overige series nieuw op Prime Video



Hieronder de overige series die deze week op Prime Video verschijnen.

11 juni: Jachtseizoen (seizoen 3 - aflevering 7) - Spelshow / Reality-TV - Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns gaan de strijd aan met bekende Nederlanders, die voor één dag in de huid van een voortvluchtige crimineel kruipen. Verschillende BN’er-duo’s gaan proberen om vier uur lang uit handen te blijven van de mannen van StukTV.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Last of Us' wordt de hemel ingeprezen door Hollywoodlegende Steven Spielberg
Series / Nieuws

'The Last of Us' wordt de hemel ingeprezen door Hollywoodlegende Steven Spielberg

Ook de legendarische filmmaker doet mee in de bejubeling van HBO's hitserie.

Het was een regelrechte monsterhit voor HBO. De hitserie The Last of Us werd door vrijwel alles en iedereen geprezen. Nu blijkt dat niemand minder dan Steven Spielberg in een brief heeft laten weten dat ook hij de serie geweldig vindt.

Met name de derde aflevering van de serie, waarin het liefdesverhaal van Bill & Frank werd behandeld, kon op veel lof rekenen. Regisseur van die aflevering Peter Hoar kreeg de brief onder ogen en vertelt dat het bericht alle volwassen mannen deed smelten.

Fantastisch onderonsje


De brief die Spielberg schreef was geadresseerd aan Craig Mazin, de maker van de serie. Hij deelde het met Hoar en de twee sterren uit de aflevering, acteurs Nick Offerman en Murray Bartlett.

Volgens Hoar was iedereen aanwezig enorm onder de indruk, dat een van hun idolen zodanig weg was van de aflevering en dat hij überhaupt zich realiseerde wie de acteurs waren. Hoar is wel zo bescheiden dat hij denkt dat Spielberg hem waarschijnlijk al lang weer is vergeten.

Spielberg deelt vaker complimentjes uit


Het blijkt dat Spielberg vaker brieven schrijft aan producties of filmmakers die hij kan waarderen. Ook de makers van de hitserie Succession en de film The Menu konden eerder op complimenten rekenen.



Kijk nog eens alle afleveringen, inclusief aflevering drie, van The Last of Us op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Onverwacht nieuws: 'Breaking Bad'-acteur sterft op 52-jarige leeftijd
Series / Nieuws

Onverwacht nieuws: 'Breaking Bad'-acteur sterft op 52-jarige leeftijd

Het was voor iedereen die dichtbij de acteur stond een totale verrassing.

Acteur en komiek Mike Batayeh is vorige week overleden op 52 jarige leeftijd. Hij is waarschijnlijk het meest bekend van zijn rol als Dennis Markowski in de hitserie Breaking Bad. Volgens zijn familie kwam het overlijden compleet onverwacht.

Het werd een tijd stil gehouden maar de familie laat weten dat op 1 juni Batayeh onverwacht in zijn slaap is overleden aan een hartaanval. Voor zijn overlijden had hij namelijk geen geschiedenis van hartproblemen.

Een groot gemis


In een bericht op Facebook deelt de familie: "Met groot verdriet en een zwaar hart delen mijn zussen het nieuws dat onze geliefde broer is overleden. Hij zal erg worden gemist door iedereen die hem lief had en zijn vermogen om gelach en blijdschap te brengen aan velen."

Veel mensen hebben op social media hun steun betuigd. Vriend en comedian Steven Loli deelt op Twitter: "Steven was een van mijn eerste en beste vrienden in LA en een geweldig comedian. Top gozer. "Vraag God om een beetje rustig aan te doen met ons joden."

Indrukwekkend repertoire


Naast zijn rol in Breaking Bad speelde hij in talloze tv-series zoals Everybody Loves Raymond, Boy Meets World, Jag, The Shield, It's Always Sunny In Philadelphia, CSI: Miami en vele anderen.



Kijk nog eens alle afleveringen van Mike Batayeh als Mike Markowski in Breaking Bad op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Wednesday'-acteur geeft reactie op beschuldigingen omtrent seksueel misbruik
Series / Nieuws

'Wednesday'-acteur geeft reactie op beschuldigingen omtrent seksueel misbruik

Nadat Percy Hynes White in januari beschuldigd werd van seksueel misbruik, reageert hij op social media.

Percy Hynes White, die in de fantasy-hitserie Wednesday Xavier Thorpe speelt, werd een aantal maanden geleden beschuldigd van seksueel grensoverschrijvend gedrag. De acteur heeft de stilte verbroken middels een bericht op zijn Insta-account.

Het betrof hier een Twitter-bericht dat sindsdien gewist is. Hynes White ontkent de beschuldigingen met klem.

Volslagen onbekende


Op Twitter gaf de vrouw in kwestie aan dat zij op een feestje was dat Hynes White gaf. Dit was in Toronto en de acteur zou haar hebben verkracht. Daarnaast beweerde zij dat Hynes White en zijn vrienden feestjes zouden geven waarbij zij minderjarige meisjes van drank en drugs voorzien om daarna seks met ze te hebben.

In zijn bericht zegt de acteur het volgende: "Eerder dit jaar is iemand die ik verder niet ken een campagne vol misinformatie over mij begonnen. Vrienden en familie van mij zijn lastiggevallen en gedoxxed, verder is mijn goede vriendin Jane als een van mijn slachtoffers neergezet. Toen zij dit recht probeerde te zetten online werd zij genegeerd. Jane heeft mij haar toestemming gegeven om haar naam in dit bericht te noemen".

Wantrouwen


"Het betreft hier valse geruchten. Ik wil niet neergezet worden als iemand die vol haat zit, en die maling heeft aan de veiligheid van mensen. Juist dit soort dingen dragen bij aan het kweken van wantrouwen jegens slachtoffers," besluit de acteur zijn verhaal.

Er is voor zover bekend geen aangifte gedaan tegen Hynes White.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Spartacus'-hoofdrolspeler over de plannen voor seizoen 4 van de revival
Series / Nieuws

'Spartacus'-hoofdrolspeler over de plannen voor seizoen 4 van de revival

Nu de historische actieserie een vervolg krijgt, heeft Liam McIntyre een bijzondere pitch.

Spartacus was van 2010-2013 te zien en toonde het verhaal over de titulaire gladiator die in opstand kwam. De serie krijgt na jaren een vierde seizoen, die de nasleep van Spartacus' dood toont.

De originele maker Steven De Knight zal ook het vierde seizoen voor zijn rekening nemen. Hoofdrolspeler Liam McIntyre had op Twitter een interessante suggestie voor het verhaal.

Strijd in de onderwereld


Het leek de acteur een goed idee als we Spartacus na zijn dood in de onderwereld tegenkomen. Hier gaat hij op zoek naar zijn vrouw Sura, zodat ze samen naar de Velden van Elysium kunnen vertrekken, wat een paradijselijke plek is in het hiernamaals.



McIntyre:"Hij [Spartacus] is gedwongen om te overleven in de onderwereld. Hij moet een groep samenstellen om Hades [de god van de onderwereld] van de troon te stoten. Dan vindt hij Sura terug en ze zijn weer samen. Yup".

Vergelijking met officiële plannen


Hierop kreeg de acteur de nodige bijval, en Twitteraar Tom Dune tagde vervolgens Steven De Knight met de vraag wat zijn verhaal was. Hierop antwoordde McIntyre kort maar krachtig: "Laat ik je de moeite besparen. Steve's verhaal is beter".



In Nederland is Spartacus te zien op MGM+, je kunt een proefabonnement nemen op dit kanaal via Prime Video. Na de proefperiode kost het € 3,99 per maand.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.