search
'Secret Invasion'-ster Olivia Colman moet niets hebben van The Avengers
Series / Nieuws

'Secret Invasion'-ster Olivia Colman moet niets hebben van The Avengers

Haar personage is er een met een behoorlijk karakter die de groep superhelden maar niks vindt.

In het aankomende Secret Invasion speelt actrice Olivia Colman de rol van Sonya Falsworth en zelf vertelt ze dat haar personage niet veel heeft met de Avengers, een groep superhelden die dicht bij Nick Fury staat.

Samuel L. Jackson heeft in talloze films de rol van Fury gespeeld en kruipt in Secret Invasion weer in de huid van de officieuze leider van de Avengers. Maar als het aan Colman ligt blijven die ver weg.

Voldoen niet aan eisen


In een interview vertelt Colman: "Euhm, ze zijn, ze zijn een beetje lichtzinnig. Ja, ik weet het niet. Ik heb er niet echt over nagedacht hoe zij over ze zou denken. Maar ik denk dat ze ten opzichte van hen een beetje afkeurend is.

Het komt op zich goed uit dat Colman's personage zo over de Avengers denkt, want in Secret Invasion kan Fury om nog onbekende redenen geen beroep doen op zijn vertrouwde groep superhelden.

Jackson en Colman gaan door één deur


Jackson vertelt dat hij ook erg verheugd is om met Colman te werken. Ondanks dat ze behoorlijk melig waren toen ze elkaar ontmoetten, nemen ze het werk aan de serie erg serieus. Zeker gezien de donkere, volwassen toon van de serie.



Kijk vanaf volgende week woensdag de nieuwe serie Secret Invasion op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen