'Peacemaker'-fans teleurgesteld na onthulling James Gunn's nieuwe prioriteit bij DC

De filmmaker en nieuwe baas van DC studio's geeft momenteel een ander project prioriteit.

Glenn Walsh, 14-06-2023 07:51

Hij is nog maar net klaar met Guardians of the Galaxy Vol. 3 en hij kan alweer gelijk aan de slag als kersverse co-CEO van DC studios. Filmmaker James Gunn heeft één project bovenaan het lijstje staan, en dat betekent slecht nieuws voor de serie Peacemaker.
Fans zien namelijk graag een tweede seizoen van het goed ontvangen Peacemaker. De serie met acteur John Cena in de hoofdrol heeft groen licht gekregen voor nog een seizoen, alleen gaat dat volgens Gunn nu wel een stuk langer duren.

Tijd voor een nieuwe Superman

Het eerstvolgende project waar Gunn mee aan de slag gaat is Superman: Legacy. Het wordt een compleet nieuw verhaal met een nieuwe Superman, daar acteur Henry Cavill te horen heeft gekregen dat ze niet met hem doorgaan.

Voordat Gunn zijn nieuwe functie bij DC Studios kreeg was het de bedoeling dat hij zou beginnen aan een nieuw seizoen Peacemaker, maar door de nieuwe ontwikkelingen komt dat nu op een lager pitje te staan.

Nieuw project gaat hem aan het hart

Het werd Gunn al eens eerder aangeboden om een film over Superman te maken. Hij sloeg dit af omdat hij vond dat hij niet veel nieuws aan het verhaal kon toevoegen. Maar het nieuwe idee om de familieachtergrond van Superman te behandelen was voor hem perfect.


Kijk hierboven wat Gunn er allemaal over te vertellen heeft. Alle afleveringen van Peacemaker stream je op HBO Max.
Lees meer over: Peacemaker, James Gunn, Guardians of the Galaxy, John Cena, Superman, Legacy, DC, DC Studios, HBO, HBO Max

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Na 'The Boys' en 'Gen V' krijgen we een 3e serie

Na 'The Boys' en 'Gen V' krijgen we een 3e serie

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix