search
Waar past 'Secret Invasion' op de tijdlijn van het Marvel Cinematic Universe?
Series / Nieuws

Waar past 'Secret Invasion' op de tijdlijn van het Marvel Cinematic Universe?

Deze onthulling zal een hoop duidelijk maken voor alle MCU-fans.

Vanaf volgende week is de Marvelserie Secret Invasion te zien op Disney+. Producer Jonathan Schwartz heeft nu eindelijk gedeeld waar de serie zich op de MCU-tijdlijn bevindt.

De serie "bestaat in de huidige MCU, na She-Hulk", onthulde Schwartz op een persconferentie. Dat detail is interessant voor de echte obsessieve fans. Die kunnen nu proberen om te achterhalen wat voor soort geheimen er in de serie verborgen kunnen zitten.

Rechtstreeks gevolg


Wat we nu in ieder geval weten, is dat wat er volgend jaar gaat gebeuren in Captain America: Brave New World en Thunderbolts waarschijnlijk rechtstreeks het gevolg is van de gebeurtenissen tijdens Secret Invasion.

Het Marvel Cinematic Universe is flink in beweging sinds de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. Net toen het leek alsof de personages alles konden gaan verwerken wat hen was overkomen, verschenen er talloze bedreigingen.

Schadelijk


Als het volk zich bewust zou worden van een geheime kracht van vormveranderende buitenaardse wezens onder hen die al die tijd geheim waren gehouden, zou dit nog meer schadelijke gevolgen kunnen hebben voor de bevolking.



Een man die deze gevolgen zou dragen, zou Dermot Mulroneys personage president Ritson zijn. Hij sprak onlangs met Comicbook.com over het spelen van de president en zijn enthousiasme is voelbaar.

Geweldigde ervaring


"Ik ben gewoon heel blij dat ik erin zit en uiteindelijk was het een best cool personage, vooral omdat het me rechtstreeks in scènes plaatste met Samuel L. Jackson, Don Cheadle, Olivia Colman en anderen. Wat dat betreft een geweldige ervaring voor mij".



"Ik zal dit zeggen, ik kwam Samuel L. Jackson nog tegen nadat we het samen hadden opgenomen. Hij had het gezien en hij was er erg enthousiast over. Dus dat gaf me een grote kick om te weten dat hij het leuk vond hoe het eruit kwam. Ik kijk er naar uit om het te zien". Bekijk Secret Invasion vanaf 21 juni op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen