search
Hoe is het nu met 'Daisy Duke', die bloedmooie meid uit jaren '80 hit 'The Dukes of Hazzard'?
Series / Featured

Hoe is het nu met 'Daisy Duke', die bloedmooie meid uit jaren '80 hit 'The Dukes of Hazzard'?

De rol van de iconische Daisy Duke werd gespeeld door actrice Catherine Bach.

In het begin van de jaren '80 was de serie The Dukes of Hazzard zeer populair. De belevenissen van de Duke-familie hielden miljoenen kijkers wereldwijd aan de buis gekluisterd.

Een deel van het succes van de serie was het prachtige nichtje, Daisy Duke, die werd gespeeld door Catherine Bach.

Daisy Duke


The Dukes of Hazzard werd uitgezonden van 1979 tot 1985. Catherine Bach speelde de rol van Daisy Duke, de nicht van hoofdrolspelers en broers Bo en Luke Duke.

Daisy was altijd stijlvol met haar korte broeken die bekend werden als "Daisy Dukes". Haar personage was een slimme en dappere vrouw die vaak betrokken was bij de avonturen van de Duke-familie in het fictieve Hazzard County.
Bekijk op instagram


Catherine Bach


Catherine Bach werd geboren op 1 maart 1954 in Warren, Ohio, Verenigde Staten. Ze begon haar acteercarrière in de vroege jaren 70 en verwierf met name bekendheid met haar rol in The Dukes of Hazzard.

Na deze serie had Catherine Bach verschillende acteerrollen in films en televisieseries. Ze verscheen onder andere in You Again, The Young and the Restless, en Hawaii Five-0.
Bekijk op instagram

Persoonlijk leven


Bach was aan het einde van de jaren '70 getrouwd met David Shaw. Na hun scheiding trouwde Bach in 1990 met entertainment-advocaat Peter Lopez waarmee ze twee dochters heeft. In 2010 overleed Lopez nadat hij zichzelf had doodgeschoten.
Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen