Gruwelijke Walkers uit 'The Walking Dead' onthuld

En komen schurken Neggan en Jesus in het nieuwe seizoen voor?

Jim Pedd, 3 augustus 2015 13:02

Na een eerste reeks heeft de Amerikaanse kabelaar AMC nu ook een nieuwe reeks beelden van Walkers vrijgegeven, die hun opwachting zullen maken in de hitserie The Walking Dead. De wezens zijn, geheel in lijn met wat de makers van plan waren, steeds verder vergaan en dat zie je aan ze af. Onderaan dit bericht tref je de foto’s aan.
Eerst hebben we echter nog wat mooie citaten van showrunners Scott M. Gimple en Robert Kirkman over de slechteriken van het nieuwe seizoen. De makers vertelden aan Entertainment Weekly dat we vermoedelijk tegen het einde van het seizoen schurken Negan en Jesus gaan zien.

”Dat is absoluut een mogelijkheid,” begon Gimple. ”En als ik zeg dat het een mogelijkheid is, bedoel ik dat we een plan hebben klaarliggen. Maar er zijn een aantal variabelen waar we nog over nadenken. Het hangt er vooral van af hoe we het laatste deel van het seizoen opzetten, als het op het verhaal aankomt.”

En Kirkman: ”Als het aankomt op personages als The Governor, Michonne, Abraham, en anderen zoals Jesus en Negan, die fanfavorieten zijn, is het altijd een uitdaging om de personages goed te krijgen, net als met Rick Grimes in het begin. De fans hebben bepaalde verwachtingen als het daarop aankomt. En daarom zijn we altijd erg voorzichtig. Maar ik heb het gevoel dat we tot nu toe goed werk verricht hebben. Hopelijk zet die trend zich voort, mits de personages die je net genoemd hebt snel hun opwachting maken.”

We zullen in elk geval nog even moeten wachten. Het nieuwe seizoen gaat pas op 11 oktober in première.


Bron: AMC

Lees meer over: the walking dead, amc, seizoen 6, walkers, schurken, zombies, neggan, jesus, robert kirkman, scott m gimple

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws