search
Deze populaire actieserie is na slechts één seizoen alweer gecanceld
Series / Nieuws

Deze populaire actieserie is na slechts één seizoen alweer gecanceld

Fans deden er alles aan om Gotham Knights te redden, maar DC is toch hun nieuwste serie kwijt.

Een tijdje geleden cancelde Netflix de ene serie na de ander en nu is ook The CW goed bezig. Het netwerk gaat namelijk de programmering heel wat verminderen en dat betekent dat er een aantal series gecanceld moet worden.

Dit keer heeft de populaire action-thriller serie Gotham Knights aan het kortste einde getrokken. Dit betekent dat de serie niet meer terugkomt voor seizoen 2.

Aparte aanpak


De nieuwste DC-serie had een hele unieke aanpak. In tegenstelling tot alle andere DC-series had Gotham Knights namelijk geen enkele connectie met de Arrowverse.De serie was ook om andere redenen al vanaf het begin een redelijk controversieel project. Gotham Knights volgde namelijk het niet de gelijknamige videogame. Niet iedereen was even blij met deze artistieke aanpak.

Protest van fans


Jammer genoeg kwam de serie op een heel moeilijk moment voor The CW. Het netwerk is nu namelijk gedeeltelijk eigendom van Nexstar en dit is ook de reden dat The CW in moet gaan krimpen.

Fans hebben nog vanalles geprobeerd om de serie te redden. Zo is er op Twitter een poging gedaan om de serie een tweede seizoen te geven. Helaas was dit niet genoeg.

Bekijk hieronder de trailer en stream Gotham Knights op Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen