search

Ons nieuws van zaterdag 1 augustus 2015

'Black Sails' krijgt een vierde seizoen
Series / Nieuws

'Black Sails' krijgt een vierde seizoen

Aankondiging komt nog voor het derde seizoen is uitgezonden.

Black Sails krijgt een vierde seizoen. Dat kondigde de zender Starz afgelopen vrijdag aan tijdens de perstour van de Television Critics Association in Beverly Hills. De aankondiging komt nog voor het derde seizoen wordt uitgezonden, iets dat laat zien hoe populair de serie is en hoeveel vertrouwen de makers hebben in het succes ervan. Seizoen 3 gaat in 2016 weer van start met een tiental afleveringen.

De serie volgt het leven van Kaptein Flint en zijn mannen en is gebaseerd op Robert Louis Stevensons boek Treasure Island. Het verhaal van Black Sails speelt zich twintig jaar voor dat verhaal af. In seizoen 3 zal het iconische personage Blackbeard worden geïntroduceerd aan kijkers, gespeeld door Ray Stevenson. Blackbeard is een van de beruchtste piraten die ooit de zeeën heeft geterroriseerd en is teruggekeerd om bepaalde zaken af te ronden. Tot zijn verbazing komt hij erachter dat tijdens zijn afwezigheid veel dingen zijn veranderd.

Black Sails is gecreëerd door Jonathan E. Steinberg en Robert Levine. Het wordt onder meer geproduceerd door Transformers- regisseur Michael Bay. Het vierde seizoen zal eind dit jaar in Zuid Afrika worden opgenomen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tv-series op Dvd & Blu-Ray: augustus 2015
Series / Blu-ray Review

Tv-series op Dvd & Blu-Ray: augustus 2015

Een karig maandje, maar toch een paar leuke uitgaven.

De maand augustus is erg mager wat betreft nieuwe tv-series op schijf. De meest opvallende releases zijn van de Blu-Ray box van Suits (Seizoen 1 t/m 4), het tweede seizoen van The Blacklist, het tweede seizoen van Helix, het achtste seizoen van Doctor Who en de Complete Collection van de Waking The Dead. Check de gehele lijst hieronder!

Hieronder de complete lijst met Dvd en Blu-Ray releases

12 augustus: Suits (Seizoen 4) - Alleen op Blu-Ray
12 augustus: Suits (Seizoen 1 t/m 4) Alleen op Blu-Ray
12 augustus: The Firm (Seizoen 1, deel 2)

19 augustus: The Blacklist (Seizoen 2) - Ook op Blu-Ray
19 augustus: Helix (Seizoen 2) - Ook op Blu-Ray
19 augustus: Pretty Little Liars (Seizoen 5)
20 augustus: Doctor Who (Seizoen 8)
21 augustus: Strike Back (Seizoen 3) - Ook op Blu-Ray

25 augustus: Falco (Seizoen 2)
25 augustus: Lazy Company (Seizoen 2)
25 augustus: Kaboul Kitchen (Seizoen 2)
25 augustus: Jamaica Inn (Seizoen 1)
25 augustus: Birds of a Feather (Seizoen 1)
25 augustus: Waking The Dead (Complete Collection)
25 augustus: Chasing Shadows (Seizoen 1)
26 augustus: The Book of Negroes
26 augustus: Covert Affairs (Seizoen 5)

Check de lijst met films op FilmTotaal.nl.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Antonio Banderas gecast in detective serie 'Havana Quartet'
Series / Nieuws

Antonio Banderas gecast in detective serie 'Havana Quartet'

Acteur gaat Cubaanse detective Mario Conde spelen op de serie gebaseerd op de boeken van Leonardo Padura.

Starz heeft aangekondigd een serie te gaan ontwikkelen genaamd Havana Quartet met Antonio Banderas in de hoofdrol. eOne zal de serie produceren en wereldwijd distribueren. Eduardo Machado zal het script schrijven van de pilot en de serie mede- produceren, evenals Banderas.

De acteur gaat daarin Cubaanse detective Mario Conde spelen, een cynische politieagent die ervan droomde een schrijver te worden maar met tegenzin agent werd. Het personage is gebaseerd op de misdaadromancyclus Las cuatro estaciones van Leonardo Padura. Deze bestond uit de vier boeken Pasado perfecto, Vientos de cuaresma, Máscaras en Paisaje de otoño met daarin Mario Conde in de hoofdrol.

Deze serie zal de eerste zijn waarin Banderas een hoofdrol speelt. Hij was jaren geleden wel te zien in een miniserie over Mussolini voor zijn doorbraak in Hollywood en werd in 2012 in een serie gecast genaamd This American Housewife die niet meer kreeg dan een pilot. Op filmvlak is hij binnenkort te zien in een klein rolletje in Knight of Cups en zal hij de hoofdrol spelen in de film The 33 over de Chileense mijnramp.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Adi Shankar regisseert HBO's superheldenserie 'Gods and Secrets'
Series / Nieuws

Adi Shankar regisseert HBO's superheldenserie 'Gods and Secrets'

Geïnspireerd door Alan Moore\'s Watchmen.

De excentrieke Adi Shankar, producent achter de korte films Power/Rangers en The Punisher: Dirty Laundry en de film Dredd (2012), gaat zijn regiedebuut maken. Samen met HBO werkt hij aan de tv-serie Gods and Secrets.

Volgens Deadline zal Shankar de serie samen regisseren met Stewart Yost. Het wordt een superheldendrama, geïnspireerd door Alan Moore's graphic novel Watchmen. De serie introduceert het originele superheldenteam 'Guardians Of Justice' en zal de geheimzinnige en wazige aspecten van de wereld van celebrities ontdekken door deze te vertalen in superhelden...

Er is zelfs al een cast bekend: WWE-ster Diamond Dallas Page, Jackson Rathbone (The Twilight Saga), Kellan Lutz (The Legend Of Hercules), Sharni Vinson (You're Next) en Andy Milonakis.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.