search
'Young Sheldon' heeft in 1 aflevering heel 'The Big Bang Theory' verpest
Series / Nieuws

'Young Sheldon' heeft in 1 aflevering heel 'The Big Bang Theory' verpest

De poging om Sheldon te verbeteren eindigde in het verpesten van The Big Bang Theory.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er is altijd al wat spanning geweest tussen The Big Bang Theory en de prequel-serie Young Sheldon. Nu heeft Young Sheldon echter iets gedaan wat de originele serie helemaal verpest heeft.

Young Sheldon is heel snel erg populair geworden, maar het leek alsof de serie niet helemaal wist wat ze met Sheldon moesten doen.

Heel irritant


Er zijn de laatste seizoenen heel wat teleurstellende verhaallijnen geweest, om nog maar te zwijgen over hoe irritant Sheldon is geworden. Hij is natuurlijk altijd al ietwat vreemd en excentriek geweest, maar de serie focust wel heel erg op zijn niet-ideale kwaliteiten.

In seizoen 6 kwam Sheldons gedrag tot een hoogtepunt. In aflevering 14 negeerde hij zowat Mandy’s bevalling. En in aflevering 16 ging hij gewoon zijn eigen gang, terwijl iedereen op zoek was naar Missy.

Een verandering


In de finale van seizoen 6 verklikt hij Missy, ook al zou hij niks zeggen. Dit laat zien hoe meedogenloos Sheldon kan zijn.



Uiteindelijk neemt zijn bezorgdheid om zijn zus het over en verontschuldigt hij zich zelfs. Het is heel mooi om Sheldons emotionele kant te zien, maar dit staat sterk in contrast met The Big Bang Theory.

Geen continuïteit


Dit gedrag klopt namelijk niet met hoe Sheldon is in The Big Bang Theory. Nu dat Young Sheldon steeds dichter bij de tijdlijn komt van TBBT, moeten de twee verhalen naar elkaar toe groeien.

De gebeurtenissen in de finale van seizoen 6 zorgen er echter juist voor dat de series meer uit elkaar groeien.

Bekijk hieronder de trailer en stream Young Sheldon op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen