search
Tom Holland breekt het stilzwijgen over negatieve reacties op 'The Crowded Room'
Series / Interview

Tom Holland breekt het stilzwijgen over negatieve reacties op 'The Crowded Room'

'The Crowded Room' werd niet goed ontvangen door critici, maar Tom Holland laat nu weten hoe hij hierover denkt.

De nieuwste serie van Tom Holland wordt niet zo goed ontvangen door critici. De acteur reageert nu eindelijk op alle negatieve reacties die The Crowded Room voor de kiezen heeft gekregen.

De acteur staat vooral bekend om zijn rol als Spider-Man, maar naast het MCU werkt Holland ook aan andere projecten. Een van die projecten is The Crowded Room. Hij speelt hierin de rol van Danny Sullivan, een man die in 1979 in New York wordt gearresteerd voor een schietpartij.

Negatieve feedback


De serie werd niet goed ontvangen door critici en heeft daardoor ook slechts een score van 31% op Rotten Tomatoes gekregen.In een recent interview met The Hollywood Reporter reageert Holland op de overweldigende hoeveelheid negatieve reacties. Bekijk zijn uitspraak hieronder.

Slechte recensies


"Het was een flinke tegenvaller," Begon Holland. "Ik keek naar de recensies, en plotseling dacht ik: 'Wow. Dat is een slechte recensie'. Soms is er nog iets positiefs te vinden in een recensie, maar deze keer was er niets…"

Hij sloot hoopvol af met: "Er zullen ook goede recensies komen, dat weet ik zeker. Ik probeer een gezonde kijk te hebben op dit soort zaken en respecteer ieders mening."Bekijk The Crowded Room op Apple TV+Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen