'Young Sheldon' heeft in 1 aflevering heel 'The Big Bang Theory' verpest

De poging om Sheldon te verbeteren eindigde in het verpesten van The Big Bang Theory.

Adrienne Koolen, 13-06-2023 11:11

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Er is altijd al wat spanning geweest tussen The Big Bang Theory en de prequel-serie Young Sheldon. Nu heeft Young Sheldon echter iets gedaan wat de originele serie helemaal verpest heeft.
Young Sheldon is heel snel erg populair geworden, maar het leek alsof de serie niet helemaal wist wat ze met Sheldon moesten doen.

Heel irritant

Er zijn de laatste seizoenen heel wat teleurstellende verhaallijnen geweest, om nog maar te zwijgen over hoe irritant Sheldon is geworden. Hij is natuurlijk altijd al ietwat vreemd en excentriek geweest, maar de serie focust wel heel erg op zijn niet-ideale kwaliteiten.

In seizoen 6 kwam Sheldons gedrag tot een hoogtepunt. In aflevering 14 negeerde hij zowat Mandy’s bevalling. En in aflevering 16 ging hij gewoon zijn eigen gang, terwijl iedereen op zoek was naar Missy.

Een verandering

In de finale van seizoen 6 verklikt hij Missy, ook al zou hij niks zeggen. Dit laat zien hoe meedogenloos Sheldon kan zijn.


Uiteindelijk neemt zijn bezorgdheid om zijn zus het over en verontschuldigt hij zich zelfs. Het is heel mooi om Sheldons emotionele kant te zien, maar dit staat sterk in contrast met The Big Bang Theory.

Geen continuïteit

Dit gedrag klopt namelijk niet met hoe Sheldon is in The Big Bang Theory. Nu dat Young Sheldon steeds dichter bij de tijdlijn komt van TBBT, moeten de twee verhalen naar elkaar toe groeien.

De gebeurtenissen in de finale van seizoen 6 zorgen er echter juist voor dat de series meer uit elkaar groeien.

Bekijk hieronder de trailer en stream Young Sheldon op Prime Video.

Lees meer over: young sheldon, big bang theory, georgie, mandy, coopers, HBO Max

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in