search

Ons nieuws van maandag 12 juni 2023

Komt het eigenlijk wel goed met Morgan en Mo in 'Fear The Walking Dead' na hun tragische verlies?
Series / Interview

Komt het eigenlijk wel goed met Morgan en Mo in 'Fear The Walking Dead' na hun tragische verlies?

In de laatste aflevering hebben Morgan en Mo een tragisch verlies doorstaan, maar komt het weer goed met hen?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Karen David, bekend van haar rol als Grace in Fear the Walking Dead, deelt haar hoopvolle verwachtingen voor Morgan en Mo nadat Grace tragisch is overleden in de laatste aflevering.

In de laatste aflevering hebben we kunnen zien dat Grace werd gebeten door een walker. Morgan deed er alles aan om Grace zo snel mogelijk naar June te brengen voor een radiatiebehandeling, in de hoop haar te redden.

Tragisch einde voor Grace


Helaas liep het anders af en veranderde Grace in een zombie. Morgan moest haar noodgedwongen doden om hun dochter Mo te beschermen.



Maar in een recent interview met Comicbook heeft David laten weten dat ze vertrouwen heeft in de toekomst van Morgan en Mo na aflevering 8 in Fear the Walking Dead. Ze hoopt dat ze beiden vrede kunnen vinden, ondanks de immense pijn die ze nu hebben na het verliezen van Grace. Bekijk haar uitspraak hieronder:

Rust en vrede


"Nou, het verlies van een personage, dat heeft zoveel impact," begon David. "Maar ik denk dat Morgan en Mo weten dat Grace zou willen dat ze verdergaan in het leven met rust en vrede. Ze wil hen geruststellen dat het goed met haar gaat. In welke andere wereld ze nu ook is, ze is herenigd met haar andere dochtertje, Athena."

Daarna ging ze verder: "Ze is in een soort hiernamaals, en het gaat goed met haar. En het is heel belangrijk dat ze dat weten, zodat ze verder kunnen leven. Ze wil dat ze leven, elk moment grijpen en samen als gezin elk moment omarmen."



Stream alle afleveringen van Fear the Walking Dead op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
We kunnen Tom Holland in nog veel meer series verwachten na 'The Crowded Room'
Series / Interview

We kunnen Tom Holland in nog veel meer series verwachten na 'The Crowded Room'

Ondanks dat 'The Crowded Room' een hele uitdaging was voor Tom Holland, staat hij zeker open om vaker in televisieseries te verschijnen.

Tom Holland is nog lang niet klaar met televisieseries, zelfs na zijn controversiële rol in The Crowded Room. Hij staat open om vaker op het kleine scherm te verschijnen en ontvangt nieuwe uitdagingen met open armen.

Holland heeft zijn stempel gedrukt na zijn enorme succes als Peter Parker, oftewel Spider-Man, in het Marvel Cinematic Universe. Maar nu heeft hij ook een grote hoofdrol bemachtigd in The Crowded Room. De serie is een psychologische thriller gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Billy Milligan.

Open voor uitdagingen


Tijdens een recent interview met Screen Rant heeft Holland de mogelijkheid besproken om in een andere televisieserie te verschijnen.

Hij liet weten dat The Crowded Room een uitdagende ervaring was, maar dat hij altijd openstaat voor nieuwe uitdagingen om zichzelf te overtreffen. Bekijk het interview hieronder en lees zijn uitspraak.



Zeg nooit nooit


"Voor mij is het belangrijkste dat ik van uitdagingen houd," begon Holland. "Ik ben dol op nieuwe dingen. Ik hou ervan om te worden uitgedaagd op manieren die ik nog niet eerder heb meegemaakt."

Daarna vervolgde Holland: "Ik probeer echt te leven volgens het principe dat je jezelf in oncomfortabele situaties moet plaatsen zodat je gewend raakt aan dat soort stress. En 'The Crowded Room' had eigenlijk alles waarnaar ik op zoek was."

Hij sloot af met: "Ik zou nooit 'nooit' zeggen om opnieuw een televisieserie te doen. Ik zou liegen als ik zei dat 'The Crowded Room' me niet volledig heeft uitgeput, dus ik zou wel een beetje terughoudend zijn om er weer in te stappen. Maar ik ben echt trots op het resultaat en zou zeker overwegen om zoiets opnieuw te doen."



Bekijk The Crowded Room op Apple TV+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze mysteries kan de nieuwe 'Harry Potter'-serie van HBO ontrafelen
Series / Nieuws

Deze mysteries kan de nieuwe 'Harry Potter'-serie van HBO ontrafelen

Er zijn een paar vragen die in de 'Harry Potter'-boeken en films nooit beantwoord zijn.

In de Harry Potter-boeken werd een volledig nieuwe wereld opgebouwd. Over het algemeen kregen we als lezer vrijwel alle informatie die we nodig hadden, maar toch zijn er een paar onduidelijkheden overgebleven. De showrunners van de nieuwe HBO-serie krijgen nu de kans om de vragen te beantwoorden die fans al jaren bezig houden.

Onlangs werd bekend dat HBO een serie aan het ontwikkelen is op basis van het Harry Potter-universum. Er zijn nog niet veel details, maar hopelijk gaat de serie zijn best doen om zoveel mogelijk antwoorden te geven op de volgende vragen.

Wat doen tovenaars vóór de leeftijd van 11?


Jonge tovenaars krijgen voor hun 11e verjaardag een brief van Hogwarts. Vanaf dat moment begint hun magische reis. Maar wat doen kinderen vóór die tijd?

De meeste Muggleborns krijgen natuurlijk gewoon onderwijs. Maar hoe zit het met volbloed tovenaarsfamilies? Gingen de Weasley-kinderen naar een reguliere school? Waren er tovenaarsbasisscholen? Of kregen ze thuis les van hun ouders?

Hoe wist Dumbledore (bijna) alles?


Een andere vraag waarop fans het antwoord zouden willen weten, is hoe Dumbledore zo nauwkeurig de geheimen van anderen kon weten en gebeurtenissen kon voorspellen. Hij wist bijvoorbeeld dat Harry naar de kerker moest gaan waar de Steen der Wijzen verborgen lag.



Hij wist dat Draco Malfoy hem ging vermoorden, ook al probeerde Snape dit geheim te houden. Maar hoe is het mogelijk dat hij dit allemaal weet? Hij is natuurlijk de krachtigste tovenaar van zijn tijd, maar dat alleen is geen verklaring.

Hoe krijgen Muggleborns hun magie?


De boeken hebben nooit de vraag beantwoord hoe Muggles of Half Bloods de gave van magie krijgen. Fans hebben geprobeerd voor zichzelf een antwoord te bedenken: hoogstwaarschijnlijk komen ze van Squibs - mensen die geboren zijn in een familie van tovenaars, maar geen magische vermogens hebben.



Zij worden naar de Muggle-wereld gestuurd, vormen dan een gezin met gewone Muggles en geven de magie van hun ouders genetisch door aan hun kinderen. Maar dat is slechts een theorie.

Wat deden andere landen tijdens de oorlog tegen Voldemort?


Veel fans vragen zich ook af waarom geen van de andere tien bestaande scholen voor hekserij en tovenarij over de hele wereld het magische Groot-Brittannië te hulp kwamen. Voldemort vormde een bedreiging voor de hele tovenaarswereld - maar waarom werden Britse tovenaars gedwongen om alleen tegen de Death Eaters te vechten?



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De nieuwe 'Harry Potter'-serie onthult een groot probleem binnen de franchise
Series / Nieuws

De nieuwe 'Harry Potter'-serie onthult een groot probleem binnen de franchise

De 'Fantastic Beasts'-films hadden de toekomst van de 'Wizarding World'-franchise moeten zijn...

Het nieuws dat er een nieuwe Harry Potter-serie komt maakt duidelijk dat er al een tijdje een probleem gaande was binnen de franchise. Dit bewijst namelijk hoe slecht de Fantastic Beasts-films de fout in zijn gegaan.

De prequelfilms begonnen relatief sterk, maar de belangstelling van het publiek daalde met iedere film. Dit in combinatie met de aankondiging over de nieuwe remake van de boeken, toont wel aan dat het verhaal van Newt Scamander zijn doel heeft gemist.

Uitbreiden


Nadat de Harry Potter-boeken en films ten einde waren, was het duidelijk dat de tovenaarswereld nog genoeg verhalen te bieden had. Fans hadden veel ideeën voor spin-offs, waaruit de Wizarding World-franchise werd geboren. De eerste stap hierin waren de Fantastic Beasts-films. Deze hadden de perfecte manier kunnen zijn om de wereld uit te breiden, maar niets bleek minder waar.

Naarmate de filmserie vorderde, verschoof de focus steeds meer van hoofdpersonage Newt naar Dumbledore en Grindelwald. Dit verwarde fans en zorgde ervoor dat het verhaal uit de nieuwe films gevaarlijk dicht bij de verhalen in de boeken en originele films kwam. Het plot voelde geforceerd, en in combinatie met verschillende controverses begon de populariteit van de films sterk te dalen.

Geen nieuw deel


Op het moment is er nog maar verdacht weinig nieuws over Fantastic Beasts 4 uitgekomen. Zelfs Eddie Redmayne (Newt Scamander) heeft aangegeven nog geen informatie te hebben ontvangen. Nu de nieuwe Harry Potter-serie is aangekondigd, lijkt de focus volledig daarheen te zijn gegaan. Het lijkt dus onwaarschijnlijk dat er een nieuwe Fantastic Beasts-film komt.



De nieuwe Harry Potter-remake kan alle problemen die Fantastic Beasts had omzeilen. De serie kan meer diepgang bieden in Harry's verhaal, waarvoor in de originele films simpelweg geen tijd was. De HBO-serie kan profiteren van de nostalgie van de tovenaarswereld en tegelijkertijd genoeg inhoud bieden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eén van de beste oorlogsfilms ooit gemaakt staat gewoon op Netflix
Films / Video/clip/featurette

Eén van de beste oorlogsfilms ooit gemaakt staat gewoon op Netflix

In het aanbod van de verschillende streamingdiensten vinden we een hoop mooie, indrukwekkende en gave films terug. We hebben er eentje voor je uitgezocht waarvan we denken dat je die zeker een keer gezien moet hebben.

Het is niet altijd even makkelijk om weer een nieuwe film te vinden die net in jouw straatje past. We helpen je graag op weg en hebben voor jou een oorlogsfilm gevonden waarvan we overtuigd zijn dat je hem gezien moet hebben bij Netflix.

Beasts of No Nation was de eerste film die in opdracht van Netflix werd geproduceerd en is daarmee de eerste Netflix Original Film. De film was vanaf 16 oktober 2015 te zien bij de streamer.

Ontberingen


Agu is een van de jongens in een West-Afrikaans land die gedwongen wordt om zich bij een groep militanten te voegen. Zijn moeder en zus verdwijnen zonder een spoor achter te laten en zijn vader wordt bruut vermoord.

Samen met zijn dove vriend Strika proberen zij het hoofd te bieden aan alle misdaad en ontberingen van de oorlog.



Tijdens en rondom het filmen


Deze indrukwekkende oorlogsfilm is opgenomen in Ghana, het opnemen van de film heeft in totaal 35 dagen gekost. Tijdens het filmen moesten er lokale mensen gevraagd worden voor de film omdat sommige acteurs gearresteerd waren op verdenking van het zijn van huurlingen.

Regie en cast


De film is geregisseerd door Cary Joji Fukunga. Zijn eerste grote film in 2011 was Jane Eyre. Daarna regisseerde hij acht afleveringen van True Detective en al snel daarna Beasts of No Nation.

We zien in de film onder meer Idris Elba, Abraham Attah, Ama K. Abebrese, Kobina Amissah Sam en Fred Nii Amugi.

Krachtig


De film weet op IMDb een mooie 7.7/10 te pakken. Het publiek en de critici op Rotten Tomatoes zijn erg eensgezind want ze scoren de film 91% en 92%. "Een urgente, meedogenloze en aangrijpende visie op oorlog door de ogen van een kind, gemaakt door een filmmaker met een zeldzame visie en talent." aldus een van de critici op de site.

De film wordt door velen omschreven als indrukwekkend, krachtig en emotioneel en als film van hoog kaliber.

Kijken


Stream deze indrukwekkende film nu bij Netflix. Zeker als je dit soort films op je watchlist hebt staan, dan mag Beasts of No Nation zeker niet ontbreken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe is het nu met 'Daisy Duke', die bloedmooie meid uit jaren '80 hit 'The Dukes of Hazzard'?
Series / Featured

Hoe is het nu met 'Daisy Duke', die bloedmooie meid uit jaren '80 hit 'The Dukes of Hazzard'?

De rol van de iconische Daisy Duke werd gespeeld door actrice Catherine Bach.

In het begin van de jaren '80 was de serie The Dukes of Hazzard zeer populair. De belevenissen van de Duke-familie hielden miljoenen kijkers wereldwijd aan de buis gekluisterd.

Een deel van het succes van de serie was het prachtige nichtje, Daisy Duke, die werd gespeeld door Catherine Bach.

Daisy Duke


The Dukes of Hazzard werd uitgezonden van 1979 tot 1985. Catherine Bach speelde de rol van Daisy Duke, de nicht van hoofdrolspelers en broers Bo en Luke Duke.

Daisy was altijd stijlvol met haar korte broeken die bekend werden als "Daisy Dukes". Haar personage was een slimme en dappere vrouw die vaak betrokken was bij de avonturen van de Duke-familie in het fictieve Hazzard County.
Bekijk op instagram


Catherine Bach


Catherine Bach werd geboren op 1 maart 1954 in Warren, Ohio, Verenigde Staten. Ze begon haar acteercarrière in de vroege jaren 70 en verwierf met name bekendheid met haar rol in The Dukes of Hazzard.

Na deze serie had Catherine Bach verschillende acteerrollen in films en televisieseries. Ze verscheen onder andere in You Again, The Young and the Restless, en Hawaii Five-0.
Bekijk op instagram

Persoonlijk leven


Bach was aan het einde van de jaren '70 getrouwd met David Shaw. Na hun scheiding trouwde Bach in 1990 met entertainment-advocaat Peter Lopez waarmee ze twee dochters heeft. In 2010 overleed Lopez nadat hij zichzelf had doodgeschoten.
Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Loeispannende scifi-serie scoort als een kanon op Netflix
Series / Nieuws

Loeispannende scifi-serie scoort als een kanon op Netflix

De spannende Franse serie 'Vortex' scoort zeer goed in haar eerste dagen op Netflix.

De nieuwe Franse serie Vortex heeft een zeer succesvol debuut gemaakt op Netflix. De serie is sinds afgelopen vrijdag te streamen en staat in de top 10 van de meest bekeken tv-series van dit moment.

De zesdelige serie gaat over rechercheur Ludovic Béguin en zijn vrouw Mélanie Beguin, die onderzoeksrechter is. Als Mélanie gaat joggen, keert zij vervolgens niet meer terug thuis omdat zij dood wordt aangetroffen op een nabijgelegen strand.

Gevallen? Of toch niet?


Hoewel het vermoeden is dat zij van een klif is gevallen tijdens het hardlopen blijkt al snel dat er hier veel meer aan de hand is.

De serie weet af te wijken van het traditionele misdaadgenre door de nodige science fiction in het verhaal te verwerken. Na een tijdsprong in de serie loopt Béguin met een soort VR-bril op het strand om een soortgelijke moord te onderzoeken. Dan verschijnt plots Mélanie weer in beeld.

Bekijk op instagram


Kijken dus, deze spannende serie op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Ted Lasso'-ster vertelt eindelijk de waarheid over het vervolg van de serie
Series / Nieuws

'Ted Lasso'-ster vertelt eindelijk de waarheid over het vervolg van de serie

Phil Dunster geeft eindelijk een eerlijk antwoord op de vraag of er een vierde seizoen gaat komen.

Na seizoen 3 van Ted Lasso lijkt het erop dat de serie niet meer terug gaat komen. Er is echter nog nooit iets over gezegd en fans willen nu echt wat duidelijkheid. Gelukkig kwam Ted Lasso-acteur Phil Dunster met een eerlijk antwoord.

Het einde van seizoen 3 leek heel erg op het einde van de serie, aangezien er een montage was voor alle belangrijke personages. Er werd teruggekeken op hun mijlpalen en het in het laatste shot lachte Ted nadat hij terugkeerde naar de VS en herenigd was met zijn zoon.

Grote onduidelijkheid


Daarna bleef het heel stil. Niemand van de cast en crew vertelde wat er daarna ging gebeuren. Fans hebben nog wel hoop op een vierde seizoen en hebben een goed doordachte theorie.

Normaal gesproken wordt het laatste seizoen goed gepromoot. Dit is niet gebeurd met seizoen 3 en fans hopen dus dat dit betekent dat de serie nog even door gaat.

Eerlijk antwoord


Phil Dunster, die Jamie Tartt speelt, heeft nu een eerlijk antwoord gegeven over de staat van de serie. Hij vertelde dat er nog veel onzekerheid is over seizoen 4 en dat het nog niet bekend is of deze er gaat komen of niet.

Hij staat er wel voor open, maar wil het alleen doen als de schrijvers, de regisseurs en de acteurs "het gevoel hebben dat het een goed seizoen" kan worden.

Bekijk hieronder de trailer en stream Ted Lasso op Apple+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fear the Walking Dead' seizoen 8 vermijdt op het nippertje een groot fiasco
Series / Nieuws

'Fear the Walking Dead' seizoen 8 vermijdt op het nippertje een groot fiasco

Deze gebeurtenis in aflevering 5 laat zien dat Fear the Walking Dead niet dezelfde fout maakt als The Walking Dead ooit heeft gedaan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Aflevering 5 van Fear The Walking Dead heeft een hele trieste dood, maar deze heeft wel de serie gered. Door deze dood vermijdt de serie namelijk het probleem dat The Walking Dead had op het einde.

Een paar uur nadat Grace (Karen David) gebeten was door een zombie, overleed ze. Haar dood zal zeker een grote impact hebben op de groep van Morgan, aangezien ze een belangrijk lid is van de Fear The Walking Dead-familie.

Probleem ontlopen


Hoe verdrietig de dood ook is, het laat wel zien dat Fear The Walking Dead niet dezelfde fout maakt als The Walking Dead. In seizoen 11 moest The Walking Dead namelijk een episch einde vertellen.

De inzet was heel hoog, omdat het voor het laatste seizoen was. De verwachting was dan ook dat er een hoog aantal doden was. Dit gebeurde echter helemaal niet.

Een duidelijke boodschap


De dood van Grace is een belangrijke boodschap. Er wordt nu namelijk gezegd dat elk personage in gevaar is en zomaar zijn of haar laatste adem uit kan blazen.

Bekijk hieronder de trailer en stream Fear the Walking Dead op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
 'How I Met Your Father'-acteur keert terug naar 'Riverdale' voor het laatste seizoen
Series / Nieuws

'How I Met Your Father'-acteur keert terug naar 'Riverdale' voor het laatste seizoen

Hiram Lodge zal in het laatste seizoen nog even alles op zijn kop gaan zetten.

Riverdale heeft een hele reis afgelegd vanaf dat eerste seizoen. De serie is van een moordmysterie naar een heuse fantasie-serie getransformeerd. Nu gaat Riverdale weer een beetje terug naar het begin, door de terugkeer van een oud personage.

Riverdale is nu bij het allerlaatste seizoen. Enthousiast fans hopen nog steeds op seizoen 8, maar deze gaat er helaas niet komen.

Wie komt er terug?


De acteur die terugkomt voor het allerlaatste seizoen is niemand minder dan Mark Consuelos. Hij speelde in seizoen 2 tot en met 5 Hiram Lodge, de vader van Veronica Lodge.

Hij zal terugkeren voor de dertiende aflevering genaamd "Chapter One Thirty: The Crucible". Deze aflevering zal geregisseerd worden door Madchen Amick en zal op woensdag 28 juni te zien zijn.

Amick als regisseur


Amick vertelde in een interview op LIVE met Kelly en Mark dat ze heel erg enthousiast is door de terugkeer van Consuelos, aangezien zijn personage "veel potentie heeft".

Bekijk hieronder het interview en stream Riverdale op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze rare eigenschap van Sheldon stond niet in 'The Big Bang Theory'-script
Series / Nieuws

Deze rare eigenschap van Sheldon stond niet in 'The Big Bang Theory'-script

De iconische gewoonte van Sheldon Cooper ontstond op de set.

Fans van The Big Bang Theory zijn natuurlijk bekend met de vele rare eigenschappen en gewoonten van het personage Sheldon Cooper. De nerd liet door de jaren heen een hele reeks aan bizarre gewoontes zien aan het publiek.


Misschien wel de meeste iconische eigenschap was het ritueel dat hij had voor op de deur kloppen. Sheldon klopte altijd driemaal, om vervolgens de naam van de persoon te noemen die binnen was.

Trauma


Later in de serie werd de droevige oorsprong van het ritueel onthuld. Toen hij jong was stormde Sheldon ooit zonder te kloppen een kamer binnen en betrapte zijn vader die vreemd ging met een andere vrouw.

Opvallend genoeg is recentelijk onthuld dat het rare ritueel niet in het script stond. In een interview heeft producent Lee Arohnson laten weten dat het ontstond tijdens het filmen van seizoen 2.

Op de set


Tijdens het draaien van de scene zijn Arohnson opeens: ''Wat als hij niet eenmaal klopt, maar driemaal? Het ritueel toonde aan wat voor persoonlijkheid Sheldon heeft. Mensen zoals hij houden van patronen en structuren.''



Het klop-ritueel en alle andere gewoontes van Sheldon Cooper kun je zien in The Big Bang Theory op HBO Max.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dikke hitserie 'The Summer I Turned Pretty' komt met een nieuw seizoen op Prime Video
Series / Nieuws

Dikke hitserie 'The Summer I Turned Pretty' komt met een nieuw seizoen op Prime Video

Tienerserie 'The Summer I Turned Pretty" komt met tweede seizoen op Prime Video

The Summer I Turned Pretty komt weer terug op Prime Video. Vanaf 14 juli is het tweede seizoen te bekijken. Nu het tweede seizoen rap dichterbij komt, heeft Prime Video alvast een trailer voor het tweede seizoen gedeeld.

Het tweede seizoen van de tienerserie gaat verder waar ze het eerste seizoen mee begonnen was, een hoop tienerdrama dus!

Belly


De serie gaat over de 16 jarige Belly, gespeeld door Lola Tung, die tijdens de zomer altijd naar een vast adres op vakantie gaat. Ze gaan altijd langs bij een vriendin van haar moeder en haar twee zoons, Conrad en Jeremiah. In deze zomer loopt alles anders, want zowel Conrad als Jeremiah lijken dit jaar voor de charmes van Belly te vallen.

Belly eindigt het eerste seizoen met Conrad, op wie ze altijd al een 'crush' had, maar leek aan het einde van het eerste seizoen ook wel degelijk geïnteresseerd in Jeremiah. De twee broers kregen inmiddels ook door dat zij op hetzelfde meisje vallen en dat leidt tot het nodige gedoe.

Kijk hier de trailer van het tweede seizoen:


Eerst maar eens het eerste seizoen kijken? Kijk dan hier Prime Video!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Actieserie zet Netflix op zijn kop en knalt top 10 best bekeken series binnen
Series / Nieuws

Actieserie zet Netflix op zijn kop en knalt top 10 best bekeken series binnen

De Zuid-Koreaanse serie 'Bloodhounds' scoort zeer goed in haar eerste week op Netflix.

Er is weer eens een Zuid-Koreaanse serie die uitstekend scoort op Netflix. Het gaat nu om de serie Bloodhounds waarin, zoals de titel al doet vermoeden, flink gevochten wordt.

De serie gaat over twee amateurboksers die in eerste instantie tegen elkaar in de ring staan maar vervolgens, door de omstandigheden, de handen ineen slaan en er ontstaat een mooie bromance tussen de twee.

Moeder


De moeder van één van de boksers gaat een lening aan bij een oplichter, die haar al snel lastig valt met de kleine lettertjes van het contract en die haar vervolgens met een bijna sadistisch genoegen het leven zuur maakt.

Het verhaal speelt zich af gedurende de corona tijd in 2020 waarin de boksers zelf ook moeilijk kunnen rondkomen en ze merken dat de oplichter meer mensen op de korrel heeft. De boksers zinnen gezamenlijk op wraak richting de oplichter.

Bekijk op instagram


Kijk de serie op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix komt deze week met 6 nieuwe series waaronder een nieuw seizoen 'Black Mirror'
Series / Nieuws

Netflix komt deze week met 6 nieuwe series waaronder een nieuw seizoen 'Black Mirror'

Het is deze week kiezen tussen reality, indrukwekkende documentaires of dystopische drama's.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Madre de Alquiler (seizoen 1)



Verschijnt op: 14 juni
Genre: Drama
Kijk op Netflix

Synopsis: Een vrouw wordt gedwongen draagmoeder om haar vader te redden en raakt betrokken bij rijkelui die de familiereputatie koste wat het kost willen beschermen.





Our Planet II (seizoen 1)



Verschijnt op: 14 juni
Genre: Documentaire
Kijk op Netflix

Synopsis: Ontdek het natuurschoon op onze planeet en zie wat klimaatverandering voor gevolgen heeft voor alle levende wezens in deze ambitieuze documentaire van ongekende omvang.





Black Mirror (seizoen 6)



Verschijnt op: 14 juni
Genre: Drama / Mysterie / Sci-Fi
Kijk op Netflix

Synopsis: In deze anthologieserie komen bizarre verhalen tot leven die de meest duistere menselijke gevoelens aan het licht brengen, maar ook de mooiste uitvindingen en meer.





Overige series nieuw op Netflix



Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

12 juni: Vinland Saga (seizoen 2 - aflevering 23) - Animatie / Actie / Avontuur - Thorfinn gaat op een zoektocht naar de moordenaar van zijn vader om wraak te nemen en met hem in duel te gaan en zijn leven te beëindigen in een poging een eervolle strijder te zijn en zijn vader te eren.

14 juni: Love is Blind Brazil (seizoen 3 - aflevering 5) - Reality-TV / Romantiek - Het datingexperiment arriveert in Brazilië, waar lokale singles op zoek gaan naar ware liefde en zich verloven, zonder de andere persoon eerst te ontmoeten.

14 juni: Doctor Cha (seizoen 1 - aflevering 9-10) - Drama - Twintig jaar nadat ze de medische wereld achter zich heeft gelaten, keert een huisvrouw terug in het vak. Ze moet haar draai zien te vinden in een baan vol verrassingen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Komt er een 'The White Lotus' spin-off met Tanya McQuoid in de hoofdrol?
Series / Featured

Komt er een 'The White Lotus' spin-off met Tanya McQuoid in de hoofdrol?

Fans konden geen genoeg krijgen van Tanya McQuoid in 'The White Lotus', maar misschien krijgt ze nu wel haar eigen spin-off!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De maker van The White Lotus, Mike White, heeft de mogelijkheid besproken om een prequelserie te maken over het leven van Tanya McQuoid.

Tanya is het enige personage dat te zien was in alle 14 afleveringen van de populaire HBO-serie. In elk seizoen volgen we een nieuw verhaal met nieuwe personages en krijgen we een kijkje in hun dramatische leven op het luxe resort.

Is het klaar met Tanya?


Het lijkt er echter op dat we Tanya zullen moeten missen in seizoen 3 van The White Lotus, aangezien er in de seizoensfinale van seizoen 2 werd onthuld dat ze een van de gasten is die werd vermoord.



Nu heeft White echter op een persconferentie in Australië laten weten dat hij misschien nog niet helemaal klaar is met het personage van Jennifer Coolidge. Hij heeft aangegeven dat hij samen met de actrice de mogelijkheden voor een spin-off al heeft besproken. Bekijk zijn uitspraak hieronder.

Mogelijke spin-off


"Ik denk dat het zeker mogelijk is om een spin-off van Tanya te maken," begon White. "We hadden het daar net over. Het is een grappig idee. En om Jennifer, zeg maar, 20 jaar jonger te maken, dat zou ook leuk zijn."

Daarna voegde hij nog toe: "Ik denk dat Jennifer zoiets heeft van: 'Natuurlijk, laten we het doen!'"



Stream de eerste 2 seizoenen van The White Lotus op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze topacteur wees een rol af in het megapopulaire 'Lost'
Series / Nieuws

Deze topacteur wees een rol af in het megapopulaire 'Lost'

Bijna iedereen zal het erover eens zijn dat dit de beste keuze was voor deze acteur.

Lost geldt nog steeds als een van de grootste hitseries in de tv-geschiedenis, en zelfs al die jaren na het zo betwiste einde komen er nog nieuwtjes over de serie naar buiten.

Het nieuwste dat we hebben geleerd over de serie van J.J. Abrams en Damon Lindelof is dat Idris Elba er bijna een rol in speelde.

Luther vs. Lost


Tijdens een recente aflevering van podcast That Peter Crouch Podcast, onthulde de acteur uit Luther en The Wire dat hem een belangrijke rol in Lost werd aangeboden, maar hij dankte voor de eer.

Aldus Elba:

"De vrouw die Apple TV+ runt was degene die mij indertijd bij BBC naar Luther lokte. Ik had al Stringer Bell gespeeld in The Wire, maar ik wist dat Luther, die toen nog werd gezien als een miniserie, mijn leven zou veranderen.

Maar tegelijkertijd werd me ook een rol in die serie Lost aangeboden. Het was een personage dat één seizoen een belangrijke rol zou spelen. En je moet bedenken dat Lost toen de grootste serie in de wereld was. Maar ik koos toch voor Luther."

De verstandige keuze


We weten natuurlijk allemaal dat de keuze voor Luther zijn vruchten meer dan heeft afgeworpen.

Idris Elba zal komende week overigens te zien zijn naast Chris Hemsworth in Netflix-actiefilm Extraction 2. We zagen Elba verrassend genoeg langskomen een een nieuwe teaser-trailer voor de film.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vermaak en strijd: De schrijvers van deze populaire animatieserie gaan op hilarische wijze in protest tegen de WGA
Series / Nieuws

Vermaak en strijd: De schrijvers van deze populaire animatieserie gaan op hilarische wijze in protest tegen de WGA

De schrijvers strijden voor uitgebreidere schrijverskamers en beperkingen op het gebruik van kunstmatige intelligentie

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ook de schrijvers van The Simpsons hebben zich onlangs aangesloten bij de schrijversstaking van de Writers Guild of America.

Week zes


De staking, die zojuist week 6 heeft afgesloten, begon toen de Alliance of Motion Picture and Television Producers geen overeenkomst kon bereiken met de WGA.

De schrijvers strijden voor uitgebreidere schrijverskamers, beperkingen op het gebruik van kunstmatige intelligentie, financiële vergoedingen voor series op streamingsites en vele andere kwesties die de beloning en baanzekerheid in Hollywood hebben beïnvloed.

Heden en verleden


Schrijvers van zowel klassieke als moderne afleveringen van The Simpsons hebben zich onlangs bij de piketlijnen buiten Fox gevoegd, waaronder Conan O'Brien, James L. Brooks, Matt Selman, Al Jean en Dana Gould.

Ook aanwezig was mede-bedenker van de serie, Matt Groening. Terwijl veel betogers hun eigen Simpsons-gerelateerde borden meebrachten, tekende Groening ook aangepaste borden met Simpsons-personages en slogans zoals "Lisa heeft vergoedingen nodig."

Bekijk hieronder enkele berichten op sociale media over de Simpsons-staking:









Wordt The Simpsons beïnvloed door de schrijversstaking?


De schrijvers van The Simpsons worden direct getroffen door de staking en staan solidair achter hun medeleden van de WGA.

Ondanks dit zal de uitzending van de serie waarschijnlijk niet al te veel worden beïnvloed door de staking zelf.

Vanwege de lange productietijd van animatie, vooral voor primetime-series, is het waarschijnlijk dat het aankomende 35e seizoen van The Simpsons later dit jaar zoals gepland zal worden uitgezonden.



Afhankelijk van hoe de onderhandelingen verlopen, zou de toekomst van The Simpsons uiteindelijk een van de grootste troeven kunnen worden om een eerlijke overeenkomst voor schrijvers te bereiken.

Alle aflevering van The Simpsons kun je hier bekijken.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen