search
Laurence Fishburne's S.J. Miller de schurk in 'Event Horizon'-serie: het zou zomaar kunnen
Series / Nieuws

Laurence Fishburne's S.J. Miller de schurk in 'Event Horizon'-serie: het zou zomaar kunnen

Fans van de film kunnen een mogelijke terugkeer van kapitein Miller in de tv-serie vast begrijpen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Zoals van vele succesvolle films tegenwoordig een serie word gemaakt is het ook de beurt aan de sci-fi horror, en cultklassieker, Event Horizon. Een van de sterren uit die film zou in de serie zomaar eens terug kunnen keren.

Het gaat namelijk om het personage van Captain S.J. Miller, gespeeld door acteur Laurence Fishburne. In de film staat hij vooral bekend als de grote held en weet zich vooral aan het eind van de film onsterfelijk te maken. Echter in dit geval letterlijk onsterfelijk.

Niets is wat het lijkt


In de film gaat het ruimteschip Lewis and Clarke met kapitein Miller aan het roer op onderzoek uit nadat ze een noodsignaal van het ruimteschip Event Horizon ontvangen. Ook de oorspronkelijke ontwerper van het ruimteschip Dr. Weir (Sam Neill) is van de partij.

Zonder al te veel weg te geven wordt het al snel duidelijk dat er iets verschrikkelijks is gebeurd op de Event Horizon. Het schip heeft de technologie om portalen te openen naar demonische dimensies.

Van Good Guy naar Bad Guy


Kapitein Miller is van begin tot eind de grote held, en offert zich uiteindelijk op om twee van zijn crewleden van de dood te redden. Echter wordt het niet duidelijk of Miller nu daadwerkelijk om is gekomen, of is veranderd in een verschrikkelijke entiteit.



Gezien Dr. Weir gedurende de film ook eenzelfde lot stond te wachten, is het aan te nemen dat Fishburn terug kan keren, maar dan totaal anders dan waar het personage om bekend stond. Een verschrikkelijk gemuteerde schurk.

Alles kan nog


De productie van de nieuwe Event Horizon-serie staat nog in de kinderschoenen, dus veel is er nog niet bekend. Het kan ook zijn dat Paramount en Amazon een compleet nieuw verhaal willen vertellen.



De vraag is alleen of ze hiermee de hardcore fans tevreden stellen. Blijf SerieTotaal in de gaten houden voor alle updates over de nieuwe Event Horizon-serie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen