search
'Black Sails' krijgt een vierde seizoen
Series / Nieuws

'Black Sails' krijgt een vierde seizoen

Aankondiging komt nog voor het derde seizoen is uitgezonden.

Black Sails krijgt een vierde seizoen. Dat kondigde de zender Starz afgelopen vrijdag aan tijdens de perstour van de Television Critics Association in Beverly Hills. De aankondiging komt nog voor het derde seizoen wordt uitgezonden, iets dat laat zien hoe populair de serie is en hoeveel vertrouwen de makers hebben in het succes ervan. Seizoen 3 gaat in 2016 weer van start met een tiental afleveringen.

De serie volgt het leven van Kaptein Flint en zijn mannen en is gebaseerd op Robert Louis Stevensons boek Treasure Island. Het verhaal van Black Sails speelt zich twintig jaar voor dat verhaal af. In seizoen 3 zal het iconische personage Blackbeard worden geïntroduceerd aan kijkers, gespeeld door Ray Stevenson. Blackbeard is een van de beruchtste piraten die ooit de zeeën heeft geterroriseerd en is teruggekeerd om bepaalde zaken af te ronden. Tot zijn verbazing komt hij erachter dat tijdens zijn afwezigheid veel dingen zijn veranderd.

Black Sails is gecreëerd door Jonathan E. Steinberg en Robert Levine. Het wordt onder meer geproduceerd door Transformers- regisseur Michael Bay. Het vierde seizoen zal eind dit jaar in Zuid Afrika worden opgenomen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen