search

Ons nieuws van zaterdag 17 juni 2023

Recensie Netflix-serie 'Never Have I Ever' seizoen 4
Recensie

Recensie Netflix-serie 'Never Have I Ever' seizoen 4

Kan niet helemaal kan tippen aan eerdere seizoenen, maar desondanks een bevredigende afsluiting van een geliefde serie.

Regie: Kabir Akhtar, Lang Fisher, Dean Holland, e.a. | Cast: Maitreyi Ramakrishnan (Devi Vishwakumar), Poorna Jagannathan (Nalini Vishwakumar), Darren Barnet (Paxton Hall-Yoshida), Jaren Lewison (Ben Gross), e.a. | Aantal afleveringen: 10 | Speelduur: 24-31 minuten | Jaar: 2023

De populaire tienerkomedieserie Never Have I Ever komt met het vierde seizoen ten einde. Bedenker Mindy Kaling, bekend van onder andere The Office, heeft niet altijd succes gehad met haar eigen projecten, maar het slotseizoen van Never Have I Ever lijkt te worden ontvangen als een waardige afsluiting van Devi Vishwakumars middelbareschooltijd.

Never Have I Ever seizoen vier kan niet helemaal kan tippen aan eerdere seizoenen, met name de eerste twee, maar biedt desondanks een bevredigende afsluiting van de geliefde serie. Met de overvloed aan verhaallijnen en personages is dat geen geringe prestatie. Bijna elk personage krijgt een gepast einde en er wordt eindelijk een keuze gemaakt uit alle potentiële vriendjes die in vier seizoenen voorbij zijn gekomen.

Hoewel seizoen vier misschien niet dezelfde glans heeft als sommige voorgaande seizoenen, blijft de humor en charmante toon van de serie behouden. Het is nog steeds vermakelijk om naar de avonturen van Devi en haar vrienden te kijken, terwijl ze navigeren door de ups en downs van de tienerjaren. Met het hoger onderwijs voor de deur wordt het tijd voor de personages om keuzes te maken en zich voor te bereiden op de volgende fase.

Devi blijft ook dit seizoen het beste aspect van de serie. We leerden haar kennen als een wispelturige, opvliegende tiener die in elke situatie de slechtst mogelijke keuze leek te maken. Devi is nooit geschreven als een makkelijk verdraagbaar personage, maar toch kan je niet anders dan met haar meevoelen. Alles wat haar zo ontzettend vervelend maakt, maakt haar ook ontzettend menselijk. Daarmee is ze wellicht de meest accurate representatie van een tiener die in ieder geval Netflix ooit heeft gezien.

In het vierde seizoen zien we meer ontwikkeling in Devi dan in voorgaande andere seizoenen bij elkaar. Het doel dat ze voor zichzelf had gesteld in het eerste seizoen is bereikt: ze heeft voor het eerst seks gehad en in de nasleep zien we haar volwassen worden in haar relaties met de mensen om haar heen.

Helaas gaan deze ontwikkelingen niet samen met frisse, vernieuwende verhaallijnen, want het gebruikelijke middelbareschooldrama voert ook dit seizoen weer de boventoon. iet geheel verrassend – het blijft tenslotte een tienerserie – maar het was leuk geweest om een glimp op te vangen van de dingen waar de personages na hun afstuderen mee te maken zullen krijgen.

Een andere, grotere ergernis is het feit dat personages en verhaallijnen plots lijken te zijn verdwenen. Zo komt een aantal van Devi’s beste vrienden slechts in een beperkt aantal gastoptredens langs. Ze worden daarmee in principe gereduceerd tot veredelde figuranten zonder eigen verhaallijn of bijdrage aan andermans verhaal. Daarnaast komt ook een van de belangrijkste terugkerende verhaallijnen van de serie, de dood van Devi's vader, amper aan bod. Pas aan het einde van de serie wordt er kort naar verwezen, bij wijze van afronding.

★★★☆☆

Never Have I Ever is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix maakt zich volkomen belachelijk door deze scifi-serie te cancelen na 1 seizoen
Series / Featured

Netflix maakt zich volkomen belachelijk door deze scifi-serie te cancelen na 1 seizoen

Joost mag het weten waarom 1899 na een seizoen werd stopgezet.

De serie 1899 verscheen afgelopen jaar op Netflix. De serie viel vooral op doordat deze gemaakt is door het team achter de geliefde serie Dark. Ook 1899 werd goed ontvangen, maar Netflix besloot de stekker er toch na een seizoen uit te trekken.

De makers van de serie zijn Jantje Friese en Baran bo Odar en het enige seizoen bestaat uit acht afleveringen. Je ziet rollen van onder meer Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann en Miguel Bernardeau.

1899


De serie speelt zich af in 1899 en op een migrantenschip dat op weg is naar New York. Na mysterieuze voorvallen moet het schip de koers verleggen. De verbijsterde passagiers worden geconfronteerd met een onbegrijpelijk raadsel.

De ontvangst was erg netjes met 77 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes en een Audience Score van 75 procent. De IMDb noteert een 7,4/10 na bijna 100k stemmen.

Slechts een seizoen


Uiteraard weten we weinig over de kijkcijfers, dus het kan best dat die voor Netflix tegenvielen. De serie had in de periode dat deze verscheen flink wat concurrentie van dit hitserie Wednesday.Veel kijkers vinden de serie ingewikkeld, maar zeker niet slecht. "Ik geef de serie de volle mep. Het zit heerlijk in elkaar en aan het einde komt er een prima wending die verrassend (maar begrijpelijk) door David Bowie bezongen wordt. Er zitten veel elementen in die gebaseerd zijn op Inception en snuifjes van The Matrix," schrijft 3 2 1 cut op Moviemeter.

Kijken dus


"We hadden het fantastisch gevonden om deze waanzinnige reis te laten eindigen met een tweede en derde seizoen, net zoals bij Dark. Maar soms lopen dingen niet zoals gepland. Zo is het leven," was de reactie van de makers op het cancelen.Je vindt de serie gewoon nog op Netflix, mocht je deze nog niet hebben gezien.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze horrorfilm van Netflix is echt enorm slecht: wie verzint dit?
Films / Featured

Deze horrorfilm van Netflix is echt enorm slecht: wie verzint dit?

De horrorfilm uit 2018 heeft maar weinig fans en de ontvangst in bedenkelijk.

Netflix pompt de ene na de andere Netflix Original-film de streamingdienst op. De dienst zou de filmmakers heel veel ruimte geven en dat resulteert regelmatig in grote en kleine pareltjes. The Open House hoort daar zeker niet bij.

Deze horrorfilm verscheen begin 2018 er werd geregisseerd door de onbekende filmmakers Matt Angel en Suzanne Coote en de cast bestaat uit eveneens onbekende namen als Dylan Minnette, Piercey Dalton, Sharif Atkins, Patricia Bethune en Aaron Abrams.

The Open House


In The Open House maken een moeder en haar tienerzoon een enorm tragische gebeurtenis mee. Ze besluiten te verhuizen naar een vakantiehuis van een familielid, waar griezelige en onverklaarbare krachten tegen hen samenspannen.

De film werd bijzonder zwak ontvangen. Op Rotten Tomatoes staat The Open House op slechts 13 procent na 16 recensies en de Audience Score komt zelfs niet verder dan 8 procent. De IMDb staat op een bedenkelijke 3,3/10.

Score op Moviemeter


De film scoort ook op Moviemeter erg matig met een 2,11/5 na 269 stemmen. De meeste reacties laten weinig heel van de horrorfilm."Soms heb je films die je in de bios ziet waarvan je zegt: Mwah, dit was niet bioscoopwaardig. Misschien leuk voor Netflix, thuis op de bank. En dan zet je een Netflix-original film op genaamd The Open House. Thuis op de bank. En dan denk je na dit wanproduct gezien te hebben: niet thuiskijkwaardig, maar misschien leuk voor.... euhm," schrijft doctorw.

"Nee; overslaan"


"Bijzonder slecht. Matig acteerwerk; geen feeling met het plot. Nee; overslaan. Er zijn zoveel betere films in dit genre.," vindt PKlijnstra. En Apieknar is heel duidelijk: "1 woord: Waardeloos!"Wil je de film toch een kans geven? Je kijkt The Open House nog gewoon op Netflix. Achteraf vraag je je waarschijnlijk af: wie verzint dit?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Ted Lasso'-acteur moest huilen om schokkende wending van zijn personage in seizoen 3
Series / Nieuws

'Ted Lasso'-acteur moest huilen om schokkende wending van zijn personage in seizoen 3

James Lance kon het niet meer droog houden toen hij te horen kreeg wat seizoen 3 in petto heeft voor zijn personage.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Gedurende drie populaire seizoenen heeft Ted Lasso heel wat mooie momenten gekend. De hartverwarmende serie zorgt echter niet alleen voor emotionele momenten bij de kijkers.

Trent Crimm wordt gespeeld door James Lance en is de sceptische journalist van The Independent. Aan het eind van seizoen 2 onthulde hij dat Nathan Shelley de anonieme bron was en deze actie zorgde ervoor dat hij ontslagen werd.

Emotioneel


Hoewel Trent nu ontslagen is, betekent niet dat zijn rol minder gaat worden in seizoen 3. Het tegenovergestelde zelfs! Trent Crimm zal in seizoen 3 namelijk een hoofdpersonage zijn.

Lance had samen met bedenker Jason Sudeikis een ontspannen gesprek na de opnamen waarin ze over de serie praatten.

Een hoofdpersonage


Dit gesprek veranderde de loop van Trents en Lances leven, aangezien Trent nu dus een veel grotere rol krijgt. Toen Lance dit hoorde, werd hij heel erg emotioneel en moest hij zelfs huilen.

Bekijk hieronder de trailer en stream Ted Lasso op Apple+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Secret Invasion': Marvel's meest duistere en indrukwekkende serie tot nu toe
Series / Nieuws

'Secret Invasion': Marvel's meest duistere en indrukwekkende serie tot nu toe

Secret Invasion is van plan iedereen omver te blazen met hun spannende en duistere plot.

Binnen enkele dagen zal Secret Invasion te zien zijn op Disney+. Tot dan moeten alle fans het doen met de kleine spoilers of details die gegeven worden. Al het wachten zal het volgens Marvel-regisseur Ali Selim wel waard zijn.

Secret Invasion zal net even wat anders zijn dan alle andere Marvel-series, aangezien het een spionagethriller is. Dit betekent dat er een hele andere aanpak was en dat is zeker te zien volgens critici.Volwassener en duisterder


Regisseur Ali Selim had al een duistere toon beloofd met veel geweld. Er waren bijvoorbeeld heel veel gesprekken over waar een kogel iemand moest raken. Het harde werk van iedereen loonde, want critici zijn laaiend enthousiast.

Ze waren vooral onder de indruk van de acteurs, maar dat is niet alles. Ze prezen namelijk ook de donkere en duistere toon waar cast en crew zo hard aan gewerkt hebben

Te zien op Disney+


Naar verwachting zal Secret Invasion vanaf 21 juni op Disney+ te zien zijn.
Bekijk hieronder een interview met de cast.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geen idee wie wie is: Dutton-stamboom frustreert zelfs '1883'-acteur
Series / Nieuws

Geen idee wie wie is: Dutton-stamboom frustreert zelfs '1883'-acteur

Hopelijk kunnen de fans de stamboom van de familie Dutton iets beter volgen dan de acteurs zelf.

Door alle prequel-series is de familie Dutton uit Yellowstone heel wat gegroeid. De series 1883 en 1923 introduceren namelijk heel wat familieleden. De grote stamboom kan echter wel wat "verwarrend" zijn voor sommigen.

1883 is de prequelserie van Yellowstone waarin James Dutton (Tim McGraw) en zijn gezin opgeroepen worden om groepen immigranten te begeleiden op een gevaarlijke reis naar Oregon.

De stamboom


De dochter van James en Margaret, Elsa, wordt gespeeld door Isabel May. Hoewel ze al haar bloed zweet en tranen in haar rol stopt, is er één ding waar ze niet over na gaat denken.

Ze vindt de steeds groter wordende stamboom van de Duttons namelijk heel "verwarrend". Ze heeft dus besloten om daar "geen aandacht" aan te besteden.Proberen uit te vogelen


Ze applaudisseert fans die hun "tijd besteden aan het theoretiseren" van de familie, maar ze geeft aan dat dat niks voor haar is.

Te zien op Amazon


Bekijk hieronder een interview met Isabel May en stream 1883 op Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze drie keiharde films vol actie en spektakel vind je nu terug in de Netflix Top 10
Films / Video/clip/featurette

Deze drie keiharde films vol actie en spektakel vind je nu terug in de Netflix Top 10

In de Netflix Top 10 vinden we altijd een hoop gave films terug die momenteel erg populair zijn. Deze drie films vol actie zien we er nu ook in terug.

Shooter weet al een tijdje een plek vast te houden in de Top 10, Assassin's Creed en Extraction komen net kijken in de Top 10 maar doen het ook goed. Als je van actie houdt, voeg ze dan allemaal zeker toe aan je watchlist.

Shooter


De film uit 2007 staat alweer een tijdje in de Netflix Top 10. Momenteel staat hij daar zelfs op de tweede plaats. We zien in deze spectaculaire actiefilm Mark Wahlberg, Michael Peña, Rhona Mitra, Danny Clover en Kate Mara. Stream hem nu.

Bob Lee Swagger trekt zich terug in de bergen als scherpschutter als een vriend van hem omkomt bij een missie. Toch wordt hij benaderd door regeringsfunctionarissen. Ze willen zijn deskundigheid gebruiken bij een mogelijke aanslag op de president.

Wanneer er daadwerkelijk een aanslag plaatsvindt is hij verdachte nummer één. Hij slaat op de vlucht en probeert er alles aan te doen om zijn onschuld te bewijzen. En dat terwijl er talloze agenten achter hem aan zitten.
Assassin's Creed


Vanaf 10 juni is het mogelijk de film te kijken bij de streamer. Hoewel recensenten niet allemaal even enthousiast zijn over de film weet hij wel een plekje in de Netflix Top 10 te pakken. Daar staat hij nu op de vierde plek.

Dankzij een technologie die het beleven van genetische herinneringen mogelijk maakt, kan Callum Lynch in de huid kruipen van zijn voorvader Aguilar tijdens de 15e eeuw in Spanje. Callum ontdekt dat hij een afstammeling is van een geheim genootschap, de zogenaamde Assassijnen.

Hij doet een grote hoeveelheid kennis en vaardigheden op die hij kan gebruiken om het op te nemen tegen de onderdrukkende en krachtige Tempeliers in de tegenwoordige tijd.
Extraction


Men is massaal Extraction op Netflix aan het kijken geweest. Vanaf gisteren is het ook mogelijk om het tweede deel, Extraction 2, te streamen bij de dienst. Deze gaan we vast en zeker ook snel terugvinden in de Top 10 van de dienst. Het eerste deel vinden we momenteel terug op de zesde plaats.

De missie van een geharde huurling wordt een louterende race om te overleven wanneer hij naar Bangladesh wordt gestuurd om de ontvoerde zoon van een drugsbaas te redden.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix's 'Wednesday' brak met filmregels van regisseur Tim Burton
Series / Nieuws

Netflix's 'Wednesday' brak met filmregels van regisseur Tim Burton

Door zijn unieke stijl kan je een Tim Burton productie zo herkennen.

Filmmaker Tim Burton kwam vorig jaar in samenwerking met Netflix met het zeer succesvolle Wednesday. Hij schijnt erg op zijn eigen filmregels te letten, maar in dit geval liet hij het wat varen.

Al jarenlang werkt Burton samen met de eveneens zo bekende filmcomponist Danny Elfman. Ze hebben beide een decennialange traditie als het om het maken van origineel werk, of bewerkingen van eerder gemaakte werken aankomt.

Geen Addams-verhaal zonder bekende tune


Een van de belangrijkste regels van Burton is dat als er een bewerking gemaakt wordt van bronmateriaal dat er een volledig nieuwe, originele tune bedacht wordt. Het is niet de bedoeling dat er gekopieerd wordt.

Maar al snel kwamen Burton en Elfman tot de conclusie dat er geen Wednesday kan komen zonder het bekende deuntje. Bij velen bekend als de reeks opeenvolgende klavecimbelnoten, gevolgd door twee knippen van de vingers.

Elfman maakte het zonder goedkeuring


Elfman maakte de intromuziek voor Wednesday met een duidelijke hint naar het originele deuntje. Hij verwachtte eigenlijk dat Burton hem wat aan zou doen maar tot zijn opluchting was Burton overtuigd van zijn muziek.Kijk hierboven naar wat Elfman er zelf nog meer over te vertellen heeft. Alle afleveringen van Wednesday kijk je op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Strange New Worlds' seizoen 2 zonder captain Kirk?
Series / Nieuws

'Star Trek: Strange New Worlds' seizoen 2 zonder captain Kirk?

De populaire scifi-serie beleelfde haar seizoenspremière, maar Kirk was nergens te bekennen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Star Trek: Strange New Worlds is begonnen aan het tweede seizoen. De fans zijn eerder lekker gemaakt met de komst van niemand minder dan Lt. James T. Kirk (Paul Wesley). Hoewel de eerste aflevering genoeg vermaak bood, was Kirk in geen velden of wegen te bekennen.

In de trailer zagen we al dat Kirk en Uhura (Celia Rose Gooding) voor het eerst gaan ontmoeten. Een tweede iconische ontmoeting is natuurlijk die met Spock (Ethan Peck). Tot slot liet de trailer Kirk en La'an Noonien-Singh (Christina Chong) zien, het is dus logisch dat menigeen staat te trappelen.

USS Farragut


Dat Lt. Kirk aan boord van de USS Enterprise komt staat natuurlijk vast. Wel is hij een terugkerend personage en geen hoofdpersonage. Hij zal dus in een aantal afleveringen te zien zijn, maar het is momenteel nog niet bekend hoeveel. Er zijn evenmin plotdetails bekendgemaakt over Kirk's ontmoeting met Uhura en Spock.

Kirk is momenteel bemanningslid van de USS Farragut. In 2257, twee jaar voor de serie zich afspeelt, vond er een dodelijk ongeluk plaats waarbij 200 bemanningsleden omkwamen. Dit trauma heeft de jonge Kirk jarenlang met zich meegedragen, zoals we eerder al zagen in Star Trek: The Original Series. Deze gebeurtenis zou dus zomaar een rol kunnen spelen in het nieuwste seizoen.

Kijk Star Trek: Strange New Worlds op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video zet deze week 3 nieuwe afleveringen online van o.a het nieuwe 'Colin from Accounts'
Series / Nieuws

Prime Video zet deze week 3 nieuwe afleveringen online van o.a het nieuwe 'Colin from Accounts'

Als je je portie reality-tv hebt gehad kan je op Prime Video even ontspannen met genoeg humor.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Million Dollar Island (seizoen 2 - aflevering 10)Verschijnt op: 19 juni
Genre: Reality-TV
Kijk op Prime Video

Synopsis: Dennis van der Geest presenteert Million Dollar Island. Een programma waarin kandidaten 60 dagen moeten zien te overleven op een verlaten eiland met 99 anderen. Wie weet het spel slim genoeg te spelen om de finale te bereiken?

Deadloch (seizoen 1 - aflevering 6)Verschijnt op: 22 juni
Genre: Komedie
Kijk op Prime Video

Synopsis: Twee compleet verschillende vrouwelijke rechercheurs moeten gedwongen samenwerken om de moord op een plaatselijke man op te lossen in het rustige stadje aan zee van Deadloch.

Colin from Accounts (seizoen 1)Verschijnt op: 23 juni
Genre: Komedie
Kijk op Prime Video

Synopsis: Deze serie gaat over Ashley en Gordon, twee soort van vrijgezelle en complexe personen die bij elkaar zijn gekomen na een auto-ongeluk en een gewonde hond. Grappige, doch met gebreken hebbende, mensen die elkaar kiezen en moedig genoeg zijn om hun echte persoonlijkheid te tonen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO Max komt deze week met 4 nieuwe afleveringen waaronder het hilarische 'The Righteous Gemstones'
Series / Nieuws

HBO Max komt deze week met 4 nieuwe afleveringen waaronder het hilarische 'The Righteous Gemstones'

Het is op HBO Max een week van nostalgie, volwassen humor en wat leuks voor de kinderen.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Bug Bunny Builders (seizoen 1)Verschijnt op: 17 juni
Genre: Animatie / Kort / Avontuur

Synopsis: Ga mee met Bugs, Lola, Daffy, Porky en Tweety als ze hun gekke voertuigen gebruiken om de meest rare bouwwerken ooit te maken. Gaandeweg leren ze waardevolle lessen en geven ze nooit op, want de Looney Builders krijgen de klus altijd voor elkaar.

The Righteous Gemstones (seizoen 3)Verschijnt op: 19 juni
Genre: Komedie / Drama
Kijk op HBO Max

Synopsis: Danny McBride keert terug naar HBO in een nieuwe komedie die draait om een wereldberoemde televisie-evangelistengezin met een lange traditie van opstandigheid, hebzucht en liefdadigheidswerk, dit alles in naam van onze lieve heer Jezus Christus.

And Just Like That… (seizoen 2 - aflevering 1)Verschijnt op: 22 juni
Genre: Komedie / Drama / Romantiek
Kijk op HBO Max

Synopsis: In dit nieuwe hoofdstuk van Sex and the City volgen we Carrie, Miranda en Charlotte op hun reis van hun ingewikkelde leven en vriendschappen toen ze dertigers waren naar hun nog ingewikkelder leven en vriendschappen nu ze vijftigers zijn.

Overige series nieuw op HBO MaxHieronder de overige series die deze week op HBO Max verschijnen.

17 juni: Bugs Bunny Builders: Hard Hat Time (seizoen 1) - Animatie / Kort / Avontuur - De Looney Builders moeten in een race tegen de klok een nieuw raceparcour voor Cecil het schildpad bouwen, en Daffy raakt verstrikt in zijn eigen verlangen om te racen en verandert een deel van het parcour.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Secret Invasion'-ster Olivia Colman moet niets hebben van The Avengers
Series / Nieuws

'Secret Invasion'-ster Olivia Colman moet niets hebben van The Avengers

Haar personage is er een met een behoorlijk karakter die de groep superhelden maar niks vindt.

In het aankomende Secret Invasion speelt actrice Olivia Colman de rol van Sonya Falsworth en zelf vertelt ze dat haar personage niet veel heeft met de Avengers, een groep superhelden die dicht bij Nick Fury staat.

Samuel L. Jackson heeft in talloze films de rol van Fury gespeeld en kruipt in Secret Invasion weer in de huid van de officieuze leider van de Avengers. Maar als het aan Colman ligt blijven die ver weg.

Voldoen niet aan eisen


In een interview vertelt Colman: "Euhm, ze zijn, ze zijn een beetje lichtzinnig. Ja, ik weet het niet. Ik heb er niet echt over nagedacht hoe zij over ze zou denken. Maar ik denk dat ze ten opzichte van hen een beetje afkeurend is.

Het komt op zich goed uit dat Colman's personage zo over de Avengers denkt, want in Secret Invasion kan Fury om nog onbekende redenen geen beroep doen op zijn vertrouwde groep superhelden.

Jackson en Colman gaan door één deur


Jackson vertelt dat hij ook erg verheugd is om met Colman te werken. Ondanks dat ze behoorlijk melig waren toen ze elkaar ontmoetten, nemen ze het werk aan de serie erg serieus. Zeker gezien de donkere, volwassen toon van de serie.Kijk vanaf volgende week woensdag de nieuwe serie Secret Invasion op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waar past 'Secret Invasion' op de tijdlijn van het Marvel Cinematic Universe?
Series / Nieuws

Waar past 'Secret Invasion' op de tijdlijn van het Marvel Cinematic Universe?

Deze onthulling zal een hoop duidelijk maken voor alle MCU-fans.

Vanaf volgende week is de Marvelserie Secret Invasion te zien op Disney+. Producer Jonathan Schwartz heeft nu eindelijk gedeeld waar de serie zich op de MCU-tijdlijn bevindt.

De serie "bestaat in de huidige MCU, na She-Hulk", onthulde Schwartz op een persconferentie. Dat detail is interessant voor de echte obsessieve fans. Die kunnen nu proberen om te achterhalen wat voor soort geheimen er in de serie verborgen kunnen zitten.

Rechtstreeks gevolg


Wat we nu in ieder geval weten, is dat wat er volgend jaar gaat gebeuren in Captain America: Brave New World en Thunderbolts waarschijnlijk rechtstreeks het gevolg is van de gebeurtenissen tijdens Secret Invasion.

Het Marvel Cinematic Universe is flink in beweging sinds de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. Net toen het leek alsof de personages alles konden gaan verwerken wat hen was overkomen, verschenen er talloze bedreigingen.

Schadelijk


Als het volk zich bewust zou worden van een geheime kracht van vormveranderende buitenaardse wezens onder hen die al die tijd geheim waren gehouden, zou dit nog meer schadelijke gevolgen kunnen hebben voor de bevolking.Een man die deze gevolgen zou dragen, zou Dermot Mulroneys personage president Ritson zijn. Hij sprak onlangs met Comicbook.com over het spelen van de president en zijn enthousiasme is voelbaar.

Geweldigde ervaring


"Ik ben gewoon heel blij dat ik erin zit en uiteindelijk was het een best cool personage, vooral omdat het me rechtstreeks in scènes plaatste met Samuel L. Jackson, Don Cheadle, Olivia Colman en anderen. Wat dat betreft een geweldige ervaring voor mij"."Ik zal dit zeggen, ik kwam Samuel L. Jackson nog tegen nadat we het samen hadden opgenomen. Hij had het gezien en hij was er erg enthousiast over. Dus dat gaf me een grote kick om te weten dat hij het leuk vond hoe het eruit kwam. Ik kijk er naar uit om het te zien". Bekijk Secret Invasion vanaf 21 juni op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De hitserie 'Billions' eindigt: fans zullen teleurgesteld zijn
Series / Nieuws

De hitserie 'Billions' eindigt: fans zullen teleurgesteld zijn

Het einde van de succesvolle serie 'Billions' is helaas nabij.

Slecht nieuws voor fans van de serie Billions: het aankomende zevende seizoen wordt het laatste. Dat is vandaag officieel aangekondigd. Billions ging voor het eerst in première in 2016 en gaf kijkers een kijkje achter de schermen bij de financiers en hedgefondsbeheerders van de wereld.

"Billions heeft behendig macht, geld en hebzucht verkend op een manier die er niet alleen een enorme hit van maakte, maar ook zijn eigen genre definieerde dankzij het creatieve brein van Brian en David", zei Chris McCarthy, President & CEO van Showtime, MTV Entertainment Studios en Paramount Media Networks in een verklaring.

Verrassing


"Dit laatste seizoen zit vol met de ongelooflijke, complexe dialogen en karakterdynamiek waar fans van zijn gaan houden, en we zijn verheugd om met hen samen te werken om van deze hitserie een wereldwijde franchise te maken", vervolgde hij.

Billions werd in februari vorig jaar verlengd voor seizoen 7. Fans kregen eerder dit jaar een grote verrassing toen werd onthuld dat ster Damian Lewis terugkeert voor het laatste seizoen. Lewis verliet de serie aan het einde van seizoen 5.

Bobby is terug


Zijn personage Bobby Axelrod sloeg op de vlucht voor de Amerikaanse wetshandhaving en zijn aartsvijand Chuck Rhoades Jr. (Paul Giamatti), terwijl hij het grootste deel van zijn fortuin had verloren in een illegale overeenkomst. Lewis zal verschijnen in zes van de twaalf afleveringen die we zullen krijgen in het laatste seizoen."Bobby is terug", zei Lewis tegen Stephen Colbert in The Late Show with Stephen Colbert. "Axe is terug, en het is spannend. Hij is er al een paar seizoenen niet meer geweest". De serie is waarschijnlijk over een tijdje te zien op SkyShowtime.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze volledig afgekraakte animatieserie krijgt een tweede seizoen
Series / Nieuws

Deze volledig afgekraakte animatieserie krijgt een tweede seizoen

HBO Max trekt zich niks aan van het feit dat de serie in kwestie een van de laagst scorende series ooit is.

Max, eerder bekend als HBO Max, heeft laten weten dat ze officieel het groene licht hebben gegeven voor een tweede seizoen van het volledig afgekraakte Velma.

Het nieuws werd naar buiten gebracht tijdens het Annecy Internatonal Animation Film Festival.

Een aparte twist


De volwassen getinte komische animatieserie geeft een nieuwe twist aan bepaalde personages uit de beroemde Scooby Doo-franchise. En dat viel niet bij iedereen in de smaak.

Maar het waren niet alleen de critici die wat te zeuren hadden. Ook het publiek gaf massaal af op de serie.

Pijnlijke ontvangst


Op Rotten Tomatoes was Velma goed voor een score van 7% en op IMDb staat nu een score van een 1,6 (auw!) genoteerd.

En dat terwijl het met de stemmencast wel snor zit. Naast Mindy Kaling als Velma horen we in de serie ook de stemmen van o.a. Glenn Howerton, Sam Richardson, Constance Wu, Jane Lynch, Wanda Sykes, Ming-Na Wen, Russell Peters, Melissa Fumero, Stephen Root, Gary Cole, Ken Leung, Cherry Jones, Frank Welker en ‘Weird Al’ Yankovic.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen


Waarom Max ervoor heeft gekozen om de serie een tweede seizoen te gunnen is niet helemaal duidelijk, maar waarschijnlijk was het kijkersaantal significant genoeg om ermee door te gaan.Het is nog onduidelijk wanneer we het tweede seizoen van Velma kunnen verwachten.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.