search
De hitserie 'Billions' eindigt: fans zullen teleurgesteld zijn
Series / Nieuws

De hitserie 'Billions' eindigt: fans zullen teleurgesteld zijn

Het einde van de succesvolle serie 'Billions' is helaas nabij.

Slecht nieuws voor fans van de serie Billions: het aankomende zevende seizoen wordt het laatste. Dat is vandaag officieel aangekondigd. Billions ging voor het eerst in première in 2016 en gaf kijkers een kijkje achter de schermen bij de financiers en hedgefondsbeheerders van de wereld.

"Billions heeft behendig macht, geld en hebzucht verkend op een manier die er niet alleen een enorme hit van maakte, maar ook zijn eigen genre definieerde dankzij het creatieve brein van Brian en David", zei Chris McCarthy, President & CEO van Showtime, MTV Entertainment Studios en Paramount Media Networks in een verklaring.

Verrassing


"Dit laatste seizoen zit vol met de ongelooflijke, complexe dialogen en karakterdynamiek waar fans van zijn gaan houden, en we zijn verheugd om met hen samen te werken om van deze hitserie een wereldwijde franchise te maken", vervolgde hij.

Billions werd in februari vorig jaar verlengd voor seizoen 7. Fans kregen eerder dit jaar een grote verrassing toen werd onthuld dat ster Damian Lewis terugkeert voor het laatste seizoen. Lewis verliet de serie aan het einde van seizoen 5.

Bobby is terug


Zijn personage Bobby Axelrod sloeg op de vlucht voor de Amerikaanse wetshandhaving en zijn aartsvijand Chuck Rhoades Jr. (Paul Giamatti), terwijl hij het grootste deel van zijn fortuin had verloren in een illegale overeenkomst. Lewis zal verschijnen in zes van de twaalf afleveringen die we zullen krijgen in het laatste seizoen.



"Bobby is terug", zei Lewis tegen Stephen Colbert in The Late Show with Stephen Colbert. "Axe is terug, en het is spannend. Hij is er al een paar seizoenen niet meer geweest". De serie is waarschijnlijk over een tijdje te zien op SkyShowtime.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen